Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.596
Πόντοι
7.095
Για να λήξει το θέμα, και γώ έχω δώσει 100€ ας πούμε απλά για να μου την παίξει μια Τσατσα κάποτε και πέσανε να με φάνε. Και όχι μόνο μια φορά αλλά πολλές!
Είτε σε μπου, είτε σε κωλομπαρο, είτε σε μασατζιδικο!

Όποτε σε συμβουλεύω αδερφέ να τα κανεις κ να μην τα λες! Τουλάχιστον αυτά! Εγώ αυτό έκανα και βρηκα την ηρεμία μου.
Στην τελική, ότι δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Τσιγκούνηδες είναι το 60-70%
εσύ είσαι μια κατηγορία μόνος σου αγορίνα μου...τις προάλλες σκεφτόμουν κάτι από τα παλιά που θα σε εξίταρε, είπα να σου στείλω μήνυμα και μετά ξεχάστηκα...και μετά με το Αλτσχάιμέρ μου ξέεχασα τι θέλω να σου πω

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.596
Πόντοι
7.095
Όσοι ξέρουν την Αλβανιδα αρκετά χρόνια ξέρουν επίσης ότι και να την δώσεις εξτραδακια δεν υπάρχουν! Ούτε δάχτυλα ούτε ακαποτα τσιμπουκια ούτε ούτε cim, cif
Το πολυ πολύ να γλύψεις καμια ρώγα η να ακουμπήσεις όχι να χαϊδέψει το μουνι της. Υπάρχουν μέλοι που τα έχουν πει η απλά γνωστοί - φίλοι σε μελοι γτ δεν είναι στο θρεντ.

Όσο για τα παζάρια κ τις τσιγκουνιες καλό είναι να ανατρέξουν μερικοί στα παλιά ποστ τους πριν γράψουν οτιδήποτε......
Εσύ με έβλεπες πριν 5 μέρες δεν παίζει αλλιώς...πήρα όντως την αλβανίδα για ένα γρήογρο και της λέω δείξε λίγο βυζί και όντως έγλυψα λίγο ρώγα...κατά τα άλλα, με τόση ζέστη με δυσκολία έχυσα...είναι κι αυτή που είναι τόσο απαθέστατη.
Αντί για μπάρμπας 43 που είμαι (μιας και οι 40+ είμαστε μπαρμπάδες από ότι μάθαμε) ένιωσα ότι είμαι μπάρμπας 70+ που δε μπορεί να του σηκωθεί καλά και να χύσει

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
Εσύ με έβλεπες πριν 5 μέρες δεν παίζει αλλιώς...πήρα όντως την αλβανίδα για ένα γρήογρο και της λέω δείξε λίγο βυζί και όντως έγλυψα λίγο ρώγα...κατά τα άλλα, με τόση ζέστη με δυσκολία έχυσα...είναι κι αυτή που είναι τόσο απαθέστατη.
Αντί για μπάρμπας 43 που είμαι (μιας και οι 40+ είμαστε μπαρμπάδες από ότι μάθαμε) ένιωσα ότι είμαι μπάρμπας 70+ που δε μπορεί να του σηκωθεί καλά και να χύσει
δλδ γερασαμε δικιο εχει 41 εγω..μπαρμπαδια ναουμ..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
δλδ γερασαμε δικιο εχει 41 εγω..μπαρμπαδια ναουμ..
Εμείς γερασαμε ..αλλα άμα σταματήσουμε να γαμαμε εμείς να δούμε από ποιον θα παιρνουν ενημέρωση οι νέοι εδώ μέσα !
Γιατί από αυτούς ...αργά τα ζα...
Άσε που οι περισσότεροι είναι μυστικιστές,παρτακηδες .μπαίνουν εδώ στα μουλωχτα σε πρήζουν τα αρχιδια μέχρι να αντλήσουν όλες τις πληροφορίες μην τυχόν και κάψουν κανένα ευρώ βενζίνη και μετα εξαφανίζονται ..ούτε ευχαριστώ,όχι ενημέρωση

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Εμείς γερασαμε ..αλλα άμα σταματήσουμε να γαμαμε εμείς να δούμε από ποιον θα παιρνουν ενημέρωση οι νέοι εδώ μέσα !
Γιατί από αυτούς ...αργά τα ζα...
Άσε που οι περισσότεροι είναι μυστικιστές,παρτακηδες .μπαίνουν εδώ στα μουλωχτα σε πρήζουν τα αρχιδια μέχρι να αντλήσουν όλες τις πληροφορίες μην τυχόν και κάψουν κανένα ευρώ βενζίνη και μετα εξαφανίζονται ..ούτε ευχαριστώ,όχι ενημέρωση
Το γέλιο είναι ότι ασχολούνται μερικοί κ γράφουν στα πολιτικά, κοινωνικά κ αθλητικά θέματα του σαϊτ και στα άλλα θρεντ μόνο ερωτήσεις και παπατζες και μαγκια του σούπερ γαμια και πορνοσταρ.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Το γέλιο είναι ότι ασχολούνται μερικοί κ γράφουν στα πολιτικά, κοινωνικά κ αθλητικά θέματα του σαϊτ και στα άλλα θρεντ μόνο ερωτήσεις και παπατζες και μαγκια του σούπερ γαμια και πορνοσταρ.
Το έδωσα 50 ευρώ για να χύσω γύφτισσα στην μάπα ή είδα μια με πρασινοκίτρινο,μπλεκοκκινο μπλουζάκι και ποια είναι και τι κάνει απλά είναι δυσφήμιση του νήματος ..
Σαν πρωτάρης δικαιολογήσαι αλλά με τόση ανάλυση ενημέρωση εδώ μέσα και όλα αυτά που λέμε όσοι μείναμε δεν δικαιολογείται

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
Πω ρε πούστη μου… εγώ είμαι σεβάσμιος μπαρμπα-γέροντας στα 50+…
εσυ εισαι ετοιμος για συνταξη τωρα..μπαρμπας..Αλλα ξερεις τι λενε ασπρα μαλλια στην κεφαλη κακα μαντατα στην ψωλη..Αλλα μαλλι βαμβακι ψωλη φαρμακι..:grin::grin::grin::cheesy::cheesy::cheesy:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Μιας και....ανεβηκε λιγο η ηλικια των μελων....με την μανα της Σονιας εχει παει καποιος;;;
Κάποιος δήλωσε ότι την φόρτωσε ..εμένα φίλε δεν με τραβάει με τίποτα δεν ξέρω!
Δεν την λες άσχημη για την ηλικία της

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Κάποιος δήλωσε ότι την φόρτωσε ..εμένα φίλε δεν με τραβάει με τίποτα δεν ξέρω!
Δεν την λες άσχημη για την ηλικία της
Σκεφτομαι να κανω παλι κανα κασκαντεριλικι....οπως με την Μαρια με το κοκκινο αυτοκινητο.

maver fucker

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
772
Πόντοι
81
Σκεφτομαι να κανω παλι κανα κασκαντεριλικι....οπως με την Μαρια με το κοκκινο αυτοκινητο.
εγω που την μιλησα 2 φορες δεν παει καλα φιλε..μπερδευει νερα με λαδια καμενη φλαντζα στραβο καπακι εχει..:grin::grin::grin::cheesy::cheesy: οτι να ναι ειναι βριζει εντελως βλημα..ασε που ειναι σαν δρακουλας..

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.894
Πόντοι
4.766
εγω που την μιλησα 2 φορες δεν παει καλα φιλε..μπερδευει νερα με λαδια καμενη φλαντζα στραβο καπακι εχει..:grin::grin::grin::cheesy::cheesy: οτι να ναι ειναι βριζει εντελως βλημα..ασε που ειναι σαν δρακουλας..
Αυτό ισχύει εντελώς...δεν πάει καθόλου καλά ίσως και για μέσα να είναι αυτή....

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.194
Πόντοι
201
Live ενημέρωση από την πιάτσα. Ξεκινώντας από ανατολικά προς δυτικά, διάφορα τραβέλια τζάνκια και μη, Μαρία Αλβα με σορτσάκι και άσπρα αθλητικά μουνάρα ως συνήθως. Μετά μια μαύρη, μια γριά που κάνει πιάτσα από το 80 και λίγο πιο κάτω μια χοντρή, με ξεπερνάει πόσο ανώμαλος πρέπει να είναι κάποιος για να τις φορτώσει. Γωνία με Κωλέτη μια μαύρη με μπλε φόρεμα σα σημαδούρα, πιο κάτω αυτή με το κόκκινο Fiat stilo, εκεί στη γωνία και μια μαύρη χοντρή, ακόμα χειρότερη από τις προηγούμενες, Χλόης τρία βουλγαρογυφτάκια μιλάνε με έναν μαύρο, το ένα βλέπεται με δυσκολία. Πιο κάτω δεξιά άλλος ένας τράβελος ξανθός 2 μέτρα, στο ερειπιο η Σβέτα, κατά τη γνώμη μου μουνάρα, με βλέπει απέναντι και δεν έρχεται, υποθέτω θέλει μόνο μέσα στο ερείπιο (δεν πάω βράδυ εκεί μέσα). Μάλλον μόλις φορτώθηκε από συναγωνιστή με άσπρο αυτοκίνητο.
Παρακάτω στο στενό απέναντι από την avin η Σόνια. Κοντό φόρεμα, καλή.
Στη διχάλα μια γύφτισσα πιο μαύρη από τις μαύρες, με χερμάτινες παντόφλες σαν αυτές που φοράει το χειμώνα η γιαγιά μου και μετά εκείνο το τέρας γύφτισσα τζάνκι η κοντή.
Εν ολίγοις, γάμησέ τα…Καλύτερα να γράφεις στο μπου…

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Ε τι παθαμε...Ετσι στα καλα καθουμενα βριζει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom