Raptora κι εγω μαλλον απο πισω σου γυρνουσα, απο τις 21:30 μεχρι τις 12:30 εκανα γυρες,σε εκεινο το μερος μονο κατι αηδιαστικες γυφτισες κ στο σκαλοπατι ενας γυφτος..ειχε αρκετη πελατεια η πιατσα αλλα οι κοπελες εξαφανισμενες,το μονο αξιολογο η βικτωρια αλλα δεν ψηθηκα μαζι της αποψε.Μπορει αυτη η νινα να ηταν μια με ασπρη ζακετα που δεν σταματησα καθολου να της μιλησω γιατι δε μ'αρεσε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Aπo τις 21:00 που γυρνουσα Νινα εψαχνα Νινα δε βρηκα απο αυτες που ηταν εξω ηταν ολες αδιαφορεςRaptora κι εγω μαλλον απο πισω σου γυρνουσα, απο τις 21:30 μεχρι τις 12:30 εκανα γυρες,σε εκεινο το μερος μονο κατι αηδιαστικες γυφτισες κ στο σκαλοπατι ενας γυφτος..ειχε αρκετη πελατεια η πιατσα αλλα οι κοπελες εξαφανισμενες,το μονο αξιολογο η βικτωρια αλλα δεν ψηθηκα μαζι της αποψε.Μπορει αυτη η νινα να ηταν μια με ασπρη ζακετα που δεν σταματησα καθολου να της μιλησω γιατι δε μ'αρεσε
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.897
- Πόντοι
- 4.766
Φίλε εγώ και 2 η ώρα την έχω πετύχει..Aπo τις 21:00 που γυρνουσα Νινα εψαχνα Νινα δε βρηκα απο αυτες που ηταν εξω ηταν ολες αδιαφορες
antonis1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Φίλε εγώ και 2 η ώρα την έχω πετύχει..
Παίδες καλημέρα προσοχή εκεί που κάνει πιάτσα η ΝΙΝΑ!φεύγοντας σταμάτησε ενα ντάτσουν γεματο γύφτους και αναποδογυρισε τους κάδους πέρνωντας και ολα σκουπίδια μαζί τους φεύγοντας!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Τυπε εκει στη διχαλα λιγο πριν φυσικα και εννοοντας φυσικα τη Γιαννιτσων και το δρομο που παει στα κτελ μιλωντας παντα για απενατι απο την αλανα ηταν μια γυφτισα και μια με ροζ μπλουζα η ζακετα μεχρι καποια ωρα και μετα το απολυτο τιποτα παρεπιπτοντος στρουμφακια δεν επαιξαν κατα κει για να πεις οτι την κοπανησεΠαίδες καλημέρα προσοχή εκεί που κάνει πιάτσα η ΝΙΝΑ!φεύγοντας σταμάτησε ενα ντάτσουν γεματο γύφτους και αναποδογυρισε τους κάδους πέρνωντας και ολα σκουπίδια μαζί τους φεύγοντας!
Τυπε εκει στη διχαλα λιγο πριν φυσικα και εννοοντας φυσικα τη Γιαννιτσων και το δρομο που παει στα κτελ μιλωντας παντα για απενατι απο την αλανα ηταν μια γυφτισα και μια με ροζ μπλουζα η ζακετα μεχρι καποια ωρα και μετα το απολυτο τιποτα παρεπιπτοντος στρουμφακια δεν επαιξαν κατα κει για να πεις οτι την κοπανησε
Ειχε αστυνομια κι εκει,μπουζουριασανε την γυφτισσα,πιθανον να ηταν αυτη με την ροζ ζακετα η οποια εμφανισιακα δεν ελεγε τιποτα,μπορει και οχι,θα το μαθουμε στην επομενη εξορμηση
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
oυτε κα 2,5 ωρες γυρνουσα εκει μπατσο εκει κατω δεν ειδα και οχι δεν ηταν η νινα αυτη τη ρωτησα δεν ηταν καν Ελληνιδα και ηταν μεγαλη ηλικιακαΕιχε αστυνομια κι εκει,μπουζουριασανε την γυφτισσα,πιθανον να ηταν αυτη με την ροζ ζακετα η οποια εμφανισιακα δεν ελεγε τιποτα,μπορει και οχι,θα το μαθουμε στην επομενη εξορμηση
sackatack2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 424
- Πόντοι
- 301
Ποιά περιοχή είναι η Βικτώρια και που κάνει πιάτσα;
antonis1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ποιά περιοχή είναι η Βικτώρια και που κάνει πιάτσα;
προς οδό τσορλίνι κανει πιάτσα,αλλα προσοχή με δαυτην!alert!
antonis1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Ειχε αστυνομια κι εκει,μπουζουριασανε την γυφτισσα,πιθανον να ηταν αυτη με την ροζ ζακετα η οποια εμφανισιακα δεν ελεγε τιποτα,μπορει και οχι,θα το μαθουμε στην επομενη εξορμηση
Mακρυαααααά!απο την γύφτισαααααά!
antonis1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Γυρισμα στην πιατσα απο τις 21:00 ως τις 23:30 ολες οι γνωστες βουλγαρες στα ποστα του συν τη Βικτωρια που γυρισε απο Βουλγαρια επισης η Μαρια η Αλβανιδα στο ποστο της και αυτη η οποια οπως παντα ηταν η ποιο εντυπωσιακη τελος την καινουργια εγω 2,5 ωρες που γυρνουσα δε την ειδα στο σκαλοπατι εκε πριν τη διχαλα καθοταν μια γυφτισα
η ΝΙΝΑ,όπως λέει δεν έχει στανταρ ωράριο,είναι θέμα τύχης παίχτη,είναι καλό και φιλότιμο κορίτσι αν τις φερθείς και εσύ καλά!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
οτι και να ναι τυπε 30 για πιατσα ειναι πολλαη ΝΙΝΑ,όπως λέει δεν έχει στανταρ ωράριο,είναι θέμα τύχης παίχτη,είναι καλό και φιλότιμο κορίτσι αν τις φερθείς και εσύ καλά!
antonis1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
οτι και να ναι τυπε 30 για πιατσα ειναι πολλα
παίχτη πάει και πιο κάτω απο 30 ευρω,πέστης ευγενικά,μωρό μου εχω ενα 20αρακι δεν εχω άαλλα και δεν θα πει οχι,γιατι παραδίπλα παίζουν και άλλες!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Τυπε ξερω πολλη καλα τη να πω δε χρειαζεται να μου πεις εσυ μονο ομως που το ξεκιναει απο 30 φτανει κιολαςπαίχτη πάει και πιο κάτω απο 30 ευρω,πέστης ευγενικά,μωρό μου εχω ενα 20αρακι δεν εχω άαλλα και δεν θα πει οχι,γιατι παραδίπλα παίζουν και άλλες!
antonis1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Τυπε ξερω πολλη καλα τη να πω δε χρειαζεται να μου πεις εσυ μονο ομως που το ξεκιναει απο 30 φτανει κιολας
φίλε βγάλε μονοκοματο 20αρικο ανεμισε το και κανε πως φεύγεις!μετα στειλε μου μηνυμα!θα σε τραβαει γονατιστει!δεν υπαρχει ρευστο γενικα!θυμήσου τα λογια μου!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Tυπε ξερω τη να κανω αν τη βρω δεν ειμαι πρωταρης στο PM δεν απαντησες ομωςφίλε βγάλε μονοκοματο 20αρικο ανεμισε το και κανε πως φεύγεις!μετα στειλε μου μηνυμα!θα σε τραβαει γονατιστει!δεν υπαρχει ρευστο γενικα!θυμήσου τα λογια μου!
antonis1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Tυπε ξερω τη να κανω αν τη βρω δεν ειμαι πρωταρης στο PM δεν απαντησες ομως
ΤΙ ΠΜ?ΔΕΝ πηρα κάτι!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Τες πα θα στο πω εδω αφου μοιραζεις απλοχερα ενα τηλ φοιτητριας στειλτο και απο δω να την περασω ενα μανικι κι εγωΤΙ ΠΜ?ΔΕΝ πηρα κάτι!
antonis1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2018
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Τες πα θα στο πω εδω αφου μοιραζεις απλοχερα ενα τηλ φοιτητριας στειλτο και απο δω να την περασω ενα μανικι κι εγω
να σε ρωτησω προ ολιγο πετυχα την ρίτα μια με λιγδιασασμένο μαλί με τσακαλωμένη τζην φουστα,με αγελαδίσιο βλέμμα την ξερεις?βριζει!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
Τη Ριτα λές αλλα τη εγινε με το τηλ τωρα σου φαγε η γατα τη γλωσσα?να σε ρωτησω προ ολιγο πετυχα την ρίτα μια με λιγδιασασμένο μαλί με τσακαλωμένη τζην φουστα,με αγελαδίσιο βλέμμα την ξερεις?βριζει!