Νέα

Πουτάνες στον Πειραιά;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα constantinehellas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

constantinehellas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ. Βρε παιδιά ξέρει κανείς καμία πουτάνα στον Πειραιά; Αν όχι μπουρδέλο, κάποια που να δέχεται στον χώρο της;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
αμα την βρεις πες το και σε μας ρε γειτονα :rockon: :rockon:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
γιατί δεν βγαίνεις να τινάξεις ενα 100ευρω σαν βεντάλια να σου μαζευτούν σαν μέλισσες στη γύρη?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
O Πειραιας πασχει απο στουντιο και απο πουτανες.....
Ευτυχως ή δυστυχως υπαρχουν αρκετα πουτανακια σε μαγαζια τυπου club.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
O Πειραιας πασχει απο στουντιο και απο πουτανες.....
Ευτυχως ή δυστυχως υπαρχουν αρκετα πουτανακια σε μαγαζια τυπου club.....
Έλα μου όμως που πάσχει κι από club

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
τινάξτε τη 100ευρη βεντάλια σας στα φαγάδικα τοτε. βρίθει ο τόπος

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
ελα ντε ρε παιδια...γηιατί δεν υπάρχει τίποτα εδώ πέρα? είχα ψάξει και παλιότερα αλλά καθόλου φως στο τουνελ...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.509
Πόντοι
7.885
Δεν παίζει μάγκες :tickedoff: :headbang:.Έχει αναφερθεί και σε άλλα θρεντ ότι δεν υπάρχουν στον Πειραιά μπουρδέλα,στούντιο,πιάτσες :jerking:.Μόνο τα κωλόμπαρα στην Τρούμπα κι ένα στριπ στο λιμάνι >:(.Οι λόγοι που έχουν αναφερθεί δεν ξέρω αν ισχύουν πάντως σίγουρα δεν παίζει κάτι περισσότερο :(

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Κάποτε η πόλη του Πειραιά ήταν η πουτανομάνα... Τα Βούρλα στις αρχές του 20ού αιώνα, η Τρούμπα μεταπολεμικά... Αλλά μετά απ' τη ριζική αναμόρφωση του Πειραιά απ' το Σκυλίτση επί χούντας όπου διώχθηκαν & τα μπουρδέλα & τα καμπαρέ απ' την Τρούμπα όλα αυτά αποτελούν παρελθόν & καταλήξαμε στο σημείο στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας να μην υπάρχει πουτάνα ούτε για δείγμα... Μόνη διέξοδος όπως ανέφερε & συναγωνιστής παραπάνω τα κωλόμπαρα της Τρούμπας (στα οποία βέβαια έχω ακούσει ότι είναι αρκετά ζόρικα τα πράγματα, προσοχή) & το στριπτιζάδικο "Κούκλες" στο λιμάνι, πρώην "Σάρκα"... Πριν μερικά χρόνια υπήρχε & το X-Dream στο δρόμο που κατεβαίνει στο λιμάνι που παλιότερα λεγόταν "Πρίγκιπας", δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Κάποτε η πόλη του Πειραιά ήταν η πουτανομάνα... Τα Βούρλα στις αρχές του 20ού αιώνα, η Τρούμπα μεταπολεμικά... Αλλά μετά απ' τη ριζική αναμόρφωση του Πειραιά απ' το Σκυλίτση επί χούντας όπου διώχθηκαν & τα μπουρδέλα & τα καμπαρέ απ' την Τρούμπα όλα αυτά αποτελούν παρελθόν & καταλήξαμε στο σημείο στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας να μην υπάρχει πουτάνα ούτε για δείγμα... Μόνη διέξοδος όπως ανέφερε & συναγωνιστής παραπάνω τα κωλόμπαρα της Τρούμπας (στα οποία βέβαια έχω ακούσει ότι είναι αρκετά ζόρικα τα πράγματα, προσοχή) & το στριπτιζάδικο "Κούκλες" στο λιμάνι, πρώην "Σάρκα"... Πριν μερικά χρόνια υπήρχε & το X-Dream στο δρόμο που κατεβαίνει στο λιμάνι που παλιότερα λεγόταν "Πρίγκιπας", δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα...

όντως έτσι είναι τα πράγματα στον Πειραιά τίποτα πλήρης μαρασμός  :headbang: :headbang:

εννοείς αυτό που είναι στην Ο.Σκυλίτση?????????????

