Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Εμαθα ότι τσίμπησε ένα τάλιρακι περίπου κ την έκανε τώρα για πού δε ξέρω
Φαντάσου τι πληρώνανε κάτι λυκάνθρωποι της πόλης μας για να προλάβει να μαζεψει ένα τάλιρο!
Καλά είπα εγώ τώρα τα πίνει στην υγεία σας Μόναχο ντυμένη Γερμανίδα..
Κορόιδα αγαμητοι Ελληναρες μια ζωή !
Εγώ πρόλαβα το έβαλα στην συλλογή με ένα 20ρακι και το ευχαριστήθηκα κιόλας !

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.002
Πόντοι
456
Η νταιζη τελευταία στέκεται στην διχάλα στο πεζούλι κάθεται ο Δικος της
Δεν είναι ο άντρας της. Ένας περίεργος που την ακολουθεί συνέχεια, που κάθεται και στο one με τον άντρα της Αλβανίδας και τον νταβά της μαμάς της Σονιας

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Δεν είναι ο άντρας της. Ένας περίεργος που την ακολουθεί συνέχεια, που κάθεται και στο one με τον άντρα της Αλβανίδας και τον νταβά της μαμάς της Σονιας
Με πρόλαβες.. ένας καμενος Αλβανός είναι σαν γορίλας σε σώμα και γυρνάει στις πιάτσες και μιλάνε με την Αλβανίδα Αλβανικα και πολλές φορές όντως είναι και με την Νταίζη και κάθονται εκεί στην στάση

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
5000 σε μια εβδομάδα δεν βγαίνουν τα νούμερα.
Το θεωρώ υπερβολικό και εγώ ,αλλά αν πλήρωναν καλά κάποιοι μαλακες και αυτή απλά είχε κάνει μια στάση στην χώρα μας για λίγες μέρες πρέπει να μαζεψε αρκετά καλά σε σχέση με τις άλλες

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
5000 σε μια εβδομάδα δεν βγαίνουν τα νούμερα.
Καθόταν μέχρι πρωινές ώρες οπότε λογικό να μάζεψέ τόσο χρήμα
Οταν φεύγει η νταιζη εξαφανίζεται κ αυτός γιαυτό υπέθεσα πως είναι ο δικος της

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Έβγαλε 5 χιλιάρικα σε μία εβδομάδα?? :Oεν βγαίνουν 5k
Με σεβασμό να πω ότι 5K για να βγουν πρέπει να ρουφήξει παρά πολλά γκαβλια, είναι πολύ δύσκολο σε 10 μέρες να έβγαλε τόσα. Σε συζήτηση που είχα με μια που είναι από τα πιο δυνατά εκεί, μου είχε πει ,μπορεί να βγάλω και 300 σαν μεγάλο νούμερο, μια νορμάλ βάρδια έχει μεροκάματο περίπου στα 150-200

Stadarh

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Like
82
Πόντοι
0
Παιδιά η Βουλγαρογερμανιδα την τελευταία μέρα μου ζήτησε 50 μου έκανε με τα δάχτυλα της 5 μάλλον γιατί με είδε μικρό σου λέει εύκολα θα τα αρπάξω αλλά μπορεί και όχι γιατί υπάρχουν και οι μαλακες με που πετάνε τα 50νινταρια

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Τελικά ρε μάγκες πόσο γατάκια ειμαστε στην Θεσσαλονίκη μας? Εάν κοιτάξετε στο forum στις πιάτσες της Αθήνας γράφουν για καμμία 7-8 πιάτσες, εμείς μια εχουμε όλη και όλη με καμμία δέκα- δεκαπέντε κορίτσια και νέο αίμα βλέπουμε 1 μια φορά τον μήνα.

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.542
Πόντοι
456
Τελικά ρε μάγκες πόσο γατάκια ειμαστε στην Θεσσαλονίκη μας? Εάν κοιτάξετε στο forum στις πιάτσες της Αθήνας γράφουν για καμμία 7-8 πιάτσες, εμείς μια εχουμε όλη και όλη με καμμία δέκα- δεκαπέντε κορίτσια και νέο αίμα βλέπουμε 1 μια φορά τον μήνα.
πολη με πενταπλασιο πληθυσμο,τι περιμενεις;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Είσαι πολύ λάθος αδερφέ...Αν πας να δεις τι σαπιλα και τι μπαζα και τι ηλικιωμένες έχει στις πιάτσες της Αθήνας θα σιχαθείς να ξαναψαχνεις...Εδώ μια χαρά είμαστε βέβαια θέλουμε και καινούργιες παρουσίες έτσι για το κάτι διαφορετικό γιατί παίρνουμε όλο τις ίδιες.. Αναλογικά ότι είναι επί πέντε μεγαλύτερη πόλη δεν απέχουμε και πολύ και δες το αντίστοιχο νήμα γράφουν οι ίδιοι και ίδιοι γιατί δεν υπάρχουν πολλοί ήρωες να ψάχνουν τέτοιου επιπέδου γυναίκες βέβαια και εκεί θα έχει τις εξαιρέσεις σε καλά κομμάτια αλλά λέω γενικά τι παίζει

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Τελικά η βουλγαρογερμανιδα στην μοναστηρίου ξαναεμφανιστηκε, ή μας την έκανε οριστικά;
Η ελπιδα τελευταια πεθαινει...νομιζω θα ξαναρθει.
Εφυγαν στο παρελθον πολλες και ξανα ηρθαν....

• Like
Αντιδράσεις: Larson

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Εκτός άμα την κουβάλησαν στην Αθήνα, αντε βρες άκρη!!!!
Εγω καλα λεω στους μυστες, παρτε τηλ. οταν βλεπετε καποιο καλο!!
Οποιος πηρε απο την συγκεκριμενη γερμανιδα τηλ. ας μου το στειλει σε μυνημα...
Ευχαριστω

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Φαντάσου τι πληρώνανε κάτι λυκάνθρωποι της πόλης μας για να προλάβει να μαζεψει ένα τάλιρο!
Καλά είπα εγώ τώρα τα πίνει στην υγεία σας Μόναχο ντυμένη Γερμανίδα..
Κορόιδα αγαμητοι Ελληναρες μια ζωή !
Εγώ πρόλαβα το έβαλα στην συλλογή με ένα 20ρακι και το ευχαριστήθηκα κιόλας !
Την καλυτερη δουλεια σε τετοιες περιπτωσεις...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Κόντρα στα λαγωνικα του μπου...
Χθες το βουλγαρογερμανακι ήταν στο πόστο της μαζί με μια άλλη, καλοντυμένες και οι δύο.
Αυτή τη φορά την πήρα με 20.

Επίσης πέτυχα πριν ΣΙΑ και αλβανίδα να κάνουν τύπου παρτουζα με έναν.
Μετά άκουσα την αλβανίδα να λέει σε έναν με Μερσεντές (δικός μας?) Θέλεις να μας πάρεις μαζί και τις δύο με 40? Μόνη παίρνω 30. Την πήρε μόνη της. Είπα στη ΣΙΑ να την πάρω, αλλά μου λέει άσε με για λίγο μιλάω στο τηλ. Ναι γλυκιά μου θα σε περιμένω για ώρες. Πήγα στο βουλγαρακι και όλα καλά.

Γενικά χθες η πιάτσα είχε πολύ λαό...οι πιο πολλές ήταν εκεί.

Συνεχίστε να λέτε για το 5χιλιαρο και ότι εξαφανίστηκε.
Καλημέρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom