Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Δεν υπαρχουν friend zone μαγκες. Αν μια γκομενα θελει να γαμηθει με καποιον μονο η ηθικη της μπορει να την σταματησει και αυτη με 3 τεκιλες παει βολτα.
Να σεμε κοροιδευεις;![]()
Να σεθέλει αλλά ξέρει ότι δεν θα του κάτσεις ποτέ,οπότε προσπαθεί να σε μειώσει για να νιώσει ο ισχυρός του παιχνιδιού.
![]()
Είμαι επιτυχημένος,δεν με κυνηγάνε για χρέη.σε ολα μεσα πεφτεις , γι αυτο εισαι επιτυχημενος![]()
Μα ο δεκαλογος της κυριας,νουθεσιες θα εχει.Δεν σε λεω τιποτις αλλο.Θα τον ακολουθας και ολα γυρω σου θ αλλαξουν.Ακομα και οι γκαυλιαρηδες εδω μεσα θα σε δουν με αλλο ματι.Τωρα εσυ πως θα τους βλεπεις δεν ξερω( να εχεις παντα μαζι σου υγρομαντηλα, οχι για να καθαριζεις τα ματια αλλα να απλωνεις τις πρωτεινες σε ολο το προσωπο.Σκοτωνει τα γκαυλοσπυρα).να μου ετοιμάσειςαλλα να με νουθετήσεις γιατί ειμαι σε δυσκολο και μαυρο δρόμο
![]()
ναι πιάνει αυτο το κόλπο σε εμέναΝα σεθέλει αλλά ξέρει ότι δεν θα του κάτσεις ποτέ,οπότε προσπαθεί να σε μειώσει για να νιώσει ο ισχυρός του παιχνιδιού.
![]()
![]()
![]()
![]()
εντάξει να μου γραψεις τον δεκάλογο και γω θα κάνω οτι με πειςΜα ο δεκαλογος της κυριας,νουθεσιες θα εχει.Δεν σε λεω τιποτις αλλο.Θα τον ακολουθας και ολα γυρω σου θ αλλαξουν.Ακομα και οι γκαυλιαρηδες εδω μεσα θα σε δουν με αλλο ματι.Τωρα εσυ πως θα τους βλεπεις δεν ξερω( να εχεις παντα μαζι σου υγρομαντηλα, οχι για να καθαριζεις τα ματια αλλα να απλωνεις τις πρωτεινες σε ολο το προσωπο.Σκοτωνει τα γκαυλοσπυρα).
Μαζόχαναι πιάνει αυτο το κόλπο σε εμένα![]()
Αμα μαs μαρτυραs το πωs σε ριχνουν δεν εχει γουστοναι πιάνει αυτο το κόλπο σε εμένα![]()
Και το παρακάτω έχει δυσκολία...να κουραστείς να την δέρνεις,να πιαστούν τα χέρια σουΑμα μαs μαρτυραs το πωs σε ριχνουν δεν εχει γουστο
Το πραμα θελει παιδεμα![]()
![]()
Και το παρακάτω έχει δυσκολία...να κουραστείς να την δέρνεις,να πιαστούν τα χέρια σου![]()
![]()
εδω παρακαλάμε να μας κατσει κανεις και συ μας λες για γουστα;Αμα μαs μαρτυραs το πωs σε ριχνουν δεν εχει γουστο
Το πραμα θελει παιδεμα![]()
![]()
88 σελίδες επειδη μια γκόμενα δεν εκατσε σε ενα παληκαρι . Αν καθε Σαββατοβραδο ο καθε ενας (ηλικιες απο 16 εως 66) εγραφε για την χυλόπιτα που εφαγε από γκομενα που τον αφηνε να τρεφει ελπιδες δεν θα συζηταγαμε για τιποτα άλλο εδω μεσα .
κατα τα αλλα ο φιλος ηταν friendzoned και δεν το ηξερε
![]()
Δεν ειμαι τυραννοs Δεν χτυπαω μια γυναικα με τα χερια ...ΠοτεΚαι το παρακάτω έχει δυσκολία...να κουραστείς να την δέρνεις,να πιαστούν τα χέρια σου![]()
![]()
εδω παρακαλάμε να μας κατσει κανεις και συ μας λες για γουστα;![]()
χρεοκοπημένεκαμια αλλη μαλακια θα γραψεις ? γιατι το ρεπερτοριο σου γεμισε![]()
Δεν ειμαι τυραννοs Δεν χτυπαω μια γυναικα με τα χερια ...Ποτε
Ουτε μ ενα τριανταφυλλο
Χρησιμοποιω αλλο οργανο...![]()
Οχι ηττοπαθεια
Δεν ειμαι τυραννοs Δεν χτυπαω μια γυναικα με τα χερια ...Ποτε
Ουτε μ ενα τριανταφυλλο
Χρησιμοποιω αλλο οργανο...![]()
Οχι ηττοπαθεια
Kαι αν το ζητησει?Δεν ειμαι τυραννοs Δεν χτυπαω μια γυναικα με τα χερια ...Ποτε
Ουτε μ ενα τριανταφυλλο
χρεοκοπημένε![]()
![]()