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
όντως έτσι είναι τα πράγματα στον Πειραιά τίποτα πλήρης μαρασμός  :headbang: :headbang:

εννοείς αυτό που είναι στην Ο.Σκυλίτση?????????????
αυτο εννοει πανω απο την γιαμαχα δεν υπαρχει και αλλο οι κουκλες στις γραμμες και το ντριμ εκει.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
αυτο εννοει πανω απο την γιαμαχα δεν υπαρχει και αλλο οι κουκλες στις γραμμες και το ντριμ εκει.

αυτό έχει κλείσει εδώ και κάτι χρόνια ρε παίδες..................

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
αυτό έχει κλείσει εδώ και κάτι χρόνια ρε παίδες..................
ειχε κλεισει ειχε ξανανοιξει με αλλο ονομα ξανανοιξε με το παλιο ονομα τωρα δεν ξερω να σου πω την αληθεια γιατι εχω να παω πολλα χρονια

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ειχε κλεισει ειχε ξανανοιξει με αλλο ονομα ξανανοιξε με το παλιο ονομα τωρα δεν ξερω να σου πω την αληθεια γιατι εχω να παω πολλα χρονια

απο εκεί περνάω κάθε μέρα κανα δύο χρόνια τώρα και είναι κλειστό.............

Ούτε τα κουδούνια στην είσοδο δεν δουλεύουν τα έχουν ξηλώσει τελείως να πούμε  :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Ο "Πρίγκιπας" ήταν στριπτιζάδικο - βούρκος στον πρώτο ή δεύτερο όροφο ενός κτιρίου στην οδό Σκυλίτση στο αριστερό μας χέρι... Όταν μετονομάστηκε σε X-Dream μεταφέρθηκε ακριβώς απέναντι σε ένα κτίριο στο ισόγειο & ήταν ένα στριπτιζάδικο συνοικιακό ψιλο-μούφα... Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει πια.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ο "Πρίγκιπας" ήταν στριπτιζάδικο - βούρκος στον πρώτο ή δεύτερο όροφο ενός κτιρίου στην οδό Σκυλίτση στο αριστερό μας χέρι... Όταν μετονομάστηκε σε X-Dream μεταφέρθηκε ακριβώς απέναντι σε ένα κτίριο στο ισόγειο & ήταν ένα στριπτιζάδικο συνοικιακό ψιλο-μούφα... Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει πια.

από το X-Dream έχει μείνει μόνο η μαρκίζα στον 1ο όροφο να σου θυμίζει όταν ήτανε στριπτιτζάδικο κάποτε  :sunglasses: :sunglasses:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.024
Πόντοι
5.015
Μάλιστα... Οπότε μόνο το "Κούκλες" υπάρχει. Το οποίο δεν είναι άσχημο για συνοικιακό στριπτιζάδικο... Έχει μερικά πολύ καλά κομμάτια μέσα, μια μαυρούλα τουμπανάκι & μια Τσέχα γυναικάρα αλλά λίγο άγρια γκόμενα...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.509
Πόντοι
7.885
Μάλιστα... Οπότε μόνο το "Κούκλες" υπάρχει. Το οποίο δεν είναι άσχημο για συνοικιακό στριπτιζάδικο... Έχει μερικά πολύ καλά κομμάτια μέσα, μια μαυρούλα τουμπανάκι & μια Τσέχα γυναικάρα αλλά λίγο άγρια γκόμενα...

Αυτή η μαυρούλα τουμπανάκι που αναφέρεις με κέρασε την Παρασκευή 14-05 και μπριζόλα :fuck2: κατά τη διάρκεια πριβέ στον επάνω όροφο ;) :sunglasses:.Είναι όντως πολύ δυνατό τεμάχιο και στα + ότι δεν μου ζήτησε ούτε ένα ποτό :o :o

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Παιδια,εγω τον μονο "Πριγκιπα" που θυμαμαι ειναι ενα κωλομπαρο στα Ταμπουρια,κοντα στην Ανασταση.Δεν ειχα παει ποτε,αλλα ειχα ακουσει τρελλα σκηνικα οτι ειχαν συμβει εκει μεσα.
Αλλα δεν τα πολυπιστευω,καθοτι εχουμε οχι μονο το κουσουρι να τα μεγαλοποιουμε αλλα και να τα τραβαμε και απο τα μαλλια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom