Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Να κανω κ μια ερωτηση; Μιλαμε για την Ντεζη-Ντεζυ που βγαινει στη σταση στην τραπεζα. Αυτη δεν ειναι απο Αλβανια;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Φιλαράκι έτσι είναι με τους αβάπτιστους!
Θα ανοιξουμε μεγαλο θεμα φιλε μου. Εχω παει με Αλβανιδα κοπελα κ δεν εννοω της δουλειας την οποια ηθελα συνεχεια να την γλειφω κ τα σχετικα. Δεν παιζοταν. Κ εχει συμβει φορες να παω με δικες μας κ να νομιζω οτι ανοιξα καπακι απο βοθρο. Κ να συμπληρωσω οτι ισως εγω; Μπορει. Ειμαι με τις οσμες αρκετα σιχασιαρης. Γι αυτο κ εχω ρωτησει κατα καιρους καποιους παλιους κ εμπειρους στην πιατσα. Κ γι αυτο κ εχω πει κ για κοπελα που την πηρα κ μου ρθε να ξερασω. Οσο για την Σονια κ αυτην την πηρα κ δεν ενιωσα καμια οσμη να το πω απλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Ποια Σονια;; Την ψιλή εννοείται;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμφανιστηκε η ρωσοποντια η Χρυσα κ παλι. Μετα απο χρόνια. Οι παλιοί την θυμουνται. Αργα κατα της 1.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366

Εμφανιστηκε η ρωσοποντια η Χρυσα κ παλι. Μετα απο χρόνια. Οι παλιοί την θυμουνται. Αργα κατα της 1.
Μια Καζακστανή με γιαλια που έβγαινε;
Δεν μπορω να θυμηθώ!!

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746

Λογικα ο φιλος αυτη θα λεει. Εγω αυτην καταλαβα παντως. Την ψηλη. Κ να προσθεσω οτι δεν γνωριζω απο που ειναι.

Billy

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2020
Like
111
Πόντοι
1

Δώσε μια περιγραφή αν θες

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Την ψηλή την κορμάρα που ειχε καιρό να εμφανιστεί ,δυνατή μουνίτσα!
Συναγωνιστες την βλεπουν τακτικα γιατι ειχα ρωτησει κ γω. Χθες δεν ελεγες ρε τρελακια οτι μυριζει;

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
η Σύλβια η κοντοστούπα η ξανθιά η μπασμένη κοντή βρωμάει ασε που μετα απο το γαμήσει αμολάει μπροστά σου ενα κατούρημα τόσο πολύ που νομιζεις οτι έβρεξε
Δεν την εχω παρει. Αλλα χθες ειπες η Σονια. Γι αυτο απαντησα οταν την πηρα οτι δεν μυριζε καθολου. Κ αν δεις κι αλλος φιλος ρωτησε χθες για το αν εννοεις την Σονια την ψηλη.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Η ΣΟΝΙΑ η ψηλή δεν μυρίζει το ξωτικό Σύλβια μυρίζει,3 φορές την πήρα και της 3 φορές όπως ηταν κατεβασμένο το στρίγκ της αμόλυσε τα κάτουρα,σήκωσε το στριγκ χύμα και έφυγε! :confused: :confused:
Τωρα που το διορθωσες ναι. Η Σονια ειναι κ πολυ συζητησημη κ κανει κ χιουμορακι. Την Συλβια δεν την πηρα.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Δοκίμασε και ΝΤΕΣΣΥ αδερφέ! αν δεν σε χαλάνε τα τατοο,επισης είδα την ΕΛΕΝΗ την βουλγάρα με τα πολλατατοο φούσκωσε τα χείλη της σαν την ΝΤΑΙΖΗ ΝΤΑΚ,μια αηδία!Την είχε ενα γυουφτοβούλγαρος νταβάς
Κ την Ντεζη την δοκιμασα. Αυτο ειπαμε χθες. Οτι ειναι ευγενικη κ καθαρη για τα δεδομενα της πιατσας. Αλλα φιλος κατι ακομη. Μιας κ γνωριζεις απο την πιατσα ριξε κ καμια ενημερωση με κοπελες που πηγες ....

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Την εψαχνες την Συλβια... Αλλα βρωμαει.. Ασε μας ρε φιλε μας δουλεύεις ολους εδω μεσα.

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Εχεις κ καιρο να τις δεις κ ολες. Καθε μερα εκεί ειναι ολες αυτες. Καθε μερα. Σονια πριβε;;;; Σοβαρα, για πες που μενει η Σονια κ παει κ πριβε στο σπίτι της;;

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Επισης για Χρυσα που ανεφερα χθες ειναι η Ρωσο ποντια που εβγαινε μοναστηριου(περπατουσε κ γιαννιτσων) με πολυ εντονο μεϊκ απ μαυρο μαλλί παντα ακαταστετο πυκνο. Παντα με κολαν μαυρο κ αθλητικο στιλ. Ωραιο κωλο. Έχει χαρακτηριστικο βαψιμο στα ματι για να φαινονται σχιστα. Σκουλαρικη στην μύτη. Απο τις πιο παλιες στην πιατσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom