You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kokonatossexy
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2022
- Like
- 183
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω μια ξανθιά που κάνει πιάτσα επάνω στη μοναστηριού ξέρετε ποια είναι;Γιατί όσες φορές πέρασα το τελευταίο καιρό τη είχα δει και ήταν καλό κομμάτι,τώρα έχει αυτές τις μέρες δεν τη βλέπω
Τελευταία τροποποίηση:
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.989
- Πόντοι
- 2.356
Εκεί είναι σταθερή στην eurobank η απέναντί μετά τις 8Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω μια ξανθιά που κάνει πιάτσα επάνω στη μοναστηριού ξέρετε ποια είναι;Γιατί όσες φορές πέρασα το τελευταίο καιρό τη είχα δει και ήταν καλό κομμάτι,τώρα έχει αυτές τις μέρες δεν τη βλέπω
Τώρα αν είναι καλή η Όχι δε ξέρω πάντως είναι μεγάλη κ ακωλη συλβια την λένε αν ψάξεις θα βρεις είναι μία Εκ των 3 συμπεθέρων
Εχθές το βράδυ κατέβηκα 12 να κάνω βόλτα μετά πήγα στούντιο μέχρι και το σαλονικα από ανατολικά δεν είχε τίποτα ούτε μαύρες και 2 περιπολικά να κάνουν βόλτα Μοναστηρίου Γιαννιτσών πάνω κάτω,είδα το στιλο μετά απέναντι από χλοης μια ξανθιά αδυνατη θεία μετά δεξιά το τραβελακι μετά τίποτα ούτε διχάλα απλά αριστερά προς ΚΤΕΛ είχε το αδύνατο το ψιλό που κάνει σαν βλαμμένη το πρεζόνι, και είδα από Μοναστηρίου μόνο την Σίλβια
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Διχάλα είχε τη Χρύσα με νέο μαλλί και φορτωνόταν συνέχεια...τι τους δίνει η καριολα και έχει τόση πέραση?
Και στη γωνία απέναντι από την παιδική χαρά η κατσαρίδα, ταλαίπωρη,αβαφη με ένα μεγάλο μπουφάν πάνω της σαν άστεγη.
Και Μοναστηρίου η Σύλβια στη eurobank και απέναντι
Γενικά ήταν άδεια η πιάτσα μετά τις 12 ενώ είχε πολλά αυτοκίνητα πάνω κάτω
Και στη γωνία απέναντι από την παιδική χαρά η κατσαρίδα, ταλαίπωρη,αβαφη με ένα μεγάλο μπουφάν πάνω της σαν άστεγη.
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.989
- Πόντοι
- 2.356
Ενδέχεται να μη ήταν η κατσαρίδα γιατί έχει μία παρόμοιά με γυαλιά π στέκεται απέναντί από την παιδική χαράΔιχάλα είχε τη Χρύσα με νέο μαλλί και φορτωνόταν συνέχεια...τι τους δίνει η καριολα και έχει τόση πέραση?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Άντε ρε τόσο ίδια?... περπατάει και στραβά κάπως, εκεί με τον κρος με τη στραβή περούκα στέκεται και μιλάνε.Ενδέχεται να μη ήταν η κατσαρίδα γιατί έχει μία παρόμοιά με γυαλιά π στέκεται απέναντί από την παιδική χαρά
Πρέπει να κάνω πολύ λάθος να μην ήταν αυτή
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.989
- Πόντοι
- 2.356
Λίγο πιο αδύνατη κ φοράει τζιν παντελόνι η άλλη κ στέκεται εκεί ακριβώςΆντε ρε τόσο ίδια?... περπατάει και στραβά κάπως, εκεί με τον κρος με τη στραβή περούκα στέκεται και μιλάνε.
Πρέπει να κάνω πολύ λάθος να μην ήταν αυτή
μη ξεχνάς πως την λέμε κατσαρίδα π σημαίνει δε στέκεται πουθενά
psolovronths
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Εχει κανεις να μας πει αποψη για θεια ελενα και εχει τυχει να φορτωσει φιλος μου την ρεα που εβγιανε στη διχαλα και δεν ειχε καλη εμπειρια εχει καποιος να δηλωσει κατι για ρεα και θεια ελενα;Λίγο πιο αδύνατη κ φοράει τζιν παντελόνι η άλλη κ στέκεται εκεί ακριβώς
μη ξεχνάς πως την λέμε κατσαρίδα π σημαίνει δε στέκεται πουθενά
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.989
- Πόντοι
- 2.356
Τι εννοείς δεν είχε καλή εμπειρία κ ποια είναι η θεία ΈλεναΕχει κανεις να μας πει αποψη για θεια ελενα και εχει τυχει να φορτωσει φιλος μου την ρεα που εβγιανε στη διχαλα και δεν ειχε καλη εμπειρια εχει καποιος να δηλωσει κατι για ρεα και θεια ελενα;
Καλησπέρα παρέα! Όχι πολύ τακτικός καθώς έρχομαι Θεσσαλονίκη μόνο για δουλειά πλέον και περνάω όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες . Πέρασα πριν αρκετό καιρό και όπως έφευγα από τα ΚΤΕΛ εκεί που είναι τα αστικά ήταν μια κοπέλα μετρίου αναστήματος όμορφη για τα δεδομένα της πιάτσας . Δέσποινα μου είπε και περιφανευοταν για την ποντιακή καταγωγή ( είδε στο αμάξι μου ποντιακό μπρελόκ ) 20€ ζήτησε , τιμήθηκε μου άρεσε, πέρασα ξανά κάνα δυο φορές αυτό τον μήνα δεν την είδα . Ξέρουμε τίποτα ;
psolovronths
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Την ειδε στη διχαλα εμοιαζε σαν αγοροκοριτσο την φορτωσε δικτι τυφλα απο ποτα και το μετανιωσε χαμενα λεφτα η θεια ελενα ειναι μια γνωστη που βγαινει πισω απο one salonica αν θυμαμαι καλαΤι εννοείς δεν είχε καλή εμπειρία κ ποια είναι η θεία Έλενα
Χθεσινό πέρασμα κατά τις 12 παρά…Παρότι αρκετή κίνηση από αυτοκίνητα,απογοητευτική κατάσταση…Ακομα και τα κροσακια ή τα τραβελια τα πιο πολλά ήταν απόντα…Από διχάλα προς ανατολικά οι μόνες που πέτυχα ήταν η σταθερή Μπουτου Ντανιελα,μάνα Σονιας,κατσαρίδα,οι 2 μαύρες στην Χαλκίδος και η Σύλβια στην Μοναστηριου…Τίποτα άλλο…
kwlomparas1
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2024
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Κι εγώ που πέρασα βράδυ 28ης λίγα πραγματα
Πλέον οι μπατσοι έρχονται στης καβατζες μου έτυχε προ λίγων ήμερων σταμάτησαν μπροστά στο αμάξι και άναψαν φάρο ενώ ήμουν με σβηστά φώτα και σβηστό αμάξι η πουτσα έπεσε κ δουλειά δεν έγινε! Τι έχουν πάθει τώρα τελευταία ; Μήπως δεν περνούν το κάτι της τους;
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 8.989
- Πόντοι
- 2.356
Κ μετά τι έγινεΠλέον οι μπατσοι έρχονται στης καβατζες μου έτυχε προ λίγων ήμερων σταμάτησαν μπροστά στο αμάξι και άναψαν φάρο ενώ ήμουν με σβηστά φώτα και σβηστό αμάξι η πουτσα έπεσε κ δουλειά δεν έγινε! Τι έχουν πάθει τώρα τελευταία ; Μήπως δεν περνούν το κάτι της τους;
Σταμάτησαν από δίπλα μου άναψαν φάρο και έφυγαν επειδή όμως το σκατο έφτασε στην Καλτσά και η πουτσα έπεσε κ δεν σηκωνόταν μετά από τέτοιο συμβάν την είπα να φύγει !Κ μετά τι έγινε
Kia γκρι ήταν το μπατσικο
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
Εκεί στη Σαπφούς?... επίσης τώρα τελευταία παρατηρώ ότι συχνά κατεβαίνει και στη Χλόης περιπολικόΠλέον οι μπατσοι έρχονται στης καβατζες μου έτυχε προ λίγων ήμερων σταμάτησαν μπροστά στο αμάξι και άναψαν φάρο ενώ ήμουν με σβηστά φώτα και σβηστό αμάξι η πουτσα έπεσε κ δουλειά δεν έγινε! Τι έχουν πάθει τώρα τελευταία ; Μήπως δεν περνούν το κάτι της τους;
Πάνω από την μοναστηριού έγινε το συμβάν!Εκεί στη Σαπφούς?... επίσης τώρα τελευταία παρατηρώ ότι συχνά κατεβαίνει και στη Χλόης περιπολικό