Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.475
- Πόντοι
- 746
Να κανω κ μια ερωτηση; Μιλαμε για την Ντεζη-Ντεζυ που βγαινει στη σταση στην τραπεζα. Αυτη δεν ειναι απο Αλβανια;
Μπορει να κανω λαθος. Απλα απο προηγουμενες αναφορες ειχα αυτη την εντυπωση.Λάθος φίλε απο Αλβανία είναι η ΣΟΝΙΑ
Ας τ αφησουμε αυτο καλυτερα.Η Σόνια βρωμάει λόγο οτι ειναι μουσουλμάνα,η ΝΤΕΣΣΥ ειναι χριστιανή δεν βρωμάει!
Θα ανοιξουμε μεγαλο θεμα φιλε μου. Εχω παει με Αλβανιδα κοπελα κ δεν εννοω της δουλειας την οποια ηθελα συνεχεια να την γλειφω κ τα σχετικα. Δεν παιζοταν. Κ εχει συμβει φορες να παω με δικες μας κ να νομιζω οτι ανοιξα καπακι απο βοθρο. Κ να συμπληρωσω οτι ισως εγω; Μπορει. Ειμαι με τις οσμες αρκετα σιχασιαρης. Γι αυτο κ εχω ρωτησει κατα καιρους καποιους παλιους κ εμπειρους στην πιατσα. Κ γι αυτο κ εχω πει κ για κοπελα που την πηρα κ μου ρθε να ξερασω. Οσο για την Σονια κ αυτην την πηρα κ δεν ενιωσα καμια οσμη να το πω απλα.Φιλαράκι έτσι είναι με τους αβάπτιστους!
Μια Καζακστανή με γιαλια που έβγαινε;Ποια Σονια;; Την ψιλή εννοείται;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμφανιστηκε η ρωσοποντια η Χρυσα κ παλι. Μετα απο χρόνια. Οι παλιοί την θυμουνται. Αργα κατα της 1.
Λογικα ο φιλος αυτη θα λεει. Εγω αυτην καταλαβα παντως. Την ψηλη. Κ να προσθεσω οτι δεν γνωριζω απο που ειναι.Ποια Σονια;; Την ψιλή εννοείται;
Εμφανιστηκε η ρωσοποντια η Χρυσα κ παλι. Μετα απο χρόνια. Οι παλιοί την θυμουνται. Αργα κατα της 1.
Δώσε μια περιγραφή αν θεςΠοια Σονια;; Την ψιλή εννοείται;
Ποια Σονια εννοεις τελικα;Ντέσυ μόνο απο πιάτσα και την ανανεομένη ΣΟΝΙΑ, η οποια ευρέθει τυχαία σήμερα και εδωσε και τηλ της για prive!
Συναγωνιστες την βλεπουν τακτικα γιατι ειχα ρωτησει κ γω. Χθες δεν ελεγες ρε τρελακια οτι μυριζει;Την ψηλή την κορμάρα που ειχε καιρό να εμφανιστεί ,δυνατή μουνίτσα!
Εγω τα μπερδευω; Δες λιγο τα μηνυματα σου τι εγραψες φιλος χθες.Η Σύλβια μυρίζει φίλος μην τα μπερδεύεις
Δεν την εχω παρει. Αλλα χθες ειπες η Σονια. Γι αυτο απαντησα οταν την πηρα οτι δεν μυριζε καθολου. Κ αν δεις κι αλλος φιλος ρωτησε χθες για το αν εννοεις την Σονια την ψηλη.η Σύλβια η κοντοστούπα η ξανθιά η μπασμένη κοντή βρωμάει ασε που μετα απο το γαμήσει αμολάει μπροστά σου ενα κατούρημα τόσο πολύ που νομιζεις οτι έβρεξε
Τωρα που το διορθωσες ναι. Η Σονια ειναι κ πολυ συζητησημη κ κανει κ χιουμορακι. Την Συλβια δεν την πηρα.Η ΣΟΝΙΑ η ψηλή δεν μυρίζει το ξωτικό Σύλβια μυρίζει,3 φορές την πήρα και της 3 φορές όπως ηταν κατεβασμένο το στρίγκ της αμόλυσε τα κάτουρα,σήκωσε το στριγκ χύμα και έφυγε!
Κ την Ντεζη την δοκιμασα. Αυτο ειπαμε χθες. Οτι ειναι ευγενικη κ καθαρη για τα δεδομενα της πιατσας. Αλλα φιλος κατι ακομη. Μιας κ γνωριζεις απο την πιατσα ριξε κ καμια ενημερωση με κοπελες που πηγες ....Δοκίμασε και ΝΤΕΣΣΥ αδερφέ! αν δεν σε χαλάνε τα τατοο,επισης είδα την ΕΛΕΝΗ την βουλγάρα με τα πολλατατοο φούσκωσε τα χείλη της σαν την ΝΤΑΙΖΗ ΝΤΑΚ,μια αηδία!Την είχε ενα γυουφτοβούλγαρος νταβάς
Οχι γιατι ηταν αγενης οταν σταματησα κ της μιλησα.την ΝΤΑΙΖΗ ΝΤΑΚ την εχεις πάρει?
Ούτε γκομενά σου να ήταν τόση διαφήμισήτην ΝΤΑΙΖΗ ΝΤΑΚ την εχεις πάρει?