Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Αν ήταν ψηλή, μαυρομάλα με μαζεμένο το μαλλί, νταρντάνα με ποδάρες, λίγο σκυλόφατσα, ανεπαίσθητα μαυριδερή, ίσως ήταν "ο αλέξανδρος"...

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
χθεσινη και προχθεσινη βολτα στην πιατσα.... εφαγα κανα 3 ωρο και βαλε μεχρι τις 3,30,πολυ αστυνομια παντου,μπλοκα ελεγχοι κτλ,
με το που εσκαγε μυτη καμια αμεσως της την πεφτανε καμια 10αρια μηχανες περιπολικα ασφαλεια κτλ
τις πηγαινανε στο τμημα πλατειας δημοκρατιας ετρωγαν κληση καθως ειναι πταισμα και τσουπ! παλι στο ποστο τους και ξανατσουπ παλι στο μπατσικο για επιστροφη στο δημοκρατιας....
αρχιζω να πιστευω πως η πιατσα παιρνει την κατω βολτα,αλλα δεν μπορω να καταλαβω κατι.. καλα ρε μαλακισμενες γιατι δεν πατε καπου που να μην σας ενοχλουν???
ανα τα χρονια η πιατσα εχει αλλαξει πολλα ποστα με τελικη την γιαννητσων.... βλεπω οι κατοικοι να νικανε στην τελικη αφου η παρουσια της αστυνομιας ειναι μονιμη πλεον
ας πανε κατα το φιξ ας πανε πισω απο τα μπουρδελα τελος παντων,
οι μονες που προλαβα να δω ειναι μια ξανθια βουλγαρα πιτσιρικα επι της μοναστηριου,μια χοντρουλα βουλγαρα λιγο πιο πανω στην ιδια ευθεια
στην γιαννητσων ειδα μια 30αρα αδυνατη που της ειχα σκισει τον κωλο παλαιοτερα δυνατο κομματι,και καναδυο κλασσικες βουλγαρες στο βενζιναδικο της shell

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Κρύβονται τύπε... Όλο το καλοκαίρι είχε εξαιρετικά πιπίνια, παίζει να ήταν και φοιτήτριες κάποιες. Στήνονταν στις σκιές πίσω από το κτηνιατρικό, και στις μεγάλες πολυκατοικίες γύρω στις σκιές. Όμως είχαν ήδη κλεισμένα τα ραντεβού και μιλούσαν στο κινητό ήδη (κάποιες πιατσόβιες παίζει να λειτουργούν πολύ με τηλέφωνο και ραντεβού, αν και όσο και να επέμεινα σε όσες έχω πάρει, καμμιά δεν έδωσε νούμερο ποτέ), ή πλησίαζαν και μιλούσαν σε άντρες ΜΟΝΟ αν οδηγούσαν αυτοκίνητο.

Οι ντόπιοι νίκησαν ήδη. Το κωλοκίνημά τους 3 χρόνια κλείνει (από τότε που το πρόσεξα ότι υπάρχει). Είπαμε, έχουν ΣΥΛΛΟΓΟ. Σοβαρά, δεν κάνω πλάκα. Οι σκατόγεροι γερολαδάδες την είδαν κουκουλοφόροι και καταδότες, και αντί να περιπολούν το κρεβάτι τους για ύπνο ή την τελευταία τους κατοικία να ησυχάσουμε, βγαίνουν κίνηση εκεί γύρω κι έχουν τα γουρούνια έτοιμα να ρίξουν σύρμα.

Έπειτα, αν οι παράνομες πάνε κοντά στα μπουρδέλα, μπορεί να φαν και ξύλο. Ποτέ δεν ξέρεις, με λεφτά, συμφέροντα, και ανθρώπους της νύχτας έχουν και έχουμε όλοι μας να κάνουμε στην τελική.

Τελευταία φορά που πήγα, οι σκιές κρύβανε αισχρά τραβέλια μόνο.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Χτες κατα τις 3 μου της επεσε στο φαναρι της Γιαννιτσων που στριβουμε αριστερα για οπαπ μια μελαχρινη αδυνατη με εντονο βαψιμο gothik και μου ζητησε 15 ευρω για ακαποτη πιπα με  :pipa1: και  :fuck2: και οτι αλλο θελω , την ειδα πολυ υποπτη και εφυγα , ετσι και αλλιως εμφανισιακα δεν ελεγε , ξερουμε ποια ειναι ?

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
κοντο μαλλι? με παραξενο παντελονι?

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Το τελευταίο 24ωρο πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη στοχευμένοι έλεγχοι στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, στους...
οποίους συμμετείχαν δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ, καθώς και πληρώματα περιπολικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται παράνομα.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών βεβαιώθηκαν 28 παραβάσεις, που αφορούν στη Νομοθεσία περί εκδιδομένων επ΄ αμοιβή προσώπων.

Οι ειδικές αυτές δράσεις, που πραγματοποιούνται σε τακτική βάση, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
Στον δρομο του caligula 2 milf μεσα σε hyundai atoos , ξερουμε τπτ ?

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
περασα απο πιατσες μονο κοριτσια με μπαλες εχει πουθενα κατι καλο εκτος απο κατι σοκολατες νιγηριας και κανα 2 μπαζα μορταδελας βουλγαριας

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
περασα απο πιατσες μονο κοριτσια με μπαλες εχει πουθενα κατι καλο εκτος απο κατι σοκολατες νιγηριας και κανα 2 μπαζα μορταδελας βουλγαριας
Nωρις περασες τυπε αλλα δεν εχει και τιποτα αξιολογο για να μην πω εντελως τελευταια

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
σημερα γιορταζει η στελλα εκεινο το μικρο πουτανακι.χρονια της πολλα λοιπον ... :pipa3:

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
χθες παιδια περνουσα αργα απο γιαννιτσων λιγο πριν το φαναρι με τη κωλεττη σταματαω ειναι 2 μαυρες μια χοντρη με κατι με ντεκολτε φουλ ανοιχτο γενικα ομως σαβουρε και ενα αλλο πιο λεπτο και πιο εμφανισημο απο την αλλη τουλαχιστον
Λεω ποσο πιπα ?  μου λεει 20.. απανταω χωρις καποτα πιπα :pipa1:
και την βλεπεις τιναζεται σαν ελατηριο και λεει τι λες σκυλια ειμαστε με τιποτα ουτε με εκατο ...! :2funny: :2funny: και με γυρναν τα μυαλα και λεω καλα ρε οι αλλες στα στουντιο τι ειναι? αντε πανε γαμησου :idiot: ανεπροκοπες                             

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
χθες παιδια περνουσα αργα απο γιαννιτσων λιγο πριν το φαναρι με τη κωλεττη σταματαω ειναι 2 μαυρες μια χοντρη με κατι με ντεκολτε φουλ ανοιχτο γενικα ομως σαβουρε και ενα αλλο πιο λεπτο και πιο εμφανισημο απο την αλλη τουλαχιστον
Λεω ποσο πιπα ?  μου λεει 20.. απανταω χωρις καποτα πιπα :pipa1:
και την βλεπεις τιναζεται σαν ελατηριο και λεει τι λες σκυλια ειμαστε με τιποτα ουτε με εκατο ...! :2funny: :2funny: και με γυρναν τα μυαλα και λεω καλα ρε οι αλλες στα στουντιο τι ειναι? αντε πανε γαμησου :idiot: ανεπροκοπες                             
Πληροφοριακά και μόνο μιας και αναφέρεις ακάπο...να σου πω ότι προχτές ήταν ένα βανάκι κάτω στην πιάτσα στο δρόμο προς το ΦΕΒΕΡ εκεί στο τριγωνικό το παρκάκι και παρείχαν ενημέρωση σχετικά με το HIV οι περισσότερες κοπέλες πέρασαν απο εκεί και ενημερώθηκαν. Καλά θα ήταν να περνούσαν και μερικοί απο εμάς  :rolleyes: και ρε παιχτούρα μου δλδ πας κάτω και βλέπεις την κατάσταση, βλέπεις τι κυκλοφορεί και άντε και επιλέγεις ότι καλύτερο - ασφαλέστερο υπάρχει (σχετικό αυτό) αξίζει για μια πίπα - ενα πήδημα να τρέχεις και να μην φτάνεις ??? πόσο μάλλον και με σοκολατίνες...και άντε στα στούντιο κάνουν και μια φορά στο μήνα εξετάσεις αυτές εκεί κάτω τι πιστεύεις ότι κάνουν?

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Στα του αγώνα τώρα είχε 2-3 μαυρούλες επι της Μοναστηρίου αλλά μόνο η μία ήταν αξιογάμητη...προς το ξενοδοχείο πλευρά είχε 2 Βουλγαρογυφτοπούλες η μία ξανθιά αλλά γενικά όχι του γούστου μου. Απο την κάτω πλευρά εκεί τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα είχε 2 βουλγάρες μια καλή με κοντή φούστα και ζουμπουρλούδικο δλδ με τα πιασίματα  του και φαινόταν νέα 23-25 η άλλη με χαλούσε στο πρόσωπο...τέλος πέτυχα και ένα καραβάνι απο 3 πάλι Βουλγάρες. Η μιά η πιο καλή αρχικά ήταν με μια μίνι φούστα κάτω στον παλιό σταθμό και όσοι περνούσαν φυσικά και χάζευαν (ψηλό 1,75 ξανθό με ποδάρες και φυσικά μίνι) μετά έσκασαν μύτη και οι άλλες δυο μέτριες και ξεκίνησαν για Γιαννιτσών...ακόμη η Στέλλα εκεί...και τέλος 2 τζάνκι που ούτε καν γύρισα να δω. 

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Πληροφοριακά και μόνο μιας και αναφέρεις ακάπο...να σου πω ότι προχτές ήταν ένα βανάκι κάτω στην πιάτσα στο δρόμο προς το ΦΕΒΕΡ εκεί στο τριγωνικό το παρκάκι και παρείχαν ενημέρωση σχετικά με το HIV οι περισσότερες κοπέλες πέρασαν απο εκεί και ενημερώθηκαν. Καλά θα ήταν να περνούσαν και μερικοί απο εμάς  :rolleyes: και ρε παιχτούρα μου δλδ πας κάτω και βλέπεις την κατάσταση, βλέπεις τι κυκλοφορεί και άντε και επιλέγεις ότι καλύτερο - ασφαλέστερο υπάρχει (σχετικό αυτό) αξίζει για μια πίπα - ενα πήδημα να τρέχεις και να μην φτάνεις ??? πόσο μάλλον και με σοκολατίνες...και άντε στα στούντιο κάνουν και μια φορά στο μήνα εξετάσεις αυτές εκεί κάτω τι πιστεύεις ότι κάνουν?
Eσυ τωρα τυπε πιστευεις δηλαδη οτι και να κανουν τα στουντιοκοριτσα εξετασεις ειναι 100% αληθινες αν το πιστευεις αυτο εισαι λιγο αφελης κατα την αποψη μου.

podilato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Κριτικές
4
Like
144
Πόντοι
280
Η προφύλαξη ρε μάγκες πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει από μας. Ποτέ χωρίς προφυλακτικό με καμία και με τίποτα!!! Ούτε πιπα ούτε ξεπίπα. Όσο για τα στούντιο, σίγουρα είναι πιο ασφαλή όπως και να το κάνουμε από τον δρόμο, αλλά ποτέ μην είσαι σίγουρος και για τίποτα...........

Επισκέπτης
Αυτο το τελευταιο που εγραψες ειναι και το ποιο σωστο.  :grin:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Eσυ τωρα τυπε πιστευεις δηλαδη οτι και να κανουν τα στουντιοκοριτσα εξετασεις ειναι 100% αληθινες αν το πιστευεις αυτο εισαι λιγο αφελης κατα την αποψη μου.
Μου θύμισες την ατάκα μια τανας που έλεγε σίγουρος να είσαι για τον κώλο σου και αυτό μόνο όταν δεν κοιμάσαι  :2funny: :2funny:
Τώρα όσο αφορά αυτό που ρωτάς σκέψου λίγο τι θα γινόταν αν κάποιος άρπαζε κανένα μετάλλιο απο στούντιο και ήξερε ότι γαμούσε μόνο εκεί...βεβαία απο την άλλη πρέπει να σκεφτούμε ότι στο βωμό του κέρδους πολλά γίνονται και σε καμία περίπτωση δεν είμαστε μια κοινωνία αγγέλων απλά δικέ μου περιορίζουμε τις πιθανότητες...άλλο να παίζεις Ρώσικη ρουλέτα με 5 σφαίρες στο όπλο και άλλο με μια τίποτα παραπάνω .

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.416
Πόντοι
2.966
Μου θύμισες την ατάκα μια τανας που έλεγε σίγουρος να είσαι για τον κώλο σου και αυτό μόνο όταν δεν κοιμάσαι  :2funny: :2funny:
Τώρα όσο αφορά αυτό που ρωτάς σκέψου λίγο τι θα γινόταν αν κάποιος άρπαζε κανένα μετάλλιο απο στούντιο και ήξερε ότι γαμούσε μόνο εκεί...βεβαία απο την άλλη πρέπει να σκεφτούμε ότι στο βωμό του κέρδους πολλά γίνονται και σε καμία περίπτωση δεν είμαστε μια κοινωνία αγγέλων απλά δικέ μου περιορίζουμε τις πιθανότητες...άλλο να παίζεις Ρώσικη ρουλέτα με 5 σφαίρες στο όπλο και άλλο με μια τίποτα παραπάνω .
Δεκτο αυτο που λες συναγωνιστα αλλα ετσι ειτε αλλιως το ιδιο ειναι αν εινα να σου ρθει θα σου ρθει δεν γλυτωνεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom