Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Για τους πρεζολατρεις έχει συνολικά 5 αυτή τη στιγμή στην διχάλα . Πριν κάνα μισάωρο είχε εμφανιστεί και μια 6η Ξανθιά , μελαχρινες, γυφτε και ένα ζομπι γεμάτο ταττου.
Ίσως είναι η μέρα των Ντηλ σήμερα δε ξέρω

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Για τους πρεζολατρεις έχει συνολικά 5 αυτή τη στιγμή στην διχάλα . Πριν κάνα μισάωρο είχε εμφανιστεί και μια 6η Ξανθιά , μελαχρινες, γυφτε και ένα ζομπι γεμάτο ταττου.
Ίσως είναι η μέρα των Ντηλ σήμερα δε ξέρω
τοσο νωρις αρχισει να γεμιζει η πιατσα;πριν πεσει ο ηλιος;μπορει να γινει χαμος σημερα βραδυ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Τα πρεζόνια βγαίνουν πάντα όταν έχουν ανάγκη,δεν βγαίνουν για να κάνουν περιουσία.
Οπότε αυτά που είδατε θα κάνουν κάνα δυο γαμησια και μόλις μαζέψουν για τις δόσεις τους θα εξαφανιστούν .
Ότι άλλο καινούριο φανεί περιμένουμε ενημέρωση.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Τα πρεζόνια είναι σαν τα περίπολα στο στρατό. Έρχονται κάνουν κανα 2 γαμησια και φεύγουν. Και από πίσω έρχεται το άλλο για την αλλαγη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Συνθηματικά για σήμερα: Φεγγάρι, βρακί
Και τα δύο που ανέφερες είναι άστοχα ,ούτε το κεφάλι μπορούν να σηκώσουν να δουν το φεγγάρι,ούτε ξέρουν αν φοράνε βρακί στην κατασταση που βρίσκονται!

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Τελείωσα περιπολία από Γιαννιτσών :) , έφαγα τρελλη κίνηση από Καραμπουρνάκι, έκανα περίπου 65 λεπτά για φθάσω , λέω δεν πειράζει ελπίζω να αποζημιωθω στο τέλος. Μετά την Αγίων Πάντων η πρώτη που είσαι ήταν η Σόνια, ούτε Αλβα ούτε Tiger. Συνεχίζω και βλέπω Berry με ξανθιά περούκα και λίγο πιο κάτω 2 μαύρες, σκέφτομαι πίκρα θα βγάλουμε σήμερα και θα καταλήξω στην berry που είναι καθηγήτρια στο τσιμπούκι. Γυρνάω από μοναστήριου και τσακ βλέπω πρώτη φορά το βουλγαρογερμανακι, χαμογελώ και στρίβω στα γρήγορα, το προλαβαίνω και το βλέπω πρώτη φορά από κοντά, γλυκό και μικρό. Μου λέει ότι μιλάει γερμανικά και του απαντώ στα γερμανικά ότι και εγώ μιλάω, χαμογελάει και μου λέει 40 , λέω έχω 30 για πίπα σεξ, μου λέει οκ, την ρωτάω να παμέ σε ξενοδοχείο αλλά μου λέει όχι μόνο στην καβατζα. Μου είπε ότι είναι 23 χρόνων αλλά πιστεύω ότι μπορεί να είναι και 19 χρονων. Αθώο βλέμμα και μυαλό από την συζήτηση που ειχαμε. Τσιμπουκακι καλουτσικο, αφού ρώτησε με καποτα η χωρίς, τις είπα ασφάλεια πάνω από όλα και για τους δύο προτιμώ με καποτα, μετά από λίγο ρωτάει φικεν? Απαντώ φυσικά, ανοίγει τα ποδαράκια της και πραγματικά το μωρό έχει σφιχτό και πολύ όμορφο μουνακι, κατευθείαν υγρό με συνοδεία μικρών γκαβλωτικων
αχ αχ . Συνολικη εμπειρία 8 στα 10 , αρκετά αξιόλογο, χαμογελαστό το μικρό, με διάθεση για κουβέντα και δουλίτσα.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Τελείωσα περιπολία από Γιαννιτσών :) , έφαγα τρελλη κίνηση από Καραμπουρνάκι, έκανα περίπου 65 λεπτά για φθάσω , λέω δεν πειράζει ελπίζω να αποζημιωθω στο τέλος. Μετά την Αγίων Πάντων η πρώτη που είσαι ήταν η Σόνια, ούτε Αλβα ούτε Tiger. Συνεχίζω και βλέπω Berry με ξανθιά περούκα και λίγο πιο κάτω 2 μαύρες, σκέφτομαι πίκρα θα βγάλουμε σήμερα και θα καταλήξω στην berry που είναι καθηγήτρια στο τσιμπούκι. Γυρνάω από μοναστήριου και τσακ βλέπω πρώτη φορά το βουλγαρογερμανακι, χαμογελώ και στρίβω στα γρήγορα, το προλαβαίνω και το βλέπω πρώτη φορά από κοντά, γλυκό και μικρό. Μου λέει ότι μιλάει γερμανικά και του απαντώ στα γερμανικά ότι και εγώ μιλάω, χαμογελάει και μου λέει 40 , λέω έχω 30 για πίπα σεξ, μου λέει οκ, την ρωτάω να παμέ σε ξενοδοχείο αλλά μου λέει όχι μόνο στην καβατζα. Μου είπε ότι είναι 23 χρόνων αλλά πιστεύω ότι μπορεί να είναι και 19 χρονων. Αθώο βλέμμα και μυαλό από την συζήτηση που ειχαμε. Τσιμπουκακι καλουτσικο, αφού ρώτησε με καποτα η χωρίς, τις είπα ασφάλεια πάνω από όλα και για τους δύο προτιμώ με καποτα, μετά από λίγο ρωτάει φικεν? Απαντώ φυσικά, ανοίγει τα ποδαράκια της και πραγματικά το μωρό έχει σφιχτό και πολύ όμορφο μουνακι, κατευθείαν υγρό με συνοδεία μικρών γκαβλωτικων
αχ αχ . Συνολικη εμπειρία 8 στα 10 , αρκετά αξιόλογο, χαμογελαστό το μικρό, με διάθεση για κουβέντα και δουλίτσα.
Βλέπω το πανηγύρι συνεχίζεται με την φικεν φικεν = 40, ωραία πράγματα!!!!!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Χθες γύρα κατά της 10.30 Αλβανίδα μαζί με σία τα λέγανε μάνα ξανθιά, Ιουλία, τα λέω εν συντομία γιατί είναι γνωστά, στην χλόης 3 σαβούρια έλειπε το μικρό, πιο πέρα δεξιά η κόρη με την γύφτο κρητικιά κ το γυφτάκι π δεν έχει δόντια, μετά Ντάνιελα στην διχάλα η νταιζη τα έλεγε με το τύπο π κάθεται κ το ρεζουμέ της υπόθεσής παίρνω την μοναστηριού από σταθμό προς Κορδελιό να βρω τα μικρά Βουλγάρακια, τα πετυχαίνω μαζί πήγαιναν για φαγητό απ ότι είπαν (εσεν εσεν) τα ρωτάω πόσο λέει το καλό 40 λέω μπα λέει 30???
Την δείχνω το 20ρικο κ λέει οκ ποια θες οπότε παίρνω την αδύνατη πήγαμε πίσω από 4al μέτρια πράγματά μπορω να πω για 20 οπότε για παραπάνω ούτε κουβέντα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
861
Πόντοι
371
Τα είπαμε αυτά ,αφήστε ήσυχα τα οικονομικά της !
Τι να κάνουμε ,δεν ήθελε να σε πάρει μάλλον ..
Αλλά αφού υπάρχουν κορόιδα που τους λέει διακριτικά 40-50 για να τους διώξει και της ανοίγουν την πόρτα μόνο χαζή θα έχανε τόσο γρήγορο μεροκάματο :cheesy:
Αυτή λέει 40 αλλά αν πεις 20 μπαίνει απλά κοιτάει πόσα περισσότερα θα πάρει από τον πελάτη,αν είναι να δώσω 40 στο αμάξι μαλακας πρέπει να είμαι όταν 40 δίνω στα μπουρδελα για να την έχω γυμνή

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Κουφάλες,οι βόλτες πλέον έγιναν ανιαρές και βαρετές,γνωστές ..
Την Γιαννιτσών την περνάτε με 100χλμ .
Μην είστε αχάριστοι ρε! Να βλέπετε όλο το έργο με προσοχή και μετά μπείτε στο θέμα .
Σε λίγο θα ονομάσουμε το νήμα "Φικεν Φικεν Μοναστιρ".
Έτσι γινόταν και με το βουλγαρακι στην χλόης ,την τσιμπουκοχειλου και μόλις μάζεψε το χρήμα κούνησε μαντίλι.
Είχε μια σειρά από αυτοκίνητα που περίμεναν λες και είχε φανάρι για στροφή στο αδιέξοδο..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Κουφάλες,οι βόλτες πλέον έγιναν ανιαρές και βαρετές,γνωστές ..
Την Γιαννιτσών την περνάτε με 100χλμ .
Μην είστε αχάριστοι ρε! Να βλέπετε όλο το έργο με προσοχή και μετά μπείτε στο θέμα .
Σε λίγο θα ονομάσουμε το νήμα "Φικεν Φικεν Μοναστιρ".
Έτσι γινόταν και με το βουλγαρακι στην χλόης ,την τσιμπουκοχειλου και μόλις μάζεψε το χρήμα κούνησε μαντίλι.
Είχε μια σειρά από αυτοκίνητα που περίμεναν λες και είχε φανάρι για στροφή στο αδιέξοδο..
Φικεν εσεν μοναστιρ :grin::grin::grin:

rage

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
221
Πόντοι
20
Ρε τρελοί τι έχετε φτιάξει !
Χθες βραδάκι όλη η Μοναστηρίου μετά την πυροσβεστική, έκοβε ταχύτητα μπας και πετύχει την γερμανοβουλγαρα! Θα γίνει κάνα ατύχημα με τα απότομα φρεναρίσματα! :cheesy::cheesy:

Εν το μεταξύ Και με 20€ έρχεται για γαμησι. Απορώ ποιοι πάνε και δίνουν 30 και 40 .

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Οι μονές π δε πέφτουν στα 20 είναι η γύφτοκρητικιά κ η ρία
Εκτός αν κάποιος φίλος τις έχει καταφέρει ας μας ενημερώσει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Χθες βραδάκι όλη η Μοναστηρίου μετά την πυροσβεστική, έκοβε ταχύτητα μπας και πετύχει την γερμανοβουλγαρα! Θα γίνει κάνα ατύχημα με τα απότομα φρεναρίσματα! :cheesy::cheesy:

Εν το μεταξύ Και με 20€ έρχεται για γαμησι. Απορώ ποιοι πάνε και δίνουν 30 και 40 .
Αυτές τις μαλακίες πληρώνουμε μετά τον χειμώνα και θα το παρακαλάμε να έρθει με 20.
Όταν θα βαράει ακατεβατα 30,θα το δείτε.
Έτσι έκανε και η Ιουλία μέχρι να έρθουν τα καινούρια και να της φάνε όλη την πελατεία.
Θα περιμένουμε μετά να έρθει καμία αυστραλοβουλγαρα για να ρίξει αυτή την τιμή .

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456

επισκεπτες.. δεν γραφουν ποτέ αλλά εκμεταλλεύονται ολες τις πληροφοριες του σαιτ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
επισκεπτες.. δεν γραφουν ποτέ αλλά εκμεταλλεύονται ολες τις πληροφοριες του σαιτ
Ο καρκίνος του σάιτ.
Το ίντερνετ έχει γαμησει γενικά τα πάντα .
Δεν μιλάω για τα μέλη που είναι οι περισσότεροι μέσα στα κόλπα και ξέρουν όλα τα μονοπάτια ,αλλά για τις κλειδαρότρυπες μπαίνουν να βρουν την έτοιμη πληροφορία απλά από αυτά που βιώνουμε εμείς και μετά πάνε στοχευμένα σαν τα γίδια και γαμανε παντού την φάση (πιάτσα ,μπουρδέλα, εσκορτ)τα πάντα .
Παλιά δεν ήταν έτσι φίλε ,φταίει η πουτανα η Τατιάνα που μας έκανε πανελλαδική διαφήμιση τότε στο μπουρδέλομεσημεριαναδικο της.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Αυτές τις μαλακίες πληρώνουμε μετά τον χειμώνα και θα το παρακαλάμε να έρθει με 20.
Όταν θα βαράει ακατεβατα 30,θα το δείτε.
Έτσι έκανε και η Ιουλία μέχρι να έρθουν τα καινούρια και να της φάνε όλη την πελατεία.
Θα περιμένουμε μετά να έρθει καμία αυστραλοβουλγαρα για να ρίξει αυτή την τιμή .
Η χάρη της Γιανιτσων μεχρι Αυστραλια εφτασε!!

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Ο καρκίνος του σάιτ.
Το ίντερνετ έχει γαμησει γενικά τα πάντα .
Δεν μιλάω για τα μέλη που είναι οι περισσότεροι μέσα στα κόλπα και ξέρουν όλα τα μονοπάτια ,αλλά για τις κλειδαρότρυπες μπαίνουν να βρουν την έτοιμη πληροφορία απλά από αυτά που βιώνουμε εμείς και μετά πάνε στοχευμένα σαν τα γίδια και γαμανε παντού την φάση (πιάτσα ,μπουρδέλα, εσκορτ)τα πάντα .
Παλιά δεν ήταν έτσι φίλε ,φταίει η πουτανα η Τατιάνα που μας έκανε πανελλαδική διαφήμιση τότε στο μπουρδέλομεσημεριαναδικο της.
δεν το ηξερα αυτο, υπαρχει βιντεο στο διαδικτυο που η τατιανα μιλαει για το μπου ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom