Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Επισκέπτης
Γιατι αυτος που τα κανει ολα αυτα δεν πληρωνεται? Θες να μου πεις οτι ολοι αυτοι που ανεφερες τους προσφερθηκε θεση στην κυβερνηση και την αρνιθηκαν για να κανουν τις χαμαλοδουλειες με 500 ευρω? Ηρωας λεγεται αυτος που βαζει σε δευτερη μοιρα τον εαυτο του για να εποφεληθει καποιος αλλος.Ηρωας εισαι αν κανεις κατι για το οποιο δεν εχεις κανενα κερδος εσυ αλλα εχει καποιος αλλος.Για μενα τουλαχιστον ηρωες ειναι αυτοι που κανουν παρεα και φροντιζουν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ τα αναπηρα και τα καθηστερημενα παιδακια στα υδριματα.Αυτοι ειναι ΗΡΩΕΣ που οταν εμεις παμε να πιουμε τις καφεραδες μας στη γλυφαδα αυτοι σκουπιζουν τα σαλια απο το τετραπληγικο....

Συμφωνώ στο ότι οτιδήποτε είναι εθελοντικό (και αφιλοκερδές ταυτόχρονα εννοείται), πρέπει να επιβραβέυεται πολλαπλώς...

ωστόσο, οποιαδήποτε εργασία που συμμετέχει στη στροφή αυτής της μηχανής που λέγεται κοινωνία, είναι άξια επαίνου, εφόσον φυσικά δεν αμοίβεται παρασιτικά εις βάρους των άλλων (φαρμακοποιοί, συμβολαιογράφοι, ΔΕΗ, κηπουροί νοσοκομείων χωρίς κήπους, κλπ)

Μία νοσοκόμα μπορεί να είναι μεγαλύτερη ηρωίδα από μία εθελόντρια που πάει 2 φορές το μήνα στα ανάπηρα, κι ας αμοίβεται. Δεν γνωρίζεις με τι βαθμό υπευθυνότητας μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντά της και τι ζωές μπορεί να σώζει σε καθημερινή βάση, δουλεύοντας με αυταπάρνηση εθελοντικά απλήρωτες υπερωρίες, και πολλά άλλα...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Επίσης κι ο Λεωνίδας με τους 300 για το σπίτι τους πολεμούσαν. Να μην τους πούμε ούτε αυτούς ήρωες;  :think:
Τοτε πρατανε με αλλες αρχες και αλλα πιστευω.Ηταν ηρωες γιατι ο κοδιμας τιμης τους τους απαγορευε να κανουν πισω.Και τιρησαν τον ΚΟΔΙΚΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΟΥΣ. Σημερα ομως δεν υπαρχουν τετεια.Σημερα στην καλυτερη ο μεσος ανθρωπος δινει κανενα ευρω σε κανενα ζητιανο τα χριστουγεννα και νομιζει οτι αλλαξε το καρμα του.Εγω μιλαω για ανθρωπους που δε νοιαζοντε να παρουν αι φοουν και τηλεωραση 45αρα αλλα εχουν ως πρωτερεοτητα να βοηθησουν καποιον που τους εχει αναγκη χωρις να τους το επιβαλειο η θεση και η οικογενιακη τους κατασταση.Βλεπεις την διαφορα?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Και βρισκουμε και χρονο να καυλαντιζουμε τρεις-τεσσερις ωρες τη μερα στο μπου.

Ασε τις ειρωνιες . Ουτε το 1/3 απο οσα κάνω κάθε μέρα δεν μπορεις να κάνεις και δεν κάνεις.   :grin:

Επισκέπτης
Όχι αλλά είναι πολλών γνωστών της και το γνωρίζει.Γιατί το πας επι προσωπικού?

γιατί περίμενες καμία γνωστή της άνεργη να μην κλαφτεί για το πόσο δύσκολα περνάει και κουράζονται και ξυπνάνε 3 τη νύχτα και, και, και...;;;

αν τρώτε εσείς το κουτόχορτο εμείς σας φταίμε;

Είναι δυνατόν να καθόμαστε να συζητάμε για κούραση σύγχρονης γυναίκας ΑΝΕΡΓΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Συμφωνώ στο ότι οτιδήποτε είναι εθελοντικό (και αφιλοκερδές ταυτόχρονα εννοείται), πρέπει να επιβραβέυεται πολλαπλώς...

ωστόσο, οποιαδήποτε εργασία που συμμετέχει στη στροφή αυτής της μηχανής που λέγεται κοινωνία, είναι άξια επαίνου, εφόσον φυσικά δεν αμοίβεται παρασιτικά εις βάρους των άλλων (φαρμακοποιοί, συμβολαιογράφοι, ΔΕΗ, κηπουροί νοσοκομείων χωρίς κήπους, κλπ)

Μία νοσοκόμα μπορεί να είναι μεγαλύτερη ηρωίδα από μία εθελόντρια που πάει 2 φορές το μήνα στα ανάπηρα, κι ας αμοίβεται. Δεν γνωρίζεις με τι βαθμό υπευθυνότητας μπορεί να εκτελεί τα καθήκοντά της και τι ζωές μπορεί να σώζει σε καθημερινή βάση, δουλεύοντας με αυταπάρνηση εθελοντικά απλήρωτες υπερωρίες, και πολλά άλλα...
Εννωειτε. Η νοσοκομα ναι μπορει να θεωρηθει ηρωας.Ο κηπουρος παντος δυσκολο.Βαση επαγκελματος δηλαδη.Δεν ηταν ομως αυτο το ποιντ μου.Εγω ηθελα να πω οτι το να ξεσκιζεσαι στη δουλεια για την οικογενια σου δε σε κανει ηρωα,σε κανει απλα καλο οικογενιαρχη.Για μενα ετσι? Η αποψη μου ειναι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Όχι αλλά είναι πολλών γνωστών της και το γνωρίζει.Γιατί το πας επι προσωπικού?

ξερω πολυ καλα αλιντι μου πως μεγαλωνει ενα παιδι και οποιος ειναι μαγκας και λεει χαζα μολις με το καλο κανει και καταλαβει τι σημαινει να μεγαλωνει παιδια θα παρει απαντηση σε οσα λεει για την ευκολια. Και δεν χρειαζεται η δικη μου απαντηση και ουτε καν απαντηση :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ερη με γνωριζεις προσωπικα?

γιατι εσυ με γνωριζεις; παρολα αυτα εσπευσες να κανεις τον εξυπνο και να πουλησεις ειρωνια. Αλλα οταν σας απαντω με τον ιδιο τροπο τραβατε ζορι. Εμ ετσι πανε αυτα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ασε τις ειρωνιες . Ουτε το 1/3 απο οσα κάνω κάθε μέρα δεν μπορεις να κάνεις και δεν κάνεις.   :grin:
νταξει δεν ποσταρει σε τρια φορουμ μεν αλλα μπορει και στελνει τα πιο γρηγορα πμ

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
γιατί περίμενες καμία γνωστή της άνεργη να μην κλαφτεί για το πόσο δύσκολα περνάει και κουράζονται και ξυπνάνε 3 τη νύχτα και, και, και...;;;

αν τρώτε εσείς το κουτόχορτο εμείς σας φταίμε;

Είναι δυνατόν να καθόμαστε να συζητάμε για κούραση σύγχρονης γυναίκας ΑΝΕΡΓΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Θα το συνέχιζα το θέμα αλλά θα έχω ήδη πει αρκετά για την ζωή μου εδώ μέσα και δεν γουστάρω.Πάντως ούτε άνεργη είμαι ,ούτε έχω μόνο 1 παιδί.Αυτά.

Επισκέπτης
Τοτε πρατανε με αλλες αρχες και αλλα πιστευω.Ηταν ηρωες γιατι ο κοδιμας τιμης τους τους απαγορευε να κανουν πισω.Και τιρησαν τον ΚΟΔΙΚΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΟΥΣ. Σημερα ομως δεν υπαρχουν τετεια.Σημερα στην καλυτερη ο μεσος ανθρωπος δινει κανενα ευρω σε κανενα ζητιανο τα χριστουγεννα και νομιζει οτι αλλαξε το καρμα του.Εγω μιλαω για ανθρωπους που δε νοιαζοντε να παρουν αι φοουν και τηλεωραση 45αρα αλλα εχουν ως πρωτερεοτητα να βοηθησουν καποιον που τους εχει αναγκη χωρις να τους το επιβαλειο η θεση και η οικογενιακη τους κατασταση.Βλεπεις την διαφορα?

προσωπικά βαριέμαι να συζητάω για μεμονωμένες πράξεις κάποιων ανθρώπων ή ακόμα και για κάποια 3ετία ή 5ετία της ζωής του, αν δε δω όλο το βιογραφικό του για να με πείσει ότι έχει κάνει κάτι σοβαρό

Πάντως στο διαταύτα, με λίγα ξεσκατίσματα ΕΝΟΣ (όχι 6,7, 9 ή 12 αλλά ΕΝΟΣ) μωρού για 3-4 χρόνια δε μπορώ να χρήσω ηρωίδα μία επί 30 χρόνια άνεργη ασπούδαχτη κόρη πενηντάχρονου συνταξιούχου της ΔΕΗ με 3 διαμερίσματα προίκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom