Karageorgis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Αν ήταν ψηλή, μαυρομάλα με μαζεμένο το μαλλί, νταρντάνα με ποδάρες, λίγο σκυλόφατσα, ανεπαίσθητα μαυριδερή, ίσως ήταν "ο αλέξανδρος"...
Ναικοντο μαλλι? με παραξενο παντελονι?
βανεσσα παλιο τζανκι,προσεχε,
Nωρις περασες τυπε αλλα δεν εχει και τιποτα αξιολογο για να μην πω εντελως τελευταιαπερασα απο πιατσες μονο κοριτσια με μπαλες εχει πουθενα κατι καλο εκτος απο κατι σοκολατες νιγηριας και κανα 2 μπαζα μορταδελας βουλγαριας
Πληροφοριακά και μόνο μιας και αναφέρεις ακάπο...να σου πω ότι προχτές ήταν ένα βανάκι κάτω στην πιάτσα στο δρόμο προς το ΦΕΒΕΡ εκεί στο τριγωνικό το παρκάκι και παρείχαν ενημέρωση σχετικά με το HIV οι περισσότερες κοπέλες πέρασαν απο εκεί και ενημερώθηκαν. Καλά θα ήταν να περνούσαν και μερικοί απο εμάς και ρε παιχτούρα μου δλδ πας κάτω και βλέπεις την κατάσταση, βλέπεις τι κυκλοφορεί και άντε και επιλέγεις ότι καλύτερο - ασφαλέστερο υπάρχει (σχετικό αυτό) αξίζει για μια πίπα - ενα πήδημα να τρέχεις και να μην φτάνεις ??? πόσο μάλλον και με σοκολατίνες...και άντε στα στούντιο κάνουν και μια φορά στο μήνα εξετάσεις αυτές εκεί κάτω τι πιστεύεις ότι κάνουν?χθες παιδια περνουσα αργα απο γιαννιτσων λιγο πριν το φαναρι με τη κωλεττη σταματαω ειναι 2 μαυρες μια χοντρη με κατι με ντεκολτε φουλ ανοιχτο γενικα ομως σαβουρε και ενα αλλο πιο λεπτο και πιο εμφανισημο απο την αλλη τουλαχιστον
Λεω ποσο πιπα ? μου λεει 20.. απανταω χωρις καποτα πιπα
και την βλεπεις τιναζεται σαν ελατηριο και λεει τι λες σκυλια ειμαστε με τιποτα ουτε με εκατο ...! και με γυρναν τα μυαλα και λεω καλα ρε οι αλλες στα στουντιο τι ειναι? αντε πανε γαμησου ανεπροκοπες
Eσυ τωρα τυπε πιστευεις δηλαδη οτι και να κανουν τα στουντιοκοριτσα εξετασεις ειναι 100% αληθινες αν το πιστευεις αυτο εισαι λιγο αφελης κατα την αποψη μου.Πληροφοριακά και μόνο μιας και αναφέρεις ακάπο...να σου πω ότι προχτές ήταν ένα βανάκι κάτω στην πιάτσα στο δρόμο προς το ΦΕΒΕΡ εκεί στο τριγωνικό το παρκάκι και παρείχαν ενημέρωση σχετικά με το HIV οι περισσότερες κοπέλες πέρασαν απο εκεί και ενημερώθηκαν. Καλά θα ήταν να περνούσαν και μερικοί απο εμάς και ρε παιχτούρα μου δλδ πας κάτω και βλέπεις την κατάσταση, βλέπεις τι κυκλοφορεί και άντε και επιλέγεις ότι καλύτερο - ασφαλέστερο υπάρχει (σχετικό αυτό) αξίζει για μια πίπα - ενα πήδημα να τρέχεις και να μην φτάνεις ??? πόσο μάλλον και με σοκολατίνες...και άντε στα στούντιο κάνουν και μια φορά στο μήνα εξετάσεις αυτές εκεί κάτω τι πιστεύεις ότι κάνουν?
Μου θύμισες την ατάκα μια τανας που έλεγε σίγουρος να είσαι για τον κώλο σου και αυτό μόνο όταν δεν κοιμάσαιEσυ τωρα τυπε πιστευεις δηλαδη οτι και να κανουν τα στουντιοκοριτσα εξετασεις ειναι 100% αληθινες αν το πιστευεις αυτο εισαι λιγο αφελης κατα την αποψη μου.
Δεκτο αυτο που λες συναγωνιστα αλλα ετσι ειτε αλλιως το ιδιο ειναι αν εινα να σου ρθει θα σου ρθει δεν γλυτωνειςΜου θύμισες την ατάκα μια τανας που έλεγε σίγουρος να είσαι για τον κώλο σου και αυτό μόνο όταν δεν κοιμάσαι
Τώρα όσο αφορά αυτό που ρωτάς σκέψου λίγο τι θα γινόταν αν κάποιος άρπαζε κανένα μετάλλιο απο στούντιο και ήξερε ότι γαμούσε μόνο εκεί...βεβαία απο την άλλη πρέπει να σκεφτούμε ότι στο βωμό του κέρδους πολλά γίνονται και σε καμία περίπτωση δεν είμαστε μια κοινωνία αγγέλων απλά δικέ μου περιορίζουμε τις πιθανότητες...άλλο να παίζεις Ρώσικη ρουλέτα με 5 σφαίρες στο όπλο και άλλο με μια τίποτα παραπάνω .