Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι βλέπω...η λαοθάλασσα μας έχει πνίξει, ανάσα δεν μπορούμε να πάρουμε  :-

Μπορώ να σου δώσω άπειρα τηλέφωνα, να βγούμε και για καφέ αν θες με εκατοντάδες κορίτσια του κύκλου μου, με τις οποίες θα χεις πολλές πιθανότητες να παίξεις και να το προχωρήσετε.

Το θέμα είναι πως θα αντιμετωπίσετε το ενδεχόμενο μακροχρόνιας σχέσης. Θα το αγνοήσετε για να περάσετε 2-3 μήνες καλά, με αχαλίνωτα γαμήσια και φωτό στις παραλίες και μετά τέλος;

Η θα προτιμήσετε την επόμενη γνωριμία που θα χει περισσότερες πιθανότητες για μακροχρόνια σύμβαση;

Καλώς η κακώς, έτσι δουλέυει η λογική στις σχέσεις

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Εχετε δικιο, δε βλέπετε που όλες οι γκόμενες κυκλοφορουν με τσαντα louis vuitton? Αυτο ειναι το χνάρι που εχει αφησει πίσω της η εκμεταλευση των αντρων απο τις Ελλεηνιδες-πουτανακια. Καθε louis vuitton και καημος.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μπορώ να σου δώσω άπειρα τηλέφωνα, να βγούμε και για καφέ αν θες με εκατοντάδες κορίτσια του κύκλου μου, με τις οποίες θα χεις πολλές πιθανότητες να παίξεις και να το προχωρήσετε.

Το θέμα είναι πως θα αντιμετωπίσετε το ενδεχόμενο μακροχρόνιας σχέσης. Θα το αγνοήσετε για να περάσετε 2-3 μήνες καλά, με αχαλίνωτα γαμήσια και φωτό στις παραλίες και μετά τέλος;

Η θα προτιμήσετε την επόμενη γνωριμία που θα χει περισσότερες πιθανότητες για μακροχρόνια σύμβαση;

Καλώς η κακώς, έτσι δουλέυει η λογική στις σχέσεις

Ρε μεγάλε τότε τι κάνεις στο μπου?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εχετε δικιο, δε βλέπετε που όλες οι γκόμενες κυκλοφορουν με τσαντα louis vuitton? Αυτο ειναι το χνάρι που εχει αφησει πίσω της η εκμεταλευση των αντρων απο τις Ελλεηνιδες-πουτανακια. Καθε louis vuitton και καημος.

αηδια τσαντα η λουι εντωμεταξυ . Υπαρχουν απειρως καλυτερες τσαντες και πιο ωραιες φυσικα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Αυτα κανετε   κι εχουν κλεισει οι Ελληνικεs εταιρειαs δερματινων ειδων  :s&m_2: :s&m_2:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.483
Πόντοι
2.356
παντως με τα γραφομενα εδω μαλλον ειμαστε οι πιο αγαμητη ρατσα του πλανητη

Με τα γραφόμενα εδώ έχουμε κάνει το πιο έυκολο πράγμα του κόσμου σε θέμα Κυπριακό. Δεν εννοώ ότι φταίμε εμείς ως μονάδες αλλά η ελληνική οικογένεια. Μια οικογένεια που ανατρέφει με πουριτανισμό τα παιδιά της. Σε άλλες χώρες είναι πολύ πιο απελυθερωμένοι οι άνθρωποι. Εδώ για να κάνεις σεξ με απλή κοπέλα πρέπει να κάνεις παπάδες ή να αρέσεις τρελά. Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΕΦΥΤΡΩΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ STUDIO... πώς είναι δυνατό με τέτοια κρίση να μην κλείνουν; Να σας πω εγώ γιατί. Γιατί όπως είπε και ο φίλος kartakis υπάρχει αγαμία.

Επισκέπτης
Δεν νομίζω να υπάρχει η λαοθάλασσα. Αν δεν τους κάνεις κλικ δε πά να φέρεις και τον ουρανό με τ αστρα δεν κάνεις τίποτα. Άκου λαοθάλλασα.

Πίστεψέ με, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΔΡΑΣ (πλην ορισμένων εντελώς άτυχων από τη φύση) που αν το κυνηγήσει δε θα βρει μια κοπελίτσα να την πηδάει και να είναι πάντα ξεχαρμανιασμένος

Κοίτα γύρω σου, στους γνωστούς σου:

ΤΟ 70% ΤΩΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ (ΦΊΛΟΙ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΓΕΙΤΟΝΕΣ) ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ

Απλά αυτοί ανήκουν σε αυτούς που προτίμησαν να υπογράψουν τη μακροχρόνια σύμβαση, για να αποφύγουν το πισωγύρισμα στις μοναχικές εξόδους, στις προσπάθειες απ την αρχή στο άγνωστο, κλπ

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αν κυκλοφωρουσαν ολες με λουι βιτον τοτε δε θα ηταν τοσο σπουδαιο πραγμα.Και σιγουρα δε θα το ηθελαν τοσο πολυ.Και δεν ειπα οτι κυκλοφωρουν ολες.Ειπα οτι ολες ξεροχυνουν με τις τσαντες αυτες.Το ολες προφανως δεν παει σε ΟΛΕΣ παει σε ενα μεγαλο ποσοστο οπως το πιστευω εγω.Με το λιγοτερο ενα χιλιαρικο η τσαντα...αν ειχαν ολες δε θα ειμασταν Ελλαδα θα ειμασταν Ντουμπαι.

Επισκέπτης
Ρε μεγάλε τότε τι κάνεις στο μπου?

εγώ έχω κλείσει τον κύκλο μου με τους απλούς τόκους

δε μ ενδιαφέρει να βρω άλλες 5 γκόμενες να τις πηδήξω από 3 μήνες την καθεμία αχαλίνωτα και μετά (συνήθως με γκρίνες, μούτρα, ενοχές, κλπ) να δυσκολευτώ να τα χαλάσω και να κουβαλάω κι άλλες ενοχές μήπως δε φέρθηκα κάπου καλά

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
αηδια τσαντα η λουι εντωμεταξυ . Υπαρχουν απειρως καλυτερες τσαντες και πιο ωραιες φυσικα

Εννοειται φιλεναδα!  :grin: Οσες κοπελες ξερω τις θεωρουν αθλιες. Ποιες σκατα τις αγοραζουν? Θα μου πεις τωρα αυτες που τις παίρνουν το κάνουν για άλλο λόγο, όχι για την ποιότητα ουτε για το αν ειναι ωραιες.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εμενα δεν μου αρεσει το ντουμπαι και οι βιτον μου ειναι παντελος αδιαφορες

Επισκέπτης
Με τα γραφόμενα εδώ έχουμε κάνει το πιο έυκολο πράγμα του κόσμου σε θέμα Κυπριακό. Δεν εννοώ ότι φταίμε εμείς ως μονάδες αλλά η ελληνική οικογένεια. Μια οικογένεια που ανατρέφει με πουριτανισμό τα παιδιά της. Σε άλλες χώρες είναι πολύ πιο απελυθερωμένοι οι άνθρωποι. Εδώ για να κάνεις σεξ με απλή κοπέλα πρέπει να κάνεις παπάδες ή να αρέσεις τρελά.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ

Στην Ελλάδα, μακροχρόνια σχέση άνω των 5 μηνών, αρχίζει να παίρνει άρωμα γάμου.

Έξω από το γαμήσι της πρώτης εβδομάδας μέχρι το γάμο υπάρχει απόσταση ετών φωτός

Ακόμη και η άποψη περί γάμου (καθήκοντα, δεσμεύσεις, διάρκεια, κλπ) είναι διαφορετική από εδώ

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εννοειται φιλεναδα!  :grin: Οσες κοπελες ξερω τις θεωρουν αθλιες. Ποιες σκατα τις αγοραζουν? Θα μου πεις τωρα αυτες που τις παίρνουν το κάνουν για άλλο λόγο, όχι για την ποιότητα ουτε για το αν ειναι ωραιες.

Ρε συζήτηση για τσάντες στο τέμενος που λέγεται μπουρδελα.κομ??

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ

Στην Ελλάδα, μακροχρόνια σχέση άνω των 5 μηνών, αρχίζει να παίρνει άρωμα γάμου.

Έξω από το γαμήσι της πρώτης εβδομάδας μέχρι το γάμο υπάρχει απόσταση ετών φωτός

Ακόμη και η άποψη περί γάμου (καθήκοντα, δεσμεύσεