Πέρασμα χθες κατά τις 21:00.
Μοναστηρίου από δυτικά προς κέντρο.
Η Βαρβάρα η κοζανητισα στην στάση πρην την είσοδο για Γιαννιτσών.
Μετά τον Κουμακη ένα ξανθό τσιγγανοβουλγαρακι.
Στην στάση στο κόκκινο η βουλγαρομιλφ η μελαχρινή με το κοντό μαλλί.
Κωλεττη ακόμα ένα βουλγαρακι που είχε σηκώσει τους γιακάδες προσπαθώντας να κόψει λίγο τον αέρα.
Λίγο πιο κάτω δυο Βούλγαροι που φορούσαν περούκες.
Μπροστά στο ροτόντα δυο όμορφα βουλγαρακια, πολύ προσεγμένα στην εμφάνιση και τα δύο. Μπήκαν στην -To do list.
Βουτηρα το βουλγαροκρος με το μαύρο καρέ μαλλι που ντύνενετε μεν προστυχα αλλά ρεύεται σαν Γερμανός.
Κυρίλλου η ξανθιά ξεπέτα με το sevrolet & μια Κρος ακόμα.
Α.Π. η Μαρία η Αλβανίδα, καλό κομμάτι κακές εμπειρίες.
Πριν την Οικονόμου 2 τσουβαλακια.
Χαλκίδος η Ελένη, η Αναστασία, και η Μιλενα η ξεπέτα με ξανθό πλέον μαλλί.
Στο today's δύο τρία τσουβαλακια ακόμα άνευ ενδιαφέροντος.
Κωλεττη στο φανάρι η Βικτόρια η Ρωσίδα που λατρεύει να σπάει μπιμπικια με μαύρο πλέον μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε η νέα εμφάνισή και σταμάτησα.
-Να ερθω? μου λέει.
-Υπό έναν όρο ομως, της λέω, θα φορέσεις τα γάντια από το τκβντο του γιου μου, και θα μου κάνεις πιπα με αυτα
-Τι τρελό είναι αυτό με ρωτά.
-Έτσι της λέω άμα δεις κάνα μπιμπικι να βασανιζεσαι να μην μπορείς να το σπάσεις. Εε Συμφώνησε η πουτανα. Της είπα θα τελειώσω την γύρα και θα ξαναπεράσω.
Μαζαρακη η Μαρία με τα μαύρα.
Στην Δάφνης η Αννούλα με την νταρντανοΜιλενα η οποία έχει χάσει λίγο στα μπούτια.
Κατέβηκα Δάφνης και πέρασα απέναντι.
Πριν τις αποθήκες της Αγροτικής η μιλφ Κατερίνα με το ασημί Ατός.
Πέρασμα μέσα από τα σπιτάκια ανέβασμα πάλι την Κωλεττη και στρίψιμο δεξιά προς το πάρκινγκ του ΟΝΕ.
Αριστερά από το Μπριζόλα ένα καινούριο μελαχρινό όμορφο.
Σταματάω και μου λέει 20 πιπα σεξ. Της είπα μπες μόνο για πίπα.
Άννα εκ Βουλγαρίας και αυτή και από της λίγες Βουλγάρες που πέρασα πολύ καλά.
Πρόσχαρη και ομιλητικη, ούτε μια φορά δεν μου παραπονέθηκε που αργώ να τελειώσω, αντίθετος με ρωτούσε και αν με πονάει με το δόντι ή αν το κάνει πολύ γρήγορα.
Πιπα με προφύλαξη,βαθια με την ανάσα να ζεματάει πάνω στα μπαλάκια, σχεδόν καθόλου χέρι, μετά το τελείωμα την έβγαλε και με καθάρισε αυτή με τα μαντηλάκια.
Στην επιστροφή έκανα ένα πέρασμα από ΟΠΑΠ, παρουσες ήταν η Τζούλι, η Νανά, η Νικόλ, όλες μες στα αμάξια τους, η Καρμεν πάντα πεζή, ήταν και ένα κοκκινο Smart με μια ψιλή, Σοφία νομίζω την λεν, δεν θυμόμουν πήρα info από συνφορουμιτη, και στο καφέ Ραβ η Κατερίνα που μου είπε κάνει τα πάντα και σε καλές τιμές.
26 Οκτωβρίου που πήγα μετά άδεια και για την Νίνα ήταν νωρίς ακόμα.
Καλό ΣΚ να έχουμε.