Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)

Chrys74

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2022
Like
134
Πόντοι
1
Χειμώνα Θεσσαλονίκη, καλοκαίρι Καρλσρούη είναι το γερμανοβουλγαράκι.Μου το είπε η ίδια, γιατί το χειμώνα έχει πολύ κρύο στην Γερμανία.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Κατσε ακομη δεν ηρθε εδω...!!
Μολις εφτασε αμεσως την θέλεις;;!!!:sunglasses::headbaning2::dunno::dunno:
Εννοείται, στην μοναστηρίου καλογαμιεται, η κσβατζα της στις γραμμές του οσε είναι γεμάτο καπότες

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Εννοείται, στην μοναστηρίου καλογαμιεται, η κσβατζα της στις γραμμές του οσε είναι γεμάτο καπότες
Δεν κόβετε τις μαλακίες και τις αυτοψίες,να βγείτε καμία σβούρα στην πιάτσα λέω γω...;
Από το πρωί έχουμε πιάσει κους κους Γερμανία - Ελλάδα - Βουλγαρία.
Στα παπάρια μας το Καρλσρούη εδώ τελικά όλες έρχονται για να μαζέψουν τα εισιτήρια και τα μαιευτήρια.
Περιμένω δυνατές ενημερώσεις σήμερα ,όχι ουρές με αλαρμ ,ξεχάσατε και την Νταίζη και βαράει μύγες στο βενζινάδικο τελευταία.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.206
Πόντοι
201
Ενημέρωαη από την πιάτσα 10 λεπτά πριν.
Τα γνωστά κροσάκια στην αρχή, Άλβα απούσα, μάνα Σόνιας μετά το 4all και μια χοντρή. Λαμαρίνες Ιουλία με άσπρα, έχει χαλάσει πολύ αυτή. Στίλο απούσα, 2 απαίσιες γύφτισσες στην Χλόης. Σόνια και μια καστανόξανθη χάλια κάτω από Πειραιώς, Ντανιέλα εθεάθη να επιστρέφει από καβάτζα και να κατευθύνεται προς το σημείο της. Διχάλα τίποτα, Ντέζη μιλφ απούσα.

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Δεν κόβετε τις μαλακίες και τις αυτοψίες,να βγείτε καμία σβούρα στην πιάτσα λέω γω...;
Στα παπάρια μας το Καρλσρούη εδώ τελικά όλες έρχονται για να μαζέψουν τα εισιτήρια και τα μαιευτήρια.
Περιμένω δυνατές ενημερώσεις σήμερα ,όχι ουρές με αλαρμ ,ξεχάσατε και την Νταίζη και

Περιμένω δυνατές ενημερώσεις σήμερα ,όχι ουρές με αλαρμ ,ξεχάσατε και την Νταίζη και βαράει μύγες στο βενζινάδικο τελευταία.
Προφανώς εμείς εδώ την πλάκα μας κάνουμε. Εσύ μην τα παίρνεις όλα αυτά που λέμε και πολύ σοβαρά.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.083
Πόντοι
2.356
Χειμώνα Θεσσαλονίκη, καλοκαίρι Καρλσρούη είναι το γερμανοβουλγαράκι.Μου το είπε η ίδια, γιατί το χειμώνα έχει πολύ κρύο στην Γερμανία.
Ετσι εξηγείται π δε φοράει βρακί

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.083
Πόντοι
2.356
Δυο γύρες είναι αρκετές έτσι κατάντησε η πιάτσα Άλβα απούσα απέναντί η οικοδόμος με νέα περούκα ξανθιά
Τα Βουλγαράκια έλειπαν έξω από την Πόρτα της οικοδομής οπού λογικά μένουν
Μετά το 4al η μάνα μετά την Κωλέττη στις λαμαρίνες η Ιουλία στρογγυλεψε κ φοράει κ άσπρα π την τονίζουν περισσότερο την στρογγυλαδα βάζει κ την τσάντα να κρύψει την κοιλάρα της
Μαρία απούσα στην χλόης η τσιμπούκοχειλου με μία χοντρή πιο κάτω η κόρη με ένα κοντόχοντρο ξανθό σταματάω ρωτάω το κοντό πόσο
πίπα μουνί με καπότα 30
Λέω 30 άντε γεια ούτε καν για 20 αξίζει
Η Ντάνιελα στο πόστο της με τζιν σήμερα κ στην διχάλα η γνωστή νταιζη με τον καφέ στο χέρι
Αυτά τα ολίγα χάλια μαύρα δε ξέρω αν αξίζει πλέον να κάνουμε πάνω από μία γύρα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Προφανώς εμείς εδώ την πλάκα μας κάνουμε. Εσύ μην τα παίρνεις όλα αυτά που λέμε και πολύ σοβαρά.
Όλοι κάνουμε και την πλάκα μας αλλά που και που χρειάζεται και η ουσία .
Πόσο καιρό έχει να γραφτεί εμπειρία από κάποιον;
Τον τελευταίο καιρό μόνο για πλάκες διαβάζουμε από την πλειοψηφία.
Εχθές Κυριακή ένας @Humax ένας @Monadikosss και ένας @adonis4 έγραψαν για βόλτα στην πιάτσα ,όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε .

