You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Eλληνιδα δηλωνει, Αλβανιδα ομως μαλλον ειναι. Ναι ηταν στον Βαρδαρη.Μαριάννα λέμε την νταρνταρουμάνα που ήταν Βαρδαρή?
hagem
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 1.310
Μικρη βολτα χθες το βραδυ, μεχρι τις 12.
Μετα την μπουγατσα, στο παρκινγ του sity gate, μια ενυσχιμενη σκυλοφατσα, μαλλον η Ειρηνη και μια που
θα μπορουσε να ηταν η μανα της. Λες να βγηκαν βολτα μαμα και κορη? Η Ειρηνη εχει ωραιο σωμα, αλλα σιγουρα
δεν μπορεις να το χορτασεις στο αυτοκινητο. Επισης κατι με χαλαει στη φατσα της.
Δυο φαναρια πιο κατω η Μαριαννα και η μαυρη φιλη της Εμμανουελα. Μαυρη δεν εχω παρει ποτε. Με την Μαριαννα
περασαμε πολλα στο Βαρδαρη και αλλου, αλλα τωρα τελος.
Στο ξενοδοχειο Ροτοντα δυο πολυ αδυνατες, μια μελαχρινη και μια ξανθια. Η ξανθια μολις περασα εφευγε με
εναν παππου για το ξενοδοχειο. Μακαρι να γαμαω κι΄εγω στα χρονια του!!
Κωλεττη με Μοναστηριου μια πολυ χοντρη πιτσιρικα, μια μετρια και μια σχετικα ωραια, που μου εκανε κλικ και
την φορτωσα για το Ροτοντα. Νταιζη απο Βουλγαρια. Πενηντα για μιση ωρα και ογδοντα για μια με δυο εκτονωσεις.
Μελαχρινη με μακρια μαλια,πολυ ωραιο κωλο, ωραιο στηθος και στενο μουνακι.
Μου εκανε εντυπωση οτι εκανε ντους και πριν τη μαχη, -μαζι- αλλα κυριως και στο τελος.
Πολυ καθαρη. Της ελλειπε βεβαια θυληκοτητα, γυναικειο ναζι, αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα.
Μολις χαλαρωσε και ανοιχτηκε μου ειπε πολλα για την πατριδα της, την Βουλγαρια και την εμπειρια της εδω.
Γενικα παντως λιγες επιλογες, ηταν ομως και νωρις.
Μετα την μπουγατσα, στο παρκινγ του sity gate, μια ενυσχιμενη σκυλοφατσα, μαλλον η Ειρηνη και μια που
θα μπορουσε να ηταν η μανα της. Λες να βγηκαν βολτα μαμα και κορη? Η Ειρηνη εχει ωραιο σωμα, αλλα σιγουρα
δεν μπορεις να το χορτασεις στο αυτοκινητο. Επισης κατι με χαλαει στη φατσα της.
Δυο φαναρια πιο κατω η Μαριαννα και η μαυρη φιλη της Εμμανουελα. Μαυρη δεν εχω παρει ποτε. Με την Μαριαννα
περασαμε πολλα στο Βαρδαρη και αλλου, αλλα τωρα τελος.
Στο ξενοδοχειο Ροτοντα δυο πολυ αδυνατες, μια μελαχρινη και μια ξανθια. Η ξανθια μολις περασα εφευγε με
εναν παππου για το ξενοδοχειο. Μακαρι να γαμαω κι΄εγω στα χρονια του!!
Κωλεττη με Μοναστηριου μια πολυ χοντρη πιτσιρικα, μια μετρια και μια σχετικα ωραια, που μου εκανε κλικ και
την φορτωσα για το Ροτοντα. Νταιζη απο Βουλγαρια. Πενηντα για μιση ωρα και ογδοντα για μια με δυο εκτονωσεις.
Μελαχρινη με μακρια μαλια,πολυ ωραιο κωλο, ωραιο στηθος και στενο μουνακι.
Μου εκανε εντυπωση οτι εκανε ντους και πριν τη μαχη, -μαζι- αλλα κυριως και στο τελος.
Πολυ καθαρη. Της ελλειπε βεβαια θυληκοτητα, γυναικειο ναζι, αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα.
Μολις χαλαρωσε και ανοιχτηκε μου ειπε πολλα για την πατριδα της, την Βουλγαρια και την εμπειρια της εδω.
Γενικα παντως λιγες επιλογες, ηταν ομως και νωρις.
rastafari2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ειπαμε ρε παιδια ειναι και ο μηνας αυτο περιεργος και δεν κυκλοφορει
πολυ πραμα Τον επομενο μηνα θα αιναι καλυτερα τα πραγματα.
πολυ πραμα Τον επομενο μηνα θα αιναι καλυτερα τα πραγματα.
Centr1no_Duo
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
παιδια αν παω βολτα θα πετυχω σημερα αυτην απο Ασια μερια ??
τι φαση ειναι ? δεν διαωαζω για πιατσες..αλλα σημερα που εριξα μια ματια λεω να κατεβω μια βολτα..
τι φαση ειναι ? δεν διαωαζω για πιατσες..αλλα σημερα που εριξα μια ματια λεω να κατεβω μια βολτα..
Αστα να πανε ψηλε. Παρακμη. Εγω που ψαχνω δυο για τριο, να δεις τι ζορι τραβαω. Δε μπορω να βρω με τιποτα...
κι όμως υπάρχουν...τισ δοκίμασα και τις 2 χωριστά και είναι αστέρια...μοναστηρίου κάθονται στη στάση στο φανάρι πριν την κωλλέτη. είναι αυτές οι δυο που είχε σταμπάρει ο πλούταρχος....
oikopoutaniarhs
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μαγκες, εχει παρει κανείς εκεινο το μελαχρανάκι που ντυνεται στα λευκα γιανντισων με οικονομου?
τι λεει αξίζει τον κοπο?
τι λεει αξίζει τον κοπο?
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Χωρίς να την έχω δοκιμάσει ποτέ ήμουν 100% σίγουρος... Απορώ ρε παιδιά που την πληρώσατε κιόλας... Γκόμενα που φοράει κάθε μέρα εδώ και μήνες τα ίδια ακριβώς ρούχα και παπούτσια είναι ολοφάνερο ότι είναι μια κινητή βρωμούσα...!! Χαχαχα... Εντάξει πολλές μπορεί να είναι βρωμιάρες αλλά αυτή είναι το νούμερο 1, στανταράκι, στο στοίχημα είναι ΔΠ, δεν προσφέρεται απόδοση για το αν έχει πιάσει το μουνί της τυρί...!!
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.183
Χωρίς να την έχω δοκιμάσει ποτέ ήμουν 100% σίγουρος... Απορώ ρε παιδιά που την πληρώσατε κιόλας... Γκόμενα που φοράει κάθε μέρα εδώ και μήνες τα ίδια ακριβώς ρούχα και παπούτσια είναι ολοφάνερο ότι είναι μια κινητή βρωμούσα...!! Χαχαχα... Εντάξει πολλές μπορεί να είναι βρωμιάρες αλλά αυτή είναι το νούμερο 1, στανταράκι, στο στοίχημα είναι ΔΠ, δεν προσφέρεται απόδοση για το αν έχει πιάσει το μουνί της τυρί...!!
πες τα ΑΡΗ πες τα... την εβλεπα καθε μερα μεσα στην πρεζα ... απορο ...πως την φορτονεται ....
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.183
πες τα ΑΡΗ πες τα... την εβλεπα καθε μερα μεσα στην πρεζα ... απορο ...πως την φορτονεται ....
γαματε οτι θελεται ....αλλα μακρια απο πρεζονια .... και γυφτισες ! ! ! θα βγαλεται τσιμπουρια στις ψωλες σας ! !
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
θα βγαλεται τσιμπουρια στις ψωλες σας ! !
TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.183
ΠΡΟΣΟΧΗ ..δεν μπορειται να φανταστειτε τι βλεπουν τα ματακια μου καθε βραδη .... φανταζομαι και τα δικα σας που τις βλεπουν γυμνες και τις μυριζουν ! !
oikopoutaniarhs
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πωπω δεν το περιμενα ετσι την τυπισα... ιδια ρουχα εδω και μηνες...Σας ευχαριστω παιδες. Ειμαι καινουργιος στο σπορ και καθε πληροφορια ειναι πολυτιμη
Maximilianos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 102
- Πόντοι
- 6
γαματε οτι θελεται ....αλλα μακρια απο πρεζονια .... και γυφτισες ! ! ! θα βγαλεται τσιμπουρια στις ψωλες σας ! !
Μαγκες, εχει παρει κανείς εκεινο το μελαχρανάκι που ντυνεται στα λευκα γιανντισων με οικονομου?
τι λεει αξίζει τον κοπο?
επειδη τον τελευταίο χρόνο έχω χάσει επεισόδια λόγω μετακόμισης στην αθήνα...κάποια στιγμη το είχα μπανίσει το συγγεκριμένο και μάρεσε πολύ το κωλαράκι της...και ντυμένη στα λευκά ηταν σκετη τρέλα....αλλα μωλις λεει 50 αμαξι...λούης....μετα απο καιρο και ειδικα το τελευταιο διμηνο την πετυχαινω καθε φορα που ανεβαινω σαλονικα....καποια στιγμη την ξαναρωταω και τις λεω για σπιτι....μου λεει οκ....παμε με 50 σπιτι...δεν προλαβαμε να παμε σπιτι....2 στενα πιο κατω....στη γωνια μετα το ΄΄μεταξυ μας΄΄ της λέω κατεβα ξεχασα το πορτοφολι μου.... η κοπέλα μου έχει κανει εντυπωση που φοράεει συνέχεια λευκά ρούχα...δεν ξέρω αν είναι τα ίδια....αλλα όταν μπήκε σταμαξι μοσχομύζιζε σαπούνι....και τα ρουχα της ηταν πολύ καθαρά για να τα φοράει τα ιδια καθε μέρα....δεν ξέρω να σας πώ περεταίρω καθώς οταν γυρισα την είχαν ηδη πάρει....
εγω γουσταρω τρελά τη φίλη της που εχω δει τωρα τελευταια τη μαυρομάλλα τη μπουταρού που κάνει πιάτσα λίγο παρακάτω πριν την κωλέτη...την έχει πάρει κανείς?