Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ρίξε το αριστερό στη βαλίτσα όπως θα έρχεσαι
Και αυτές είναι οι απλά μέτριες σε σύγκριση με τις υπόλοιπες.
Τι να κάνουμε έτσι την περνάμε οι ΤΣΙΓΚΟΥΝΗΔΕΣ δυστηχος.... Ε Alfie;;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Νομίζω για το όλο θέμα που ξανά έγινε σήμερα είπα προχθές τι γίνεται με τα χουβαρδαλικια .
Απλά τώρα βλέπω πήγε σε προσωπικό επίπεδο γιατι ο φίλος δεν μπορεί να δεχθεί την αλήθεια .
Από τα πιο αστεία παραδείγματα η αλβανίδα,όπου αν την αφήνεις να σε κοροϊδέψει και δεύτερη φορά και σε τέτοιο βαθμό άρα τα θέλει ο κωλος του .

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Νομίζω για το όλο θέμα που ξανά έγινε σήμερα είπα προχθές τι γίνεται με τα χουβαρδαλικια .
Απλά τώρα βλέπω πήγε σε προσωπικό επίπεδο γιατι ο φίλος δεν μπορεί να δεχθεί την αλήθεια .
Από τα πιο αστεία παραδείγματα η αλβανίδα,όπου αν την αφήνεις να σε κοροϊδέψει και δεύτερη φορά και σε τέτοιο βαθμό άρα τα θέλει ο κωλος του .
Όσοι ξέρουν την Αλβανιδα αρκετά χρόνια ξέρουν επίσης ότι και να την δώσεις εξτραδακια δεν υπάρχουν! Ούτε δάχτυλα ούτε ακαποτα τσιμπουκια ούτε ούτε cim, cif
Το πολυ πολύ να γλύψεις καμια ρώγα η να ακουμπήσεις όχι να χαϊδέψει το μουνι της. Υπάρχουν μέλοι που τα έχουν πει η απλά γνωστοί - φίλοι σε μελοι γτ δεν είναι στο θρεντ.

Όσο για τα παζάρια κ τις τσιγκουνιες καλό είναι να ανατρέξουν μερικοί στα παλιά ποστ τους πριν γράψουν οτιδήποτε......

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Όσοι ξέρουν την Αλβανιδα αρκετά χρόνια ξέρουν επίσης ότι και να την δώσεις εξτραδακια δεν υπάρχουν! Ούτε δάχτυλα ούτε ακαποτα τσιμπουκια ούτε ούτε cim, cif
Το πολυ πολύ να γλύψεις καμια ρώγα η να ακουμπήσεις όχι να χαϊδέψει το μουνι της. Υπάρχουν μέλοι που τα έχουν πει η απλά γνωστοί - φίλοι σε μελοι γτ δεν είναι στο θρεντ.

Όσο για τα παζάρια κ τις τσιγκουνιες καλό είναι να ανατρέξουν μερικοί στα παλιά ποστ τους πριν γράψουν οτιδήποτε......
Δεν το θεωρώ παζάρι η τσιγκουνιά και μόλις έγραψα και στην μπουρδελοκατασταση τον λόγο .
Επίσης θεωρώ παπατζα ότι έχυσε την αλβανίδα στο στήθος ..αυτά μόνο τα πρεζόνια θα μπορούσαν να τα δεχτούν ή η απελπισμένη Βουλγάρα στο ερηπειο που κάθεται να τον φάει και ακαποτα .

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Δεν το θεωρώ παζάρι η τσιγκουνιά και μόλις έγραψα και στην μπουρδελοκατασταση τον λόγο .
Επίσης θεωρώ παπατζα ότι έχυσε την αλβανίδα στο στήθος ..αυτά μόνο τα πρεζόνια θα μπορούσαν να τα δεχτούν ή η απελπισμένη Βουλγάρα στο ερηπειο που κάθεται να τον φάει και ακαποτα .
Το συγκεκριμένο σημείο του ποστ πήγαινε στον χουβαρντα όχι σε σένα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.894
Πόντοι
4.766

Επιβεβαιώνω 100% ότι είπες.. Αλβανίδα μία φορά την είχα πάρει ξενοδοχείο πιο τζάμπα 100 ευρο στην ζωή μου που είχα δώσει...Το είχα μετανιώσει και μετά μόνο στην καβατζα στα όρθια την έπαιρνα με 20 και 25 ευρο και πολλές φορές χωρίς πίπα μόνο στήσιμο αλβανοκωλαρα και βαρουσα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Το συγκεκριμένο σημείο του ποστ πήγαινε στον χουβαρντα όχι σε σένα.
Το κατάλαβα .
Απλά είπα και εγώ την γνώμη μου .
Είπα και στο άλλο νήμα ότι με το πολύ απλό πόσο τον τελευταίο καιρό περνάω εξίσου καλά και έδωσα και κάποια ονόματα από κοπέλες 30ρια τα οποία τα θεωρώ αξιόλογα .

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Επιβεβαιώνω 100% ότι είπες.. Αλβανίδα μία φορά την είχα πάρει ξενοδοχείο πιο τζάμπα 100 ευρο στην ζωή μου που είχα δώσει...Το είχα μετανιώσει και μετά μόνο στην καβατζα στα όρθια την έπαιρνα με 20 και 25 ευρο και πολλές φορές χωρίς πίπα μόνο στήσιμο αλβανοκωλαρα και βαρουσα
Μπορεί να μηνν γνωριζόμαστε τα μέλοι μεταξύ μας, κάποιοι ναι γνωρίζονται και προσωπικά. Αλλα η παπατζα και η αερολογια φαίνεται και επιβεβαιωνεται

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Το κατάλαβα .
Απλά είπα και εγώ την γνώμη μου .
Είπα και στο άλλο νήμα ότι με το πολύ απλό πόσο τον τελευταίο καιρό περνάω εξίσου καλά και έδωσα και κάποια ονόματα από κοπέλες 30ρια τα οποία τα θεωρώ αξιόλογα .
Εννοείται ότι υπάρχουν αρκεί να ψάξεις να δοκιμάσεις κ να τεστάρεις. Τρώγοντας τα μούτρα σου κ τα λεφτα σου αν δεν εισαι τυχερός.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.894
Πόντοι
4.766
Μπορεί να μηνν γνωριζόμαστε τα μέλοι μεταξύ μας, κάποιοι ναι γνωρίζονται και προσωπικά. Αλλα η παπατζα και η αερολογια φαίνεται και επιβεβαιωνεται
Μας την είπε κιόλας όσοι είμαστε λιγότερο των 40 ή όσοι είναι πάνω των 40 είμαστε και μπαρμπαδες...Ε τον 25αρη σκορπάει και τα λεφτά του... Μπράβο μαγκιά που βρήκε

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.648
Πόντοι
456
Επίσης θα ζητήσω συγνώμη από τους υπόλοιπους στο θρεντ, γιατι η απάντηση μου μπορεί να μην αρέσει για πολλούς λόγους αλλά δεν δέχομαι ένας από το πουθενά να με προσβάλλει έτσι. Δεν είχα σκοπό να κάνω επιδείξει χρημάτων. Αλλα δεν μπορώ να άκουω μαλακιες και από άγνωστους που ούτε καν ξέρουν σε ποιον μιλανε. Τέλος.
το illusion ειναι απο το γνωστο club στη bagla Πουκετιανε συναγωνιστη ,να υποπθεσω .. να περνας καλα και να μας φιλας τα μωρακια για Δεκεμβριο που θα ερθουμε.Υ.Γ. εμενα με 20κ μπατ για ολο το μηνα,με παρακαλαει 28χρονο κουκλι ποτε θα ερθεις daddy μου ελειψες( τα λεφτα σου) , ενοει βεβαι;α αλλα περναμε ζαχαρη, συν θαλασσα ,τις καρυδες μας τα ψαρια μας κλπ κλπ//ακου 50 αρι στα γρηγορα

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
το illusion ειναι απο το γνωστο club στη bagla Πουκετιανε συναγωνιστη ,να υποπθεσω .. να περνας καλα και να μας φιλας τα μωρακια για Δεκεμβριο που θα ερθουμε.Υ.Γ. εμενα με 20κ μπατ για ολο το μηνα,με παρακαλαει 28χρονο κουκλι ποτε θα ερθεις daddy μου ελειψες( τα λεφτα σου) , ενοει βεβαι;α αλλα περναμε ζαχαρη, συν θαλασσα ,τις καρυδες μας τα ψαρια μας κλπ κλπ//ακου 50 αρι στα γρηγορα
Χαχαχα! Για σου συγχωριανε! Ναι από το κλαμπ.

Τελευταία τροποποίηση:

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
500 ευρώ δλδη για ένα μήνα και 24/7. Κάνεις άλλο έργο εσύ. Μια χαρα. Πρόσεχε μην σε κάνουμε κ σένα γαμπρό με παραδοσιακή στολή!

Συνημμένα

• Screenshot_20230724_172245.jpg
    Screenshot_20230724_172245.jpg
    413 KB · Εμφανίσεις: 53

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.648
Πόντοι
456
500 ευρώ δλδη για ένα μήνα και 24/7. Κάνεις άλλο έργο εσύ. Μια χαρα. Πρόσεχε μην σε κάνουμε κ σένα γαμπρό με παραδοσιακή στολή!
χα χα χα μα φυσικα και ο προσπαθησαν μερικες φορες αφου παω εκει απο το 2005

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.894
Πόντοι
4.766

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
13
Like
853
Πόντοι
371
Εγώ δεν ξεκίνησα με το "να λέω σε κανένα" αντιθέτως εσείς (τι είστε τώρα εσείς δεν ξέρω και ποια απαρτίζετε αυτό το "εσείς" που δεν είστε παιδάκια) ξεκινήσατε να σχολιάζετε το πόσα δίνω και να ειρωνευεστε ....Οπότε σου το ξαναλέω μήπως και δεν το κατάλαβες εάν δεν μου κάνει τα γούστα που θέλω δεν θα με ξαναδεί όπως έκανα και με την αλβανίδα που την πήγα στο. Σπίτι της και μου άρχισε τα μη και τα όχι και την επόμενη φορά με χαιρετούσε όταν περνούσα γιατί ήθελε τα λεφτά.

Επίσης το ξανά γράφω και αυτό γιατί δεν το πιάσεις ποτέ δεν είπα ότι θα με γουστάρει προσωπικά αλλά μόνο τα λεφτά μου. Παλιότερα είχα πιάσει γκόμενα μια μασατζου στην Αθήνα μου διαφεύγει η οδός είναι εκεί που άνοιξε το πρώτο πλαίσιο στην Ελλάδα...ποτάκια μπαράκια μόλις μου είπε μια "δεν έχω τώρα όρεξη " έπεσε η κίτρινη στη δεύτερη φορά κόκκινη κάρτα...μάντεψε ποιος επερνε μετά τηλ. Ποιον.

Οπότε για τελευταία φορά θα δίνω όσα θέλω εγώ και όπου θέλω εγώ με 20€ πάνε στα πρεζακια
Εσυ και στα πρεζάκια 50 θα εδινες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom