Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
παντως απο τοτε που ηρθε η κριση εσεις οι καμπιες πρεπει να γαμιεστε συχνοτερα, ετσι δεν ειναι????
και τα λεφτα για μπουρδελα ελλατωθηκαν και η απελπισια του κοσμου αυξηθηκε...
Και ομως μετρησεις λενε οτι στην κρηση αυξανεται ο τζογος η παρανομια και η πορνια!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αν το χρήμα σε έναν άντρα είναι περισσότερο απο όσο καλή είναι η ψωλή του, θα πάει για αυτό.

Αν η ψωλή του είναι καλύτερη, θα πάει για αυτήν.

Σε κάθε περίπτωση, η καλή ψωλή είναι καλύτερη απο το πολύ χρήμα. Βλέπε πλούσιες milf που ξεκωλιάζονται ή παντρεμένες 30άρες που τα έχουν όλα και στήνουν το κωλάντερο τους σε άσχετους τύπους απο εδώ και απο εκεί.

Με λίγα λόγια : Είσαι άσχετος, ηττοπαθής, υποτακτικός.

Τάληρο η κωλότρυπα τάληρο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εδώ έχουμε πληρώσει για φόλες ρε τύπε, ένα καλό μουνί που σκάει κάτω απο το σπίτι σου δε θα μαγκώσεις;

Το μαγκώνεις, το ξεφτιλίζεις στο γαμήσι και τελειώνει η υπόθεση. Γιατί κολλάς; Δεν θα την παντρευτείς, σιγά.
αρκετες απο τις 30 αρες που ξεκωλιαζονται εχουν ψυχολογικα προβληματα.βεβαια οι συμπεριφορες τους σε καποιους παρατηρητες για διαφορους λογους μοιαζουν ως καυλες.η πραγματικοτητα ειναι εντελως διαφορετικη.επισης δεν πιστευω πως ειναι πολλες αυτες που κερατωνουν τους αντρες τους.αλλα μοιαζουν πολλες σε καποιους γιατι ολο με τετοιες μπορει να ασχολουνται

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
αρκετες απο τις 30 αρες που ξεκωλιαζονται εχουν ψυχολογικα προβληματα.βεβαια οι συμπεριφορες τους σε καποιους παρατηρητες για διαφορους λογους μοιαζουν ως καυλες.η πραγματικοτητα ειναι εντελως διαφορετικη.επισης δεν πιστευω πως ειναι πολλες αυτες που κερατωνουν τους αντρες τους.αλλα μοιαζουν πολλες σε καποιους γιατι ολο με τετοιες μπορει να ασχολουνται
Φιλε ασε και το κερατο παει συνεφο.Και να ξερεις η γυναικα κερατωνει χειρωτερα απο τον αντρα.Οταν κερατωνει ο αντρας απλα του γυαλησε το μουνι.Οταν κερατωνει η γυναικα (πολλες φορες...οχι ολες σιγουρα) κερατωνει και με το μυαλο.Που σημαινει οχι οτι μονο της αρεσε καποιος αλλος αλλα οτι εσυ δε της εισαι ποια αρκετος.Δε ξερω που τα βρισκεις αυτα που λες και παρουσιαζεις τις γκομενες σαν εξωγηινους  :huh:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
παντως απο τοτε που ηρθε η κριση εσεις οι καμπιες πρεπει να γαμιεστε συχνοτερα, ετσι δεν ειναι????
και τα λεφτα για μπουρδελα ελλατωθηκαν και η απελπισια του κοσμου αυξηθηκε...

Τώρα σώθηκες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Φιλε ασε και το κερατο παει συνεφο.Και να ξερεις η γυναικα κερατωνει χειρωτερα απο τον αντρα.Οταν κερατωνει ο αντρας απλα του γυαλησε το μουνι.Οταν κερατωνει η γυναικα (πολλες φορες...οχι ολες σιγουρα) κερατωνει και με το μυαλο.Που σημαινει οχι οτι μονο της αρεσε καποιος αλλος αλλα οτι εσυ δε της εισαι ποια αρκετος.Δε ξερω που τα βρισκεις αυτα που λες και παρουσιαζεις τις γκομενες σαν εξωγηινους  :huh:
κερατο μπορει να πεφτει αλλα οχι για λογους σεξουαλικους και οχι σε τετοιο βαθμο που το παρουσιαζουν εδη μεσα.καποιοι αλλοι παρουσιαζουν τις γκομενες ως εξωγηινους οχι εγω

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
κερατο μπορει να πεφτει αλλα οχι για λογους σεξουαλικους και οχι σε τετοιο βαθμο που το παρουσιαζουν εδη μεσα.καποιοι αλλοι παρουσιαζουν τις γκομενες ως εξωγηινους οχι εγω

Δηλαδή για τι λόγους;  :think:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω παλυ εχω δει πολυ κερατο να πευτει γυρω μου και απο ατομα που δε θα το περημενες ποτε.Ε οταν λες οτι οι γυναικες δε το ευχαριστιουντε το σεξ τι να σου πω? :P

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εγω παλυ εχω δει πολυ κερατο να πευτει γυρω μου και απο ατομα που δε θα το περημενες ποτε.Ε οταν λες οτι οι γυναικες δε το ευχαριστιουντε το σεξ τι να σου πω? :P

Το ότι δεν το ευχαριστιούνται σημαίνει ότι βλέπουν περισσότερες τσόντες από μας. Και θέλουν μετά τις ανάλογες πούτσες  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το ότι δεν το ευχαριστιούνται σημαίνει ότι βλέπουν περισσότερες τσόντες από μας. Και θέλουν μετά τις ανάλογες πούτσες  :grin:
Πολυ λιγες κοπελες ευχαριστιουντε πραγματικα με τις πολυ μεγαλες πουτσες.Οι περισσοτερες με 17-18 ποντους ειναι υπερκαλημενες.Για να μη σου πω οτι αν δεν ειναι δουλεμενες γενικα πονανε κιολας.Η γκομενα θελει δουλεια για να την ανοιξεις... :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πολυ λιγες κοπελες ευχαριστιουντε πραγματικα με τις πολυ μεγαλες πουτσες.Οι περισσοτερες με 17-18 ποντους ειναι υπερκαλημενες.Για να μη σου πω οτι αν δεν ειναι δουλεμενες γενικα πονανε κιολας.Η γκομενα θελει δουλεια για να την ανοιξεις... :rockon:

Ταυτίζομαι!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
αυτα τα λετε εσεις γιατι ειστε μικροψωληδες.....
φαηγδξγκδξγερηγκδσηνκσδηδσ      (τα τελευταια τα εγραψα με το καυλι μου)
:grin: :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δικαιολογιες μικροτσουτσουνων ειναι αυτες μαν. :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
αυτα τα λετε εσεις γιατι ειστε μικροψωληδες.....
φαηγδξγκδξγερηγκδσηνκσδηδσ      (τα τελευταια τα εγραψα με το καυλι μου)
:grin: :grin: :grin:
Οχι φιλε...μιλαμε με πονο ψυχης επειδη μολις βλεπουν οι γκομενες την ψωλη μας βγαζουν κατευθειαν τα ντεπον και τα λιμπαντικα  ;)  :thumbsup:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.803
Πόντοι
25.467
Αλλος τρόμπας μας βρήκε. Οτι είμαι άγονη και ξερολιθιά και άλλα έτσι πετυχημένα που μας κάνουν και γελάμε. Δεν βαριέσαι. Το καλό ειναι οτι γαμάτε εσεις τις γόνιμες και κυρίως οτι υπάρχουν γόνιμες και βγαινουν νεα φρουτα στην πιατσα

Υ.Γ εγω δεν σε συμπαθω (ως νικ) σε εχω κατατάξει εδώ και καιρό στους μαλάκες κομπλε :grin:

Να σας υπενθυμίσω πως τις "βολές" τις αρχίσατε πρώτη εσείς, ούσα σύμμαχος του υποκειμένου για το οποίο καταδεχτήκατε να πλυθήτε.   :)

Δε βαριέστε...

Όλοι κάνουμε λάθη.   :)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δικαιολογιες μικροτσουτσουνων ειναι αυτες μαν. :grin:
Μαν αν μου βρεις εσυ γκομενα (φυσιολογικη οχι χωνι ουτε τανα) που να μπορει να φαει αμασητη μια ψωλη 25 ποντους χωρις να τσιτωσει και να πονεσει... :grin:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μαν αν μου βρεις εσυ γκομενα (φυσιολογικη οχι χωνι ουτε τανα) που να μπορει να φαει αμασητη μια ψωλη 25 ποντους χωρις να τσιτωσει και να πονεσει... :grin:

Εδώ και πουτάνες τα βρίσκουν σκούρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom