constantinehellas
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χαιρετώ. Βρε παιδιά ξέρει κανείς καμία πουτάνα στον Πειραιά; Αν όχι μπουρδέλο, κάποια που να δέχεται στον χώρο της;
Έλα μου όμως που πάσχει κι από clubO Πειραιας πασχει απο στουντιο και απο πουτανες.....
Ευτυχως ή δυστυχως υπαρχουν αρκετα πουτανακια σε μαγαζια τυπου club.....
Κάποτε η πόλη του Πειραιά ήταν η πουτανομάνα... Τα Βούρλα στις αρχές του 20ού αιώνα, η Τρούμπα μεταπολεμικά... Αλλά μετά απ' τη ριζική αναμόρφωση του Πειραιά απ' το Σκυλίτση επί χούντας όπου διώχθηκαν & τα μπουρδέλα & τα καμπαρέ απ' την Τρούμπα όλα αυτά αποτελούν παρελθόν & καταλήξαμε στο σημείο στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας να μην υπάρχει πουτάνα ούτε για δείγμα... Μόνη διέξοδος όπως ανέφερε & συναγωνιστής παραπάνω τα κωλόμπαρα της Τρούμπας (στα οποία βέβαια έχω ακούσει ότι είναι αρκετά ζόρικα τα πράγματα, προσοχή) & το στριπτιζάδικο "Κούκλες" στο λιμάνι, πρώην "Σάρκα"... Πριν μερικά χρόνια υπήρχε & το X-Dream στο δρόμο που κατεβαίνει στο λιμάνι που παλιότερα λεγόταν "Πρίγκιπας", δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα...
αυτο εννοει πανω απο την γιαμαχα δεν υπαρχει και αλλο οι κουκλες στις γραμμες και το ντριμ εκει.όντως έτσι είναι τα πράγματα στον Πειραιά τίποτα πλήρης μαρασμός
εννοείς αυτό που είναι στην Ο.Σκυλίτση?????????????
αυτο εννοει πανω απο την γιαμαχα δεν υπαρχει και αλλο οι κουκλες στις γραμμες και το ντριμ εκει.
ειχε κλεισει ειχε ξανανοιξει με αλλο ονομα ξανανοιξε με το παλιο ονομα τωρα δεν ξερω να σου πω την αληθεια γιατι εχω να παω πολλα χρονιααυτό έχει κλείσει εδώ και κάτι χρόνια ρε παίδες..................
ειχε κλεισει ειχε ξανανοιξει με αλλο ονομα ξανανοιξε με το παλιο ονομα τωρα δεν ξερω να σου πω την αληθεια γιατι εχω να παω πολλα χρονια
Ο "Πρίγκιπας" ήταν στριπτιζάδικο - βούρκος στον πρώτο ή δεύτερο όροφο ενός κτιρίου στην οδό Σκυλίτση στο αριστερό μας χέρι... Όταν μετονομάστηκε σε X-Dream μεταφέρθηκε ακριβώς απέναντι σε ένα κτίριο στο ισόγειο & ήταν ένα στριπτιζάδικο συνοικιακό ψιλο-μούφα... Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει πια.
Μάλιστα... Οπότε μόνο το "Κούκλες" υπάρχει. Το οποίο δεν είναι άσχημο για συνοικιακό στριπτιζάδικο... Έχει μερικά πολύ καλά κομμάτια μέσα, μια μαυρούλα τουμπανάκι & μια Τσέχα γυναικάρα αλλά λίγο άγρια γκόμενα...