Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
9:30-10:30 έκανα κύκλους μπας και πετύχω τη γερμανοβουλγαρα. Τζίφος
Την πέτυχε κανένας; Αν ναι σε ποιο σημείο;

Κατέληξα με Έλενα από μοναστηρίου για δεύτερη φορά. τίμια περίπτωση. Ωραίο δερματακι, απολαυστικό κολαρακι.
Αλλά θα σκάσω. Θέλω να δοκιμάσω το γερμανοβουλγαρακι

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Λες τοσο πραγμα; Μιας κ λεμε στουντιο efi...Εχει επιγραφη με το ονομα αυτο;

Κατέληξα με Έλενα από μοναστηρίου για δεύτερη φορά. τίμια περίπτωση. Ωραίο δερματακι, απολαυστικό κολαρακι.

Μάζεψε όλο το χαρτί και την έκανε. Έτσι είναι μ αυτές, τα ίδια και η χειλου στην χλοης τον περασμένο Μάιο, τα μάζεψε κι έφυγε

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
21
Μάζεψε όλο το χαρτί και την έκανε. Έτσι είναι μ αυτές, τα ίδια και η χειλου στην χλοης τον περασμένο Μάιο, τα μάζεψε κι έφυγε
πότε πρόλαβε ρε φίλε... μη με γαμάς τώρα... πφφφ

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Δε πιστεύω να ισχύει αυτό είναι πολύ νωρίς ακόμα με 40 π ζητούσε η κ 30 ακόμα ήταν μόνιμα στο πόστο της ενώ η χειλου π λες ήταν στα 20 κ γινόταν πάρτι όποτε περνούσα ίσως κάτι έτυχε η να έχει περίοδο
Μη τον απογοητεύεις

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Και χθες και προχθές και σήμερα… τζίφος η Σια στο EFI’S….

Μάλλον όντως μπορεί να έκανε γκεστ εμφάνιση. Χθες προχθές μια Βραζιλιάνα ντεμεκ και σήμερα η Στεφανια, το βολυγαρακι επίσης της πιάτσας!
Γιατί κάποιοι ενδιαφέρονται απ ότι θυμάμαι. Με σεξυ δερμάτινο μαύρο εσώρουχο

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456

Μάλλον όντως μπορεί να έκανε γκεστ εμφάνιση. Χθες προχθές μια Βραζιλιάνα ντεμεκ και σήμερα η Στεφανια, το βολυγαρακι επίσης της πιάτσας!
Στεφανια;

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446

Καλημέρα, να σου πω την αλήθεια, ρώτησα την Σία για το efi, και μου είπε ότι μια ημέρα πήγε μόνο και δεν επεκτάθηκε παραπάνω εάν θα πήγαινει εκεί η εάν ήταν guest εμφάνιση

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446
Αλάνια πολύ ησυχία έπεσε σήμερα :) Με έπιασαν οι ανησυχίες μου και ψαχνομαι για τρίο ( εγώ και δύο γυναίκες) υπάρχει τίποτα υπόψην? Ενημερωτικά τουλάχιστον η μία να έχει τουλάχιστον 3αρι βυζί, ιδεατά και οι δύο και σαφώς να κάνουν και λεσβιακό μεταξύ τους. Ευχαριστώ

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Ας ελπισουμε οτι θα ξαναρθει με το ολόσωμο και χωρις κιλοτακι.... να βαλει ο Θεος το χερι του...

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
Χθες βόλτα από την πιάτσα. Πέρασμα κλασικά από Γιαννιτσών ένα τραβελι ψηλό σε εσκιαζε στα πλακόστρωτα. Δεξιά η αλβανίδα η οποία πήγαινε έλα απέναντι σε ένα τραπέζι δύο άντρες μια γυναίκα λες και πήγαμε στο πανηγύρι στο Αιγίνιο. Με ολόσωμη φόρμα αλλά το σημείο που στέκεται ποτέ δεν θα σταματήσω φυσικά και λόγω κριτικών. Ωραίο μουνι όμως να τα λέμε. Κατεβαίνοντας και λίγο πριν το one από αριστερά μια ξανθιά με αγορές μαλλί πολύ εντυπωσιακή να στέκεται αλλά κωλωσα να σταματήσω. Περισσότερες πιθανότητες να πιατσαρε αλλά πολύ εντυπωσιακό δεν ρίσκαρα στάση να ρωτήσω. Επίσης πολυσύχναστο σημείο δεν θέλω να σταματήσω κάπου με πολλά βλέμματα. Η βόλτα λίγο μετά τις 10.30. Κλασικά στον ΟΠΑΠ η Γιάννα με μια ακόμα τραβεστί. Φεύγοντας προς ΚΤΕΛ κάτι γυφτισσες δεξιά κι αριστερά κλασικά να ασχολούνται με τα κινητά τους. Δεξιά επίσης μια μελαχρινή χοντρή θα την έλεγα με το κινητό σε ένα πεζούλι. Δεξιά στο στενό που κατεβαίνει από Πειραιώς ένα ψιλολιγνο πρεζακι με τον γκόμενο της. Την πασαρε από εδώ κι εκεί αλλά όσοι σταμάτησαν έφυγαν για ευνόητους λόγους. Η βόλτα έγινε ψάχνοντας την Νταίζη μιλφ όπως την λέτε. Δεν την πέτυχα. Μήπως κάθεται και στην στάση από αστικά επί μοναστηριού μετά το ΕΛΤΑ? Έχω πετύχει μια τύπισσα εκεί. Γυρίζοντας έτοιμος να φύγω στο στενό της Πειραιώς βλέπω την Βίκυ. Κλασικά η θεία στο σεβρολετ που λέμε. Σταματάω πάμε μου λέει με είκοσι? Λέω οκ. Πάμε σε μια Καβαντζα φεύγοντας για ΚΤΕΛ αριστερά σε χωματόδρομο. Μπαίνω στο αμάξι της ξαπλωμένο το κάθισμα. Η κυρία Βίκυ 55 Πλας αλλά ευέλικτη. Με πολύ καλό κορμί για την ηλικία της βυζιά έξω ελεύθερα πιασίματα. Γλύφει σαν σπάτουλα βάζει γλώσσα και τσιμπούκι με Καποτα κανονικά. Στον κάνει Πετρα εύκολα και γρήγορα. Στο πεντάλεπτο την λες ανέβα κι από πάνω. Σε καβαλάει σαν να μην υπάρχει αύριο. Χύσιμο με δύναμη. Το απολαμβάνει όπως έχει πει κιόλας. Επιλεκτική στο ποιους παίρνει κάθεται λίγες ώρες. Καθαρή μυρωδάτη με μαντηλάκια σακούλες για σκουπιδια. Τίμιο εικοσαρικο υπηρεσία όπως θυμάμαι χρόνια. Συγνώμη για το σεντόνι μάγκες και καλά βόλια

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Χθες βόλτα από την πιάτσα. Πέρασμα κλασικά από Γιαννιτσών ένα τραβελι ψηλό σε εσκιαζε στα πλακόστρωτα. Δεξιά η αλβανίδα η οποία πήγαινε έλα απέναντι σε ένα τραπέζι δύο άντρες μια γυναίκα λες και πήγαμε στο πανηγύρι στο Αιγίνιο. Με ολόσωμη φόρμα αλλά το σημείο που στέκεται ποτέ δεν θα σταματήσω φυσικά και λόγω κριτικών. Ωραίο μουνι όμως να τα λέμε. Κατεβαίνοντας και λίγο πριν το one από αριστερά μια ξανθιά με αγορές μαλλί πολύ εντυπωσιακή να στέκεται αλλά κωλωσα να σταματήσω. Περισσότερες πιθανότητες να πιατσαρε αλλά πολύ εντυπωσιακό δεν ρίσκαρα στάση να ρωτήσω. Επίσης πολυσύχναστο σημείο δεν θέλω να σταματήσω κάπου με πολλά βλέμματα. Η βόλτα λίγο μετά τις 10.30. Κλασικά στον ΟΠΑΠ η Γιάννα με μια ακόμα τραβεστί. Φεύγοντας προς ΚΤΕΛ κάτι γυφτισσες δεξιά κι αριστερά κλασικά να ασχολούνται με τα κινητά τους. Δεξιά επίσης μια μελαχρινή χοντρή θα την έλεγα με το κινητό σε ένα πεζούλι. Δεξιά στο στενό που κατεβαίνει από Πειραιώς ένα ψιλολιγνο πρεζακι με τον γκόμενο της. Την πασαρε από εδώ κι εκεί αλλά όσοι σταμάτησαν έφυγαν για ευνόητους λόγους. Η βόλτα έγινε ψάχνοντας την Νταίζη μιλφ όπως την λέτε. Δεν την πέτυχα. Μήπως κάθεται και στην στάση από αστικά επί μοναστηριού μετά το ΕΛΤΑ? Έχω πετύχει μια τύπισσα εκεί. Γυρίζοντας έτοιμος να φύγω στο στενό της Πειραιώς βλέπω την Βίκυ. Κλασικά η θεία στο σεβρολετ που λέμε. Σταματάω πάμε μου λέει με είκοσι? Λέω οκ. Πάμε σε μια Καβαντζα φεύγοντας για ΚΤΕΛ αριστερά σε χωματόδρομο. Μπαίνω στο αμάξι της ξαπλωμένο το κάθισμα. Η κυρία Βίκυ 55 Πλας αλλά ευέλικτη. Με πολύ καλό κορμί για την ηλικία της βυζιά έξω ελεύθερα πιασίματα. Γλύφει σαν σπάτουλα βάζει γλώσσα και τσιμπούκι με Καποτα κανονικά. Στον κάνει Πετρα εύκολα και γρήγορα. Στο πεντάλεπτο την λες ανέβα κι από πάνω. Σε καβαλάει σαν να μην υπάρχει αύριο. Χύσιμο με δύναμη. Το απολαμβάνει όπως έχει πει κιόλας. Επιλεκτική στο ποιους παίρνει κάθεται λίγες ώρες. Καθαρή μυρωδάτη με μαντηλάκια σακούλες για σκουπιδια. Τίμιο εικοσαρικο υπηρεσία όπως θυμάμαι χρόνια. Συγνώμη για το σεντόνι μάγκες και καλά βόλια
Η νταιζη τελευταία στέκεται στην διχάλα στο πεζούλι κάθεται ο Δικος της

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.343
Πόντοι
446

Συνημμένα

• Screenshot_2023-09-28-11-23-32-769_com.google.android.apps.maps.jpg
    Screenshot_2023-09-28-11-23-32-769_com.google.android.apps.maps.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 51
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
αυτη η βικυ που πηρες ειναι πολυ σπασμενη στο προσωπο;φαινεται δλδ πανω απο 60 ή κραταει καλα στην εμφανιση;

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Τελικά η βουλγαρογερμανιδα στην μοναστηρίου ξαναεμφανιστηκε, ή μας την έκανε οριστικά;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Τελικά η βουλγαρογερμανιδα στην μοναστηρίου ξαναεμφανιστηκε, ή μας την έκανε οριστικά;
Εγώ το είπα ..το βλέπω να μας την κάνει για October fest ,
Να διαβάζεις το μαντείο της Γιαννιτσών!
Πέρα από την πλάκα ,αν δεν εμφανιστεί πάλι σύντομα δύσκολα θα το ξανά δείτε ,το κοριτσάκι είναι ένα λεβελ πάνω από τις άλλες σε εμφάνιση , συμπεριφορά και φαίνεται αυτό .ίσως είναι Ελλάδα και ακολούθησε άλλο δρόμο (στούντιο,call girl).

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Δεξιά η αλβανίδα η οποία πήγαινε έλα απέναντι σε ένα τραπέζι δύο άντρες μια γυναίκα λες και πήγαμε στο πανηγύρι στο Αιγίνιο
Το πανηγύρι στο αιγινιο είναι φορητό ιατρείο για τεστ hiv!
Κάθε Τετάρτη το έχουν εκεί

wolfgar

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Like
260
Πόντοι
21
αυτη η βικυ που πηρες ειναι πολυ σπασμενη στο προσωπο;φαινεται δλδ πανω απο 60 ή κραταει καλα στην εμφανιση;
Καλοβαλμενη με ξανθό μαλλί περιποιημένη. Μπορεί και να είναι μεγαλύτερη ναι. Θα το θέσω ως εξής. Η θεία που σε καβλωνει. Βγάζει στυλ νυμφο να σου πω την αλήθεια. Εγώ την παίρνω γιατί είναι ζωηρή τίμια και όχι μα και μου. Τα δουλεύει τα λεφτά της

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Πέρα από την πλάκα ,αν δεν εμφανιστεί πάλι σύντομα δύσκολα θα το ξανά δείτε ,το κοριτσάκι είναι ένα λεβελ πάνω από τις άλλες σε εμφάνιση , συμπεριφορά και φαίνεται αυτό .ίσως είναι Ελλάδα και ακολούθησε άλλο δρόμο (στούντιο,call girl).
Εκτός άμα την κουβάλησαν στην Αθήνα, αντε βρες άκρη!!!!

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Εμαθα ότι τσίμπησε ένα τάλιρακι περίπου κ την έκανε τώρα για πού δε ξέρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom