Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Κόντρα στα λαγωνικα του μπου...
Χθες το βουλγαρογερμανακι ήταν στο πόστο της μαζί με μια άλλη, καλοντυμένες και οι δύο.
Αυτή τη φορά την πήρα με 20.

Επίσης πέτυχα πριν ΣΙΑ και αλβανίδα να κάνουν τύπου παρτουζα με έναν.
Μετά άκουσα την αλβανίδα να λέει σε έναν με Μερσεντές (δικός μας?) Θέλεις να μας πάρεις μαζί και τις δύο με 40? Μόνη παίρνω 30. Την πήρε μόνη της. Είπα στη ΣΙΑ να την πάρω, αλλά μου λέει άσε με για λίγο μιλάω στο τηλ. Ναι γλυκιά μου θα σε περιμένω για ώρες. Πήγα στο βουλγαρακι και όλα καλά.

Γενικά χθες η πιάτσα είχε πολύ λαό...οι πιο πολλές ήταν εκεί.

Συνεχίστε να λέτε για το 5χιλιαρο και ότι εξαφανίστηκε.
Καλημέρα.
Ωραίος φίλε!
Καλό σημάδι ότι είναι ακόμα στο πόστο της,σημαίνει ότι πάει να δέσει αφού έφερε και φίλη μαζί .
Έχω να κάνω γύρα από την τελευταία φορά που το φορτωσα ..από εσάς ενημερώνομαι!:angry:

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Χθες το βουλγαρογερμανακι ήταν στο πόστο της μαζί με μια άλλη, καλοντυμένες και οι δύο.

Μετά άκουσα την αλβανίδα να λέει σε έναν με Μερσεντές (δικός μας?) Θέλεις να μας πάρεις μαζί και τις δύο με 40? Μόνη παίρνω 30. Την πήρε μόνη της. Είπα στη ΣΙΑ να την πάρω, αλλά μου λέει άσε με για λίγο μιλάω στο τηλ. Ναι γλυκιά μου θα σε περιμένω για ώρες. Πήγα στο βουλγαρακι και όλα καλά.

Καλημέρα.
μας έφτιαξες! χρωστάω κέρασμα!

που την πέτυχες; και ώρα;

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
778
Πόντοι
81

Καλημέρα.
Τα νουμερα δεν βγαινανε σε μια βδομαδα η 10 μερες 5.000 ευρω μην τρελαθουμε τι ειναι call girl..Αιντε στν καλυτερη να εβγαζε 200 με 250 ευρω την μερα..

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
778
Πόντοι
81
Αν αληθεύει..καταλαβαίνεις τι 50ρικα τσακωνε από κάτι μπούφους για ένα πήδημα.
τοσο ωραιο μουνι ειναι?δεν την εχω δει εχω να κατεβω απο ιουνιο δεν μπορω γαμωτο δεν ειμα καλα ακομα..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
τοσο ωραιο μουνι ειναι?δεν την εχω δει εχω να κατεβω απο ιουνιο δεν μπορω γαμωτο δεν ειμα καλα ακομα..
Όχι φίλε δεν είναι κάτι το φοβερό .ένα πετιτ βουλγαρακι είναι ,χωρίς πολλά πολλά άλλα είναι κλάσης ανώτερο από τις άλλες ,καθαρή γκόμενα και κάτι καινούριο .
Μικροκαμωμένη με μαύρο μακρύ μαλλί ,δεν ξέρει καθόλου ελληνικά ,αλλά ο ντόρος πιο πολύ γίνεται γιατί όπως πάντα όταν έρχεται κάτι καινούργιο πρέπει να το κάνουμε η να φύγει ή να ξεψαρωσει

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Καθόταν μέχρι πρωινές ώρες οπότε λογικό να μάζεψέ τόσο χρήμα

Οταν φεύγει η νταιζη εξαφανίζεται κ αυτός γιαυτό υπέθεσα πως είναι ο δικος της

Η ελπιδα τελευταια πεθαινει...νομιζω θα ξαναρθει.
Εφυγαν στο παρελθον πολλες και ξανα ηρθαν....
είσαι προφήτης

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755

Καλημέρα.
Ααα μάλιστα... δηλαδή έκαναν και υπολογισμό των εσόδων της ορισμένοι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Ααα μάλιστα... δηλαδή έκαναν και υπολογισμό των εσόδων της ορισμένοι
Δεν μας ενδιαφέρει ο υπολογισμός των εσόδων..
Το πρόβλημα είναι ότι 3 μέρες διαβάζουμε μόνο για αυτήν αν ήρθε ,αν έφυγε αν είναι εκεί.
Δεν διάβασα ακόμα μια γεμάτη βόλτα ,όλοι περνάνε μόνο από το σημείο της μοναστηριού να δουν άμα είναι εκεί.
Είπαμε ρε σεις ,δεν είναι κανένα θεομουνο ,ένα πετιτ βουλγαρακι είναι μελαχρινό,που βαράει ότι τιμή θέλει ανάλογα πως κόβει φάτσα.
Σηκώνει φουστανακι γαμας και φεύγει ,δεν σε κάνει και τίποτα αεροπλανικα ,ουτε έχει βυζί ,κώλο ή οτιδήποτε.
Καλο είναι να μην τις δίνουμε τόσο αέρα γιατί μετά γυρνάει εις βάρος μας .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Απόψε τη νύχτα….

·Αλβα στα ασημί
·Τρανς «ποντια είμαι» με μυτη μαχαίρι τύπου ληστής που έβαλε καλσόν στο κεφάλι και έκανε ντου φορώντας φόρεμα ντίσκο, και φλέβες στα πόδια, την άκουσα να λέει «εγω δεν είμαι σαν τις άλλες τρανς, δεν παίρνω ορμόνες και παραμένει σκληρό!» Χαχαχαχα!
·Μανα Σονιας γοητευτική με μαύρο φόρεμα
·Ντανιελα με μαστάρια όξω
·άλλη μια γυφτιαρα εκεί
Και παιδιά τπτ άλλο!

Άντε να είδα τη αλβανοχομπιτ στη eurobank.

Πήρα Αλβα ποδάρες χυσιμο ενώ έμπηγε με τα νύχια της τα αρχιδια μου

Και φυσικά στο φευγα, να το το Βουλγαρακι….!

Αυτά!

Υγ δε μπορώ να πετυχω Σια ρε ΜΠΟΥΣΤΗ!!!!! Πουθενά!

Τελευταία τροποποίηση:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Απόψε τη νύχτα….

·Αλβα στα ασημί
·Τρανς «ποντια είμαι» με μυτη μαχαίρι τύπου ληστής που έβαλε καλσόν στο κεφάλι και έκανε ντου φοροντας φόρεμα ντίσκο, και φλέβες στα πόδια, την άκουσα να λέει «εγω δεν είμαι σαν τις άλλες τρανς, δεν περνώ ορμόνες και παραμένει σκληρό!» Χαχαχαχα!
·Μανα Σονιας γοητευτική με μαύρο φόρεμα
·Ντανιελα με μαστάρια όξω
·άλλη μια γυφτιαρα εκεί
Και παιδιά τπτ άλλο!

Άντε να είδα τη αλβανοχομπιτ στη eurobank.

Πήρα Αλβα ποδάρες χυσιμο ενώ έμπηγε με τα νύχια της τα αρχιδια μου

Και φυσικά στο φευγα, να το το Βουλγαρακι….!

Αυτά!

Υγ δε μπορώ να πετυχω Σια ρε ΜΠΟΥΣΤΗ!!!!! Πουθενά!
Αυτή η Πόντια τρανς φίλε τι φάση ;
Την πέτυχα και εγώ μια μέρα περπατούσε στην Γιαννιτσών,από μακρυά δεν κατάλαβα πάω κοντά ,σταματάω και κόντεψα να πάθω σοκ ! Μπουγατσομαχαιρο κανονικά!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Αυτή η Πόντια τρανς φίλε τι φάση ;
Την πέτυχα και εγώ μια μέρα περπατούσε στην Γιαννιτσών,από μακρυά δεν κατάλαβα πάω κοντά ,σταματάω και κόντεψα να πάθω σοκ ! Μπουγατσομαχαιρο κανονικά!
Παιδιά νόμιζα ότι ήταν η Αλβα από μακρυά

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Παιδιά νόμιζα ότι ήταν η Αλβα από μακρυά
Το φόρεμα ναι και εγώ όταν την πέτυχα ήταν με στρας σαν την αλβα αλλά ήταν ξανθιά ,οπότε λέω ,λες να ήρθε κανένα καινουριο βουλγαρικό κομμάτι ..και μόλις σταματάω και σκάει χαμόγελο και προφορά κόλλησα ,τι καινούριο φρούτο πάλι αυτό,Πόντιος τρανς ! Το κάνει και διαφήμιση

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Το φόρεμα ναι και εγώ όταν την πέτυχα ήταν με στρας σαν την αλβα αλλά ήταν ξανθιά ,οπότε λέω ,λες να ήρθε κανένα καινουριο βουλγαρικό κομμάτι ..και μόλις σταματάω και σκάει χαμόγελο και προφορά κόλλησα ,τι καινούριο φρούτο πάλι αυτό,Πόντιος τρανς ! Το κάνει και διαφήμιση
Ααααα αυτήν ήταν ρε; Προχθές που φορουσε ροζ φούξια φόρεμα; Απλά με άλλη περούκα; Πωπω εχεις δίκιο! Τον/την/το είδα! Χαχαχαχα!!!

Εντωμεταξύ στο φευγα απόψε της μίλησα ποντιακά και δεν απάντησε / κατάλαβε καν!

Σαν τους Ρ/Π και Γεωργιανούς που δηλώνουν Πόντιοι και χορεύουν μόνο ομαλ, και με το αλλάξει ο ρυθμός σε τικ, ντεμεκ κουράζονται και πάνε να κάτσουν γιατί δε ξέρουν τα βήματα!

Γαμω τους ρωσοποντιους και τους Γεωργιανούς. Σκατο φάρα σε όλα!

Αντίθετη άποψη φυσικά για τις καβλιαρες Γεωργιανές

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Σε χτεσινή βόλτα σταμάτησα σε μία στη διχάλα, Έμι με είπε 21 χρόνων, πολύ σκίνι είναι η αλήθεια, δεν κατάλαβα παραπάνω πράγματα, αλλά ήταν πολύ ευγενική και με έκανε εντύπωση! Προσπέρασα και συνέχισα μέχρι νεοτέρας. Κατά τ άλλα η ώρα ήταν μετά τη μιάμιση και όπως και σήμερα παρόμοια ώρα, δεν είχε σχεδόν καμία εκτός τις μαύρες και την Μαρία με το κόκκινο το αμάξι. Κάτι γυφτιάρες και τρανς και πρέζες δεν τα στρέχω:dancing:
Άμα θες σκινι ,εγώ σκέφτομαι να φορτώσω Ντεσυ συμπεθέρα.
Μια φορά την πήρα παλιά και μπορώ να πω δεν με χάλασε καθόλου.
Αυτή στη διχάλα σίγουρα ήταν πρεζου .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Ααααα αυτήν ήταν ρε; Προχθές που φορουσε ροζ φούξια φόρεμα; Απλά με άλλη περούκα; Πωπω εχεις δίκιο! Τον/την/το είδα! Χαχαχαχα!!!

Εντωμεταξύ στο φευγα απόψε της μίλησα ποντιακά και δεν απάντησε / κατάλαβε καν!

Σαν τους Ρ/Π και Γεωργιανούς που δηλώνουν Πόντιοι και χορεύουν μόνο ομαλ, και με το αλλάξει ο ρυθμός σε τικ, ντεμεκ κουράζονται και πάνε να κάτσουν γιατί δε ξέρουν τα βήματα!

Γαμω τους ρωσοποντιους και τους Γεωργιανούς. Σκατο φάρα σε όλα!

Αντίθετη άποψη φυσικά για τις καβλιαρες Γεωργιανές
Τσεριζο σε πουλοπομ ,την είπες ;
Η Κωστικενα.
Κανένα μπλιατ άμα πετούσες θα το έπιανε .

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
863
Πόντοι
371
Γειά σας παιδιά εχθές βράδυ 1 έκανα τσάρκα είδα την αλβανιδα στην θέση της παραπέρα ένα τραβεστονι με στρας,μετά η μαύρη με κόκκινα μαλια παραπέρα φανάρι άλλες 2 μαύρες μετά η χοντρή με το κόκκινο φιατ μαζί με 2 μαύρες ακόμα, μετά 3 γυφτισες 2 μαύρες και 1 πρεζόνι, στην διχάλα μια ξανθιά αλλά μιλούσε νε 2 γύφτους και δεν σταμάτησα να δω και μοναστηριου η βουκγαρογερμανιδα σταματάω μιλούσε τηλέφωνο λέω πόσο λέει 40 έφυγα μπαμ μπαμ..
Και ας βάλουμε τα νούμερα να δούμε τι βγαίνει..
Αυτή αν πηγαίνει με 15 άντρες την ημέρα βάζω μέσω όρο 30€ γιατί άλλος δίνει 20 και άλλος 50
Βγάζει 450 την ημέρα σε 10 μέρες 4500 άρα σε 11 μέρες να τα 5000 €και σίγουρα σταματάνε 15 άτομα γιατί την φόρτωναν συνέχεια..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Γειά σας παιδιά εχθές βράδυ 1 έκανα τσάρκα είδα την αλβανιδα στην θέση της παραπέρα ένα τραβεστονι με στρας,μετά η μαύρη με κόκκινα μαλια παραπέρα φανάρι άλλες 2 μαύρες μετά η χοντρή με το κόκκινο φιατ μαζί με 2 μαύρες ακόμα, μετά 3 γυφτισες 2 μαύρες και 1 πρεζόνι, στην διχάλα μια ξανθιά αλλά μιλούσε νε 2 γύφτους και δεν σταμάτησα να δω και μοναστηριου η βουκγαρογερμανιδα σταματάω μιλούσε τηλέφωνο λέω πόσο λέει 40 έφυγα μπαμ μπαμ..
Και ας βάλουμε τα νούμερα να δούμε τι βγαίνει..
Αυτή αν πηγαίνει με 15 άντρες την ημέρα βάζω μέσω όρο 30€ γιατί άλλος δίνει 20 και άλλος 50
Βγάζει 450 την ημέρα σε 10 μέρες 4500 άρα σε 11 μέρες να τα 5000 €και σίγουρα σταματάνε 15 άτομα γιατί την φόρτωναν συνέχεια..
Τα είπαμε αυτά ,αφήστε ήσυχα τα οικονομικά της !
Τι να κάνουμε ,δεν ήθελε να σε πάρει μάλλον ..
Αλλά αφού υπάρχουν κορόιδα που τους λέει διακριτικά 40-50 για να τους διώξει και της ανοίγουν την πόρτα μόνο χαζή θα έχανε τόσο γρήγορο μεροκάματο :cheesy:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Για 40 ευρω στην μοναστηριου δεν λέει, δεν αξίζει και χαλάει και η πιάτσα των 20 ευρώ. Παλιά στην Ποσειδώνος στον Άλιμο παίρνανε κάτι αστέρια φοιτήτριες 40-50 ευρώ, αλλά ήτανε γκομενακια και κάτσε καλά. Τώρα οι γυφτυσσες και 40-50 ευρώ δεν κολλάει καθόλου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom