Πω ..δεν είναι να ανοίγεις συζήτηση ,πρωί πρωί θα μου βγει ο καφές από την μύτη
Τελικά η πλειοψηφία είναι συμβατικοί!
Τι μαλώνετε τζάμπα τόσες σελίδες για νταιζες,σβετες και σιες...αφού όλοι τελικά το δίνουν στις χοντρές και στο σεβρολετ.
Αλλά εκεί φαίνεται η εμπειρία δεν παρασυρεσαι απλά από εμφάνιση .εγώ προσωπικά αν είναι να πάρω κάποια πιο γεμάτη προτιμώ να φορτώσω Ντανιέλα.Για το σεβρολετ εξήγησα τους λόγους ..δεν μου πάει η καρδιά .
Η πιάτσα όπως είπαμε είναι για να αδειάζουμε και όχι για έρωτες και τάπερ ,οπότε προσωπικά δεν κρίνω τις επιλογές κανενός ,πέρα από την πλάκα .
Πιατσοβιοι είναι όλοι όσοι γυρνάνε με τις ωρες και συναντιοναστε στα φανάρια, τετ α τετ στους δρόμους της περιοχής , ή πηγαίνουμε φαλαγκα ο ένας πίσω από τον άλλον χωρίς ποτέ να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον .
Άλλος γαμαει μαύρες ,άλλος χοντρές ,άλλος γριές ,άλλος τρανς-κρος ,άλλος παίρνει στανταρακια,αλλά ήμαστε όλοι το ίδιο .
Αυτή είναι η πιάτσα .
Στοχευμένες κινήσεις τύπου αλαρμ , ή στείλε μου γκουγκλ μαπ να πάω να βρω την Σβετα,στείλε μου fb να την δω,δεν είναι στην δική μας ιδεολογία. άλλωστε αν δεν ζήσεις την πραγματική πιάτσα δεν θα καταλάβεις ποτέ την καύλα που έχει όλο αυτό ,ακόμα και ο κίνδυνος είναι μέσα σε αυτό που σου ανεβάζει την αδρεναλίνη.
Για αυτό αποθαρρύνω όσους δεν κάνουν για αυτό και τους προτείνω να πάνε σε μπουρδέλο.