Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kokonatossexy

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Like
183
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω μια ξανθιά που κάνει πιάτσα επάνω στη μοναστηριού ξέρετε ποια είναι;Γιατί όσες φορές πέρασα το τελευταίο καιρό τη είχα δει και ήταν καλό κομμάτι,τώρα έχει αυτές τις μέρες δεν τη βλέπω

Τελευταία τροποποίηση:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω μια ξανθιά που κάνει πιάτσα επάνω στη μοναστηριού ξέρετε ποια είναι;Γιατί όσες φορές πέρασα το τελευταίο καιρό τη είχα δει και ήταν καλό κομμάτι,τώρα έχει αυτές τις μέρες δεν τη βλέπω
Εκεί είναι σταθερή στην eurobank η απέναντί μετά τις 8
Τώρα αν είναι καλή η Όχι δε ξέρω πάντως είναι μεγάλη κ ακωλη συλβια την λένε αν ψάξεις θα βρεις είναι μία Εκ των 3 συμπεθέρων

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
12
Like
842
Πόντοι
371
Εχθές το βράδυ κατέβηκα 12 να κάνω βόλτα μετά πήγα στούντιο μέχρι και το σαλονικα από ανατολικά δεν είχε τίποτα ούτε μαύρες και 2 περιπολικά να κάνουν βόλτα Μοναστηρίου Γιαννιτσών πάνω κάτω,είδα το στιλο μετά απέναντι από χλοης μια ξανθιά αδυνατη θεία μετά δεξιά το τραβελακι μετά τίποτα ούτε διχάλα απλά αριστερά προς ΚΤΕΛ είχε το αδύνατο το ψιλό που κάνει σαν βλαμμένη το πρεζόνι, και είδα από Μοναστηρίου μόνο την Σίλβια

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Διχάλα είχε τη Χρύσα με νέο μαλλί και φορτωνόταν συνέχεια...τι τους δίνει η καριολα και έχει τόση πέραση?
Και στη γωνία απέναντι από την παιδική χαρά η κατσαρίδα, ταλαίπωρη,αβαφη με ένα μεγάλο μπουφάν πάνω της σαν άστεγη.
Και Μοναστηρίου η Σύλβια στη eurobank και απέναντι

Γενικά ήταν άδεια η πιάτσα μετά τις 12 ενώ είχε πολλά αυτοκίνητα πάνω κάτω

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Διχάλα είχε τη Χρύσα με νέο μαλλί και φορτωνόταν συνέχεια...τι τους δίνει η καριολα και έχει τόση πέραση?
Και στη γωνία απέναντι από την παιδική χαρά η κατσαρίδα, ταλαίπωρη,αβαφη με ένα μεγάλο μπουφάν πάνω της σαν άστεγη.
Και Μοναστηρίου η Σύλβια στη eurobank και απέναντι

Γενικά ήταν άδεια η πιάτσα μετά τις 12 ενώ είχε πολλά αυτοκίνητα πάνω κάτω
Ενδέχεται να μη ήταν η κατσαρίδα γιατί έχει μία παρόμοιά με γυαλιά π στέκεται απέναντί από την παιδική χαρά

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Ενδέχεται να μη ήταν η κατσαρίδα γιατί έχει μία παρόμοιά με γυαλιά π στέκεται απέναντί από την παιδική χαρά
Άντε ρε τόσο ίδια?... περπατάει και στραβά κάπως, εκεί με τον κρος με τη στραβή περούκα στέκεται και μιλάνε.
Πρέπει να κάνω πολύ λάθος να μην ήταν αυτή

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Άντε ρε τόσο ίδια?... περπατάει και στραβά κάπως, εκεί με τον κρος με τη στραβή περούκα στέκεται και μιλάνε.
Πρέπει να κάνω πολύ λάθος να μην ήταν αυτή
Λίγο πιο αδύνατη κ φοράει τζιν παντελόνι η άλλη κ στέκεται εκεί ακριβώς
μη ξεχνάς πως την λέμε κατσαρίδα π σημαίνει δε στέκεται πουθενά

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Λίγο πιο αδύνατη κ φοράει τζιν παντελόνι η άλλη κ στέκεται εκεί ακριβώς
μη ξεχνάς πως την λέμε κατσαρίδα π σημαίνει δε στέκεται πουθενά
Εχει κανεις να μας πει αποψη για θεια ελενα και εχει τυχει να φορτωσει φιλος μου την ρεα που εβγιανε στη διχαλα και δεν ειχε καλη εμπειρια εχει καποιος να δηλωσει κατι για ρεα και θεια ελενα;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Εχει κανεις να μας πει αποψη για θεια ελενα και εχει τυχει να φορτωσει φιλος μου την ρεα που εβγιανε στη διχαλα και δεν ειχε καλη εμπειρια εχει καποιος να δηλωσει κατι για ρεα και θεια ελενα;
Τι εννοείς δεν είχε καλή εμπειρία κ ποια είναι η θεία Έλενα

diMakisss

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παρέα! Όχι πολύ τακτικός καθώς έρχομαι Θεσσαλονίκη μόνο για δουλειά πλέον και περνάω όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες . Πέρασα πριν αρκετό καιρό και όπως έφευγα από τα ΚΤΕΛ εκεί που είναι τα αστικά ήταν μια κοπέλα μετρίου αναστήματος όμορφη για τα δεδομένα της πιάτσας . Δέσποινα μου είπε και περιφανευοταν για την ποντιακή καταγωγή ( είδε στο αμάξι μου ποντιακό μπρελόκ ) 20€ ζήτησε , τιμήθηκε μου άρεσε, πέρασα ξανά κάνα δυο φορές αυτό τον μήνα δεν την είδα . Ξέρουμε τίποτα ;

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Τι εννοείς δεν είχε καλή εμπειρία κ ποια είναι η θεία Έλενα
Την ειδε στη διχαλα εμοιαζε σαν αγοροκοριτσο την φορτωσε δικτι τυφλα απο ποτα και το μετανιωσε χαμενα λεφτα η θεια ελενα ειναι μια γνωστη που βγαινει πισω απο one salonica αν θυμαμαι καλα

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Like
490
Πόντοι
21
Χθεσινό πέρασμα κατά τις 12 παρά…Παρότι αρκετή κίνηση από αυτοκίνητα,απογοητευτική κατάσταση…Ακομα και τα κροσακια ή τα τραβελια τα πιο πολλά ήταν απόντα…Από διχάλα προς ανατολικά οι μόνες που πέτυχα ήταν η σταθερή Μπουτου Ντανιελα,μάνα Σονιας,κατσαρίδα,οι 2 μαύρες στην Χαλκίδος και η Σύλβια στην Μοναστηριου…Τίποτα άλλο…

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
689
Πόντοι
301
Πλέον οι μπατσοι έρχονται στης καβατζες μου έτυχε προ λίγων ήμερων σταμάτησαν μπροστά στο αμάξι και άναψαν φάρο ενώ ήμουν με σβηστά φώτα και σβηστό αμάξι η πουτσα έπεσε κ δουλειά δεν έγινε! Τι έχουν πάθει τώρα τελευταία ; Μήπως δεν περνούν το κάτι της τους;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
8.989
Πόντοι
2.356
Πλέον οι μπατσοι έρχονται στης καβατζες μου έτυχε προ λίγων ήμερων σταμάτησαν μπροστά στο αμάξι και άναψαν φάρο ενώ ήμουν με σβηστά φώτα και σβηστό αμάξι η πουτσα έπεσε κ δουλειά δεν έγινε! Τι έχουν πάθει τώρα τελευταία ; Μήπως δεν περνούν το κάτι της τους;
Κ μετά τι έγινε

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
689
Πόντοι
301
Σταμάτησαν από δίπλα μου άναψαν φάρο και έφυγαν επειδή όμως το σκατο έφτασε στην Καλτσά και η πουτσα έπεσε κ δεν σηκωνόταν μετά από τέτοιο συμβάν την είπα να φύγει !
Kia γκρι ήταν το μπατσικο

• Like
Αντιδράσεις: Humax

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Εκεί στη Σαπφούς?... επίσης τώρα τελευταία παρατηρώ ότι συχνά κατεβαίνει και στη Χλόης περιπολικό

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
689
Πόντοι
301

Stories

Νέο!