Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.177
Πόντοι
3.796
Εγω μαγκες πριν λιγο καταθεση στη μανα της τσιμπουκοχειλους...τα λογια ειναι περιττα....
Για δώσε πληροφορίες;
Σόι πάει το βασίλειο;
Καιρό έχουμε να διαβάσουμε εμπειρία μαζί της .
Έχω εξηγήσει τον λόγο που με απωθεί να την πάρω ,στεκόταν πάνω από 10 ώρες χλόης και σε έπιανε μια αηδία ρε παιδί μου ..ειδικά καλοκαίρι απο της 15:00 το μεσημέρι την έβλεπα στις 22:00 και έλεγα άμα την πάρω τι θα συναντήσω ..
Πάντως δεν είναι κακο ,έχει ωραίο παρουσιαστικό.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.578
Πόντοι
746
Για δώσε πληροφορίες;
Σόι πάει το βασίλειο;
Έχω εξηγήσει τον λόγο που με απωθεί να την πάρω ,στεκόταν πάνω από 10 ώρες χλόης και σε έπιανε μια αηδία ρε παιδί μου ..ειδικά καλοκαίρι απο της 15:00 το μεσημέρι την έβλεπα στις 22:00 και έλεγα άμα την πάρω τι θα συναντήσω ..
Κ η Σεβρο εχει ωραιο...παρουσιαστικο!!!

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.986
Πόντοι
201
Για δώσε πληροφορίες;
Σόι πάει το βασίλειο;
Αρχικα μοσχομυριζε..συμμετοχη σαν να εισαι με τη γκομενα σου...θελει να σε ευχαριστησει..σημαντικοτερο δε βιαζεται..βυζαρα ακρως καυλα..πιανεις ελευθερα τα παντα δαχτυλωνεις οσο θες...μυρωδια ξανατονιζω πολυ ωραια....φιλικη..κουβεντουλα χαλαρη...και γουσταρει...το μηλο επεσε κατω απο τη μηλια Ντιου...εγω ξερω ποτε βγαινουν πανω κατω ολες και αναλογα την ωρα παιρνω τη φρεσκαδουρα..ξερω που μενουν αρκετες και τις εχω πετυχει στην αρχη της βαρδιας...τωρα αυτο που αναφερεις εσυ ναι δεν θα το επιδιωκα και καλοκαιρι γενικα αποφευγω να παιρνω.η τυπισα καυλωνει να της τραβας της ρωγες δεν λεει οχι σε τιποτα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.177
Πόντοι
3.796
Αρχικα μοσχομυριζε..συμμετοχη σαν να εισαι με τη γκομενα σου...θελει να σε ευχαριστησει..σημαντικοτερο δε βιαζεται..βυζαρα ακρως καυλα..πιανεις ελευθερα τα παντα δαχτυλωνεις οσο θες...μυρωδια ξανατονιζω πολυ ωραια....φιλικη..κουβεντουλα χαλαρη...και γουσταρει...το μηλο επεσε κατω απο τη μηλια Ντιου...εγω ξερω ποτε βγαινουν πανω κατω ολες και αναλογα την ωρα παιρνω τη φρεσκαδουρα..ξερω που μενουν αρκετες και τις εχω πετυχει στην αρχη της βαρδιας...τωρα αυτο που αναφερεις εσυ ναι δεν θα το επιδιωκα και καλοκαιρι γενικα αποφευγω να παιρνω.η τυπισα καυλωνει να της τραβας της ρωγες δεν λεει οχι σε τιποτα
Θα μπει στην λίστα ,για κάποια στιγμή .
Ντρέπομαι βέβαια που δεν έχω κάνει δοκιμή τόσα χρόνια έστω για την περιέργεια.
Το ίδιο έλεγα και για Ντανιέλα ,η οποία όταν τελικά αποφάσισα να την πάρω δεν το μετάνιωσα .
Η παλιές Βουλγάρες της πιάτσας όπως είναι αυτές οι δύο είναι υπομονετικες και ξέρουν να το δουλεύουν .

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.986
Πόντοι
201
Θα μπει στην λίστα ,για κάποια στιγμή .
Ντρέπομαι βέβαια που δεν έχω κάνει δοκιμή τόσα χρόνια έστω για την περιέργεια.
Το ίδιο έλεγα και για Ντανιέλα ,η οποία όταν τελικά αποφάσισα να την πάρω δεν το μετάνιωσα .
Η παλιές Βουλγάρες της πιάτσας όπως είναι αυτές οι δύο είναι υπομονετικες και ξέρουν να το δουλεύουν .
Εγω της ειπα στα μουτρα την πατας τη κορη σου..και της εριξα προταση και για τις δυο...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.625
Πόντοι
2.356

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018