plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 659
- Πόντοι
- 366
Εγω δεν κανω τετοια πραματα...Παντρεψου την πλουταρχε!!!!! Χαχαχαχα
Προτειμω μονος...
Εγω δεν κανω τετοια πραματα...Παντρεψου την πλουταρχε!!!!! Χαχαχαχα
Εννοείται, στην μοναστηρίου καλογαμιεται, η κσβατζα της στις γραμμές του οσε είναι γεμάτο καπότεςΚατσε ακομη δεν ηρθε εδω...!!
Μολις εφτασε αμεσως την θέλεις;;!!!
Πλουταρχε, έχει γυρίσει και σε καρφώνει που την τραβάς βίντεο χσχαχαχα και που να ήξερε!!!!!!Dew...αυτη ειναι. Χθεσινη τσαρκα
Δεν κόβετε τις μαλακίες και τις αυτοψίες,να βγείτε καμία σβούρα στην πιάτσα λέω γω...;Εννοείται, στην μοναστηρίου καλογαμιεται, η κσβατζα της στις γραμμές του οσε είναι γεμάτο καπότες
Δεν κόβετε τις μαλακίες και τις αυτοψίες,να βγείτε καμία σβούρα στην πιάτσα λέω γω...;
Από το πρωί έχουμε πιάσει κους κους Γερμανία - Ελλάδα - Βουλγαρία.
Στα παπάρια μας το Καρλσρούη εδώ τελικά όλες έρχονται για να μαζέψουν τα εισιτήρια και τα μαιευτήρια.
Περιμένω δυνατές ενημερώσεις σήμερα ,όχι ουρές με αλαρμ ,ξεχάσατε και την Νταίζη και
Προφανώς εμείς εδώ την πλάκα μας κάνουμε. Εσύ μην τα παίρνεις όλα αυτά που λέμε και πολύ σοβαρά.Δεν κόβετε τις μαλακίες και τις αυτοψίες,να βγείτε καμία σβούρα στην πιάτσα λέω γω...;
Από το πρωί έχουμε πιάσει κους κους Γερμανία - Ελλάδα - Βουλγαρία.
Στα παπάρια μας το Καρλσρούη εδώ τελικά όλες έρχονται για να μαζέψουν τα εισιτήρια και τα μαιευτήρια.
Περιμένω δυνατές ενημερώσεις σήμερα ,όχι ουρές με αλαρμ ,ξεχάσατε και την Νταίζη και βαράει μύγες στο βενζινάδικο τελευταία.
Ετσι εξηγείται π δε φοράει βρακίΧειμώνα Θεσσαλονίκη, καλοκαίρι Καρλσρούη είναι το γερμανοβουλγαράκι.Μου το είπε η ίδια, γιατί το χειμώνα έχει πολύ κρύο στην Γερμανία.
Άλλος είναι ο λόγοςΕτσι εξηγείται π δε φοράει βρακί
Όλοι κάνουμε και την πλάκα μας αλλά που και που χρειάζεται και η ουσία .Προφανώς εμείς εδώ την πλάκα μας κάνουμε. Εσύ μην τα παίρνεις όλα αυτά που λέμε και πολύ σοβαρά.
Άσε ρε τον προλογο σου...εγώ μέχρι και που με τράκαραν έγραψαΌλοι κάνουμε και την πλάκα μας αλλά που και που χρειάζεται και η ουσία .
Πόσο καιρό έχει να γραφτεί εμπειρία από κάποιον;
Τον τελευταίο καιρό μόνο για πλάκες διαβάζουμε από την πλειοψηφία.
Εχθές Κυριακή ένας @Humax ένας @Monadikosss και ένας @adonis4 έγραψαν για βόλτα στην πιάτσα ,όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε .
Διεθνής δρόμος ΤσουτσουλιγκοβοΧτες βραδυ προσωπικά εγω ξαναπερασα...σχεδον ιδια κατασταση γυρω στις 12μιση...αλβα απουσα κροσ τρανς απων.ηταν η τρνσοκρος με το καπελο.πιο κατω δυο μαυρες..διχαλα κενη νεκρη..λαμαρινες τιποτα..δεν θα αναλυσω παρακατω πριν τα γνωστααλλα μου εκανε εντυπωση η εντονη κινητικοτητα στη Χλοης εκεινη την ωρα..δεν εκανα καν το κοπο να κατεβω καθετα τη χλοης αλλα ρε συναδελφοι γιατι τοσο κινηση αραγε εκει?κεντρο διελευσης αλλα Βαλτιμορη κομβικος δρομος εγινε ξαφνικα?
Ασε μεγάλο πρόβλημα αυτόΆσε ρε τον προλογο σου...εγώ μέχρι και που με τράκαραν έγραψα
Εμένα με πέτυχε σε όπισθεν μετά από γαμησι ο άρχοντας.Ασε μεγάλο πρόβλημα αυτό
Ρε μαλακές μη κάνετε αναστροφή οπού σας σηκωθεί ρίχνετε κ καμία ματιά στο δρόμο δε θα χάσετε το πουτάνακι
Θα το κυκλοφορήσω και σε χάρτινο να το απλώνουν στο ταμπλό σαν τις παλιές εποχές !Περασμα απο το γνωστο μερος που αγαπαμε...σημερα ηταν η παρελαση τρανς κρος....Αλβα σταθερα ποστο με τα ψηλοτακουνα..τι να το κανεις αν ειναι ανεραστη...οταν κερδισω τζοκερ θα κουναω 500€ για το κωλοτρυπιδι της και θα το δινω σε αλλη απεναντι της για σπασιμο...εισοδο πριν τη σελ 4 διαφορετικες οι γνωστες μαζι με καπελατη.απεναντι απο Αλβα μια ξανθια κρος...οχι δεν ειναι αυτη που εχω μπανισει εκτος και αν αλλαξε περουκα..αν εγινε αυτο πρεπει να τηρησω το λογο μου ξερει ο Tiger..θα επανελθω επαυτου..Χλοης αδεια.μαυρες μονο δυο στο γνωστο ποστο η μια απεναντι απο την αλλη σαν μαλωμρνες.λαμαρινες αδειες..φιατ απουσα χοντρες έλειπαν..ηταν μονο η μια κλασικη χοντρη απεναντι απο Μαζαρακη πρεζουδες απουσες...και ερχεται η φωτοβολιδα...ενα ξανθο καραμουνο καταξεκωλιαρικο βυζιτομουνι του ελεους που την γκαστρωνα επι τοπου...παιδια ημουν απο δουλεια δεν ειχα κουραγιο να σταματησω μαλακια μου το ξερω αλλα επαθα πλακα απο τη κουραση δεν μπορεσα να γυρισω δεν θα ηξερα τι να της πω...γνωριζει κανεις τιποτα για αυτην?απεναντι απο το γκρεμι ηταν.επισης ρσυ ρε φιλε με το πρασινο αμαξι που σιγουρα διαβαζες το χαρτη του Ντιου γιατι ρε φιλε τοσο Μαλακας γιατι?πανε στην ακρη διαβασε τον η κανε προβα απο το σπιτι το action plan της ψωλοχυσίας σου.
Μπουρδελοτσαρκα φιλε...πιστευουν οτι η γκομενα που εχει φαει ετη φωτος σε πουτσα θα τους λιμπιστει και θα μπει στο αμαξι για παρτουζα χωρις χρεωση...αστοΘα το κυκλοφορήσω και σε χάρτινο να το απλώνουν στο ταμπλό σαν τις παλιές εποχές !
Θα διανέμεται δωρεάν στην αρχή της Γιαννιτσών.
Άς το..έχουν πιάσει κάτι φυντανια τιμόνι ,που πραγματικά δεν ξέρω ποιος τους έδωσε δίπλωμα και αμάξι .
Ειδικά αυτοί που πιατσαρουν με Ν στο πίσω τζάμι και 3-4 άτομα μέσα στο αμάξι ,ακόμα δεν καταλαβαίνω τον λόγο .