Τελευταία τροποποίηση:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.602
Πόντοι
7.095
Όλοι κάνουμε και την πλάκα μας αλλά που και που χρειάζεται και η ουσία .
Πόσο καιρό έχει να γραφτεί εμπειρία από κάποιον;
Τον τελευταίο καιρό μόνο για πλάκες διαβάζουμε από την πλειοψηφία.
Εχθές Κυριακή ένας @Humax ένας @Monadikosss και ένας @adonis4 έγραψαν για βόλτα στην πιάτσα ,όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε .
Άσε ρε τον προλογο σου...εγώ μέχρι και που με τράκαραν έγραψα

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Χτες βραδυ προσωπικά εγω ξαναπερασα...σχεδον ιδια κατασταση γυρω στις 12μιση...αλβα απουσα κροσ τρανς απων.ηταν η τρνσοκρος με το καπελο.πιο κατω δυο μαυρες..διχαλα κενη νεκρη..λαμαρινες τιποτα..δεν θα αναλυσω παρακατω πριν τα γνωστααλλα μου εκανε εντυπωση η εντονη κινητικοτητα στη Χλοης εκεινη την ωρα..δεν εκανα καν το κοπο να κατεβω καθετα τη χλοης αλλα ρε συναδελφοι γιατι τοσο κινηση αραγε εκει?κεντρο διελευσης αλλα Βαλτιμορη κομβικος δρομος εγινε ξαφνικα?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Χτες βραδυ προσωπικά εγω ξαναπερασα...σχεδον ιδια κατασταση γυρω στις 12μιση...αλβα απουσα κροσ τρανς απων.ηταν η τρνσοκρος με το καπελο.πιο κατω δυο μαυρες..διχαλα κενη νεκρη..λαμαρινες τιποτα..δεν θα αναλυσω παρακατω πριν τα γνωστααλλα μου εκανε εντυπωση η εντονη κινητικοτητα στη Χλοης εκεινη την ωρα..δεν εκανα καν το κοπο να κατεβω καθετα τη χλοης αλλα ρε συναδελφοι γιατι τοσο κινηση αραγε εκει?κεντρο διελευσης αλλα Βαλτιμορη κομβικος δρομος εγινε ξαφνικα?
Διεθνής δρόμος Τσουτσουλιγκοβο

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.083
Πόντοι
2.356
Άσε ρε τον προλογο σου...εγώ μέχρι και που με τράκαραν έγραψα
Ασε μεγάλο πρόβλημα αυτό
Ρε μαλακές μη κάνετε αναστροφή οπού σας σηκωθεί ρίχνετε κ καμία ματιά στο δρόμο δε θα χάσετε το πουτάνακι

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.602
Πόντοι
7.095
Ασε μεγάλο πρόβλημα αυτό
Ρε μαλακές μη κάνετε αναστροφή οπού σας σηκωθεί ρίχνετε κ καμία ματιά στο δρόμο δε θα χάσετε το πουτάνακι
Εμένα με πέτυχε σε όπισθεν μετά από γαμησι ο άρχοντας.
Ξεπατωσε τη Ντεζη και τα είδε όλα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.424
Πόντοι
34.538

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Περασμα απο το γνωστο μερος που αγαπαμε...σημερα ηταν η παρελαση τρανς κρος....Αλβα σταθερα ποστο με τα ψηλοτακουνα..τι να το κανεις αν ειναι ανεραστη...οταν κερδισω τζοκερ θα κουναω 500€ για το κωλοτρυπιδι της και θα το δινω σε αλλη απεναντι της για σπασιμο...εισοδο πριν τη σελ 4 διαφορετικες οι γνωστες μαζι με καπελατη.απεναντι απο Αλβα μια ξανθια κρος...οχι δεν ειναι αυτη που εχω μπανισει εκτος και αν αλλαξε περουκα..αν εγινε αυτο πρεπει να τηρησω το λογο μου ξερει ο Tiger..θα επανελθω επαυτου..Χλοης αδεια.μαυρες μονο δυο στο γνωστο ποστο η μια απεναντι απο την αλλη σαν μαλωμρνες.λαμαρινες αδειες..φιατ απουσα χοντρες έλειπαν..ηταν μονο η μια κλασικη χοντρη απεναντι απο Μαζαρακη πρεζουδες απουσες...και ερχεται η φωτοβολιδα...ενα ξανθο καραμουνο καταξεκωλιαρικο βυζιτομουνι του ελεους που την γκαστρωνα επι τοπου...παιδια ημουν απο δουλεια δεν ειχα κουραγιο να σταματησω μαλακια μου το ξερω αλλα επαθα πλακα απο τη κουραση δεν μπορεσα να γυρισω δεν θα ηξερα τι να της πω...γνωριζει κανεις τιποτα για αυτην?απεναντι απο το γκρεμι ηταν.επισης ρσυ ρε φιλε με το πρασινο αμαξι που σιγουρα διαβαζες το χαρτη του Ντιου γιατι ρε φιλε τοσο Μαλακας γιατι?πανε στην ακρη διαβασε τον η κανε προβα απο το σπιτι το action plan της ψωλοχυσίας σου.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Περασμα απο το γνωστο μερος που αγαπαμε...σημερα ηταν η παρελαση τρανς κρος....Αλβα σταθερα ποστο με τα ψηλοτακουνα..τι να το κανεις αν ειναι ανεραστη...οταν κερδισω τζοκερ θα κουναω 500€ για το κωλοτρυπιδι της και θα το δινω σε αλλη απεναντι της για σπασιμο...εισοδο πριν τη σελ 4 διαφορετικες οι γνωστες μαζι με καπελατη.απεναντι απο Αλβα μια ξανθια κρος...οχι δεν ειναι αυτη που εχω μπανισει εκτος και αν αλλαξε περουκα..αν εγινε αυτο πρεπει να τηρησω το λογο μου ξερει ο Tiger..θα επανελθω επαυτου..Χλοης αδεια.μαυρες μονο δυο στο γνωστο ποστο η μια απεναντι απο την αλλη σαν μαλωμρνες.λαμαρινες αδειες..φιατ απουσα χοντρες έλειπαν..ηταν μονο η μια κλασικη χοντρη απεναντι απο Μαζαρακη πρεζουδες απουσες...και ερχεται η φωτοβολιδα...ενα ξανθο καραμουνο καταξεκωλιαρικο βυζιτομουνι του ελεους που την γκαστρωνα επι τοπου...παιδια ημουν απο δουλεια δεν ειχα κουραγιο να σταματησω μαλακια μου το ξερω αλλα επαθα πλακα απο τη κουραση δεν μπορεσα να γυρισω δεν θα ηξερα τι να της πω...γνωριζει κανεις τιποτα για αυτην?απεναντι απο το γκρεμι ηταν.επισης ρσυ ρε φιλε με το πρασινο αμαξι που σιγουρα διαβαζες το χαρτη του Ντιου γιατι ρε φιλε τοσο Μαλακας γιατι?πανε στην ακρη διαβασε τον η κανε προβα απο το σπιτι το action plan της ψωλοχυσίας σου.
Θα το κυκλοφορήσω και σε χάρτινο να το απλώνουν στο ταμπλό σαν τις παλιές εποχές !
Θα διανέμεται δωρεάν στην αρχή της Γιαννιτσών.
Άς το..έχουν πιάσει κάτι φυντανια τιμόνι ,που πραγματικά δεν ξέρω ποιος τους έδωσε δίπλωμα και αμάξι .
Ειδικά αυτοί που πιατσαρουν με Ν στο πίσω τζάμι και 3-4 άτομα μέσα στο αμάξι ,ακόμα δεν καταλαβαίνω τον λόγο .

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Θα το κυκλοφορήσω και σε χάρτινο να το απλώνουν στο ταμπλό σαν τις παλιές εποχές !
Θα διανέμεται δωρεάν στην αρχή της Γιαννιτσών.
Άς το..έχουν πιάσει κάτι φυντανια τιμόνι ,που πραγματικά δεν ξέρω ποιος τους έδωσε δίπλωμα και αμάξι .
Ειδικά αυτοί που πιατσαρουν με Ν στο πίσω τζάμι και 3-4 άτομα μέσα στο αμάξι ,ακόμα δεν καταλαβαίνω τον λόγο .
Μπουρδελοτσαρκα φιλε...πιστευουν οτι η γκομενα που εχει φαει ετη φωτος σε πουτσα θα τους λιμπιστει και θα μπει στο αμαξι για παρτουζα χωρις χρεωση...αστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom