Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Φίλε σήμερα την δοκίμασα κι εγώ την Νίνα. Μου έκανε σκοντο στα 20 αλλά τελευταία φορά λέει. Παντρεμένη με παιδί βοηθός φαρμακείου άνεργη και αυτή και ο άντρας της. Στα του αγώνα πίπα όχι κάτι ιδιαίτερο. Της λέω πιο βαθειά μου λέει δεν μπορώ έχω πρόβλημα με τον λαιμό. Στο σεξ αρκετά σφιχτό μουνάκι αν και μου είπε ότι ήμουν ο πρώτος της βάρδιας. Αρκετά καλή επιλογή πάντως από κάτι παλιοβουλγαρες που παμε και πέφτουμε. Τουλάχιστον είναι ελληνίδα, σχετικά εμφανησιμη, και μοσχομοιριζε.  Θα την ξαναδοκιμαζα...

Που την βρισκει κανεις;

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
σε κανεναν δεν ειπε για εξτρα ή για δεκα λεπτα περιεργο μονο σε μενα ειπε ρε παιδια

antonis1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Φίλε σήμερα την δοκίμασα κι εγώ την Νίνα. Μου έκανε σκοντο στα 20 αλλά τελευταία φορά λέει. Παντρεμένη με παιδί βοηθός φαρμακείου άνεργη και αυτή και ο άντρας της. Στα του αγώνα πίπα όχι κάτι ιδιαίτερο. Της λέω πιο βαθειά μου λέει δεν μπορώ έχω πρόβλημα με τον λαιμό. Στο σεξ αρκετά σφιχτό μουνάκι αν και μου είπε ότι ήμουν ο πρώτος της βάρδιας. Αρκετά καλή επιλογή πάντως από κάτι παλιοβουλγαρες που παμε και πέφτουμε. Τουλάχιστον είναι ελληνίδα, σχετικά εμφανησιμη, και μοσχομοιριζε.  Θα την ξαναδοκιμαζα...

Κώστα τι ωρα βγαίνει η ΝΙΝΑ και που?

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Όχι μέσα στο στενό, πάνω στην Γιαννιτσών προς το τέλος .

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Εγώ μόνο μία ξεδοντιαρα γύφτισσα έχω δει εκεί πάντως ( στη διχάλα) :think:
Έχεις να πας από πέρσι μάλλον γιατι δεν υπαρχει πλέον.και λέμε για πολύ πιο πέρα προς το τέλος.. Εσύ λες κοντά στα κινέζικα

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Στον δρόμο για τα κοινά ταμεία εισπράξεων λεωφορείων.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
424
Πόντοι
301
Έχεις να πας από πέρσι μάλλον γιατι δεν υπαρχει πλέον.και λέμε για πολύ πιο πέρα προς το τέλος.. Εσύ λες κοντά στα κινέζικα

Διχάλα δεν νοείται ο δρόμος που στρίβει για ΚΤΕΛ, με Γιαννιτσών τέρμα, στο Φανάρι με Μοναστηρίου;

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Διχάλα δεν νοείται ο δρόμος που στρίβει για ΚΤΕΛ, με Γιαννιτσών τέρμα, στο Φανάρι με Μοναστηρίου;
Εγώ την πετυχαινα στα κινέζικα, αν μεταφερθηκε εκεί Οκ.. Το νόημα είναι εκεί κοντά είναι μια  καινούργια εκδιδόμενη αυτό μας ένδιαφερει..

desmo33

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
28
Πόντοι
0
Εγώ την πετυχαινα στα κινέζικα, αν μεταφερθηκε εκεί Οκ.. Το νόημα είναι εκεί κοντά είναι μια  καινούργια εκδιδόμενη αυτό μας ένδιαφερει..

Θα εχει κινησουλα αποψε το βραδυ σε κεινο το σημειο

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266

antonis1977

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Γιάννιτσων στο τέλος πηγαίνοντας δυτικά λίγο πριν μπεις στο στενό για τα γύφτικα.. Σε ένα σκαλοπάτι κάθεται..

μόλις επέστρεψα την πέτυχα όντως ηθελε 30αρι εδωσα 25αρι και τον πηρε ακαποτα πίπα,συν τίμιο στήσιμο επίσης πεινούσε και τις έδωσα και ενα πιτόγυρο που ειχα για το σπίτι ,χαλάλι της!ΚΩΣΤΑ,ευχαριστώ για την πληροφορία!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Γυρισμα στην πιατσα απο τις 21:00 ως τις 23:30 ολες οι γνωστες βουλγαρες στα ποστα του συν τη Βικτωρια που γυρισε απο Βουλγαρια επισης η Μαρια η Αλβανιδα στο ποστο της και αυτη η οποια οπως παντα ηταν η ποιο εντυπωσιακη τελος την καινουργια εγω 2,5 ωρες που γυρνουσα δε την ειδα στο σκαλοπατι εκε πριν τη διχαλα καθοταν μια γυφτισα

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
424
Πόντοι
301
Ρε... Πού τα είδατε όλα αυτά;;;

Μια με ροζ μπλούζα ήταν εκεί... αυτή είναι;;