Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Δωσε γκάζια πλουταρχε, πες της να επανέλθει μοναστηριου, την περιμένουμεDew...αυτη ειναι. Χθεσινη τσαρκα
Δωσε γκάζια πλουταρχε, πες της να επανέλθει μοναστηριου, την περιμένουμεDew...αυτη ειναι. Χθεσινη τσαρκα
Τελικά όντως ήταν Καρλσρούη με μια φίλη της !Όντως είναι αυτή ,ούτε ρούχα δεν άλλαξε παναθεμα την.
Με στολή του μήνα βγαίνει ,κάθε μερα έτσι έβγαινε εδώ αυτό τον καιρό .
Σώπα ρε έχουν νήμα πιάτσες και στο Καρλσρούη;Τελικά όντως ήταν Καρλσρούη με μια φίλη της !
Τιμές για μια ώρα:150€+50 πρωκτικό!
Η πληροφορίες είναι από το φόρουμ της Καρλσρούης!
Με τα ιδια ρουχα βγαίνει...Όντως είναι αυτή ,ούτε ρούχα δεν άλλαξε παναθεμα την.
Με στολή του μήνα βγαίνει ,κάθε μερα έτσι έβγαινε εδώ αυτό τον καιρό .
Οχι εννοείται ο Al και κάποια άλλα μέλη δίνουν ανάσα στο νημα. Αλλα είμαστε 5 συνολικά πάνω κάτω που το κάνουμε.Ρεπορτο δίνει και ο Αλ Πατσίνο κάποιες φορές ,απλά δεν ξέρει καλά τις κοπέλες .
Επίσης και μερικοί νέοι προσπαθούν .
Όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε .
Αυτή οπότε είναι γκαστρωμενη έρχεται να βγάλει το μαιευτήριο;
Ναι φίλος παντού έχουν νήμα!Σώπα ρε έχουν νήμα πιάτσες και στο Καρλσρούη;
Και τι πήγε εκεί ,τόσους μαλακες έχει η Θεσσαλονίκη που θα τα έδιναν 150+50 και στο αμάξι .
Εδώ τις δίνουν και 40 για 10 λεπτά στο αμάξι μερικοί.Ναι φίλος παντού έχουν νήμα!
Τα 150 τα προτεινουν για δωμάτιο, όχι για τον δρομο!
Σοβαρά τώρα, τόσο απλες είναι δηλαδη;
150 σε δωμάτιο και πάλι είναι πολλά σε σύγκριση με το τι προσφερουν, εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις!
Σε σύγκριση με εδώ μπορείς να δώσεις και 40 για 15 λεπτά αν κάνεις παζαρι,εννοείται σε δωμάτιο!Εδώ τις δίνουν και 40 για 10 λεπτά στο αμάξι μερικοί.
Εγώ πάντως πάντα με 20 την φορτώνω και δεν λέει τίποτα .
Μια χαρά γαμιεται .
Βράδυ πάρε σειρά με αλαρμ .Ακολουθει ενημερωση..μεσημεριανο περασμα...χοντρες στο ποστο τους..πρεζακια κανενα στη διχαλα..σονιας μαμαδες αδερφες συμπεθερες πεθερες και μπατζακια ολα παρον στα γνωστα σημεια..χλοης αδεια..χλοης αδεια..χλοης αδεια.γαμω την αγανακτιση...
Προς Tiger ver δεν μπορεσα να κανω 1 στα δυο ακομα
Εγω με αλαρμ σειρα δεν το κανω και ουτε προκειται...μαλακας ματακης σαν αλλους δεν γινομαι...αν την πετυχω μονη παω...κιμπαρης ειμαι Ντιου.Βράδυ πάρε σειρά με αλαρμ .
Σήμερα προβλέπω πάλι ματομουνι.
Χαβαλε κάνουμε φίλε μου ,αλλά έτσι θα γίνει δυστυχώς .Εγω με αλαρμ σειρα δεν το κανω και ουτε προκειται...μαλακας ματακης σαν αλλους δεν γινομαι...αν την πετυχω μονη παω...κιμπαρης ειμαι Ντιου.
Για να τα ακουνε αυτοι που πρεπει ξερω πως το ειπες...ασε να ξεθυμανει κατεβηκα απλα γτ ξερω πως μεσημερια κατεβαινε..ειδωμεν....θα περασω και αργα το βραδυ να δω.Χαβαλε κάνουμε φίλε μου ,αλλά έτσι θα γίνει δυστυχώς .
Εχθές απλά δεν πήρε χαμπάρι κανείς,εγώ το πήρα στο πολύ άνετο λίγοι βολταραν εκείνη την ώρα .
Αυτη και η φίλη της η Στεφανία ένα κακό έχουν .Για να τα ακουνε αυτοι που πρεπει ξερω πως το ειπες...ασε να ξεθυμανει κατεβηκα απλα γτ ξερω πως μεσημερια κατεβαινε..ειδωμεν....θα περασω και αργα το βραδυ να δω.
Φιλος εχεις ολο τον χρονο με το μερος σου!!! Εδω ειμαστε!!Ακολουθει ενημερωση..μεσημεριανο περασμα...χοντρες στο ποστο τους..πρεζακια κανενα στη διχαλα..σονιας μαμαδες αδερφες συμπεθερες πεθερες και μπατζακια ολα παρον στα γνωστα σημεια..χλοης αδεια..χλοης αδεια..χλοης αδεια.γαμω την αγανακτιση...
Προς Tiger ver δεν μπορεσα να κανω 1 στα δυο ακομα
Στηριξτε με λαε της Γιαννιτσων...Φιλος εχεις ολο τον χρονο με το μερος σου!!! Εδω ειμαστε!!
Ναι θα ηθελες!!!Ε ναι λέμε, για την ακρίβεια σουλατσαρει στην Καρλσρούη χαχαχαχα, θα επανέλθει όμως μοναστηριου. Τελικά μικρος που είναι ο κόσμος!!!!!
Κατσε ακομη δεν ηρθε εδω...!!Δωσε γκάζια πλουταρχε, πες της να επανέλθει μοναστηριου, την περιμένουμε
Παντρεψου την πλουταρχε!!!!! ΧαχαχαχαΝαι θα ηθελες!!!
Εδω θα μεινει τωρα!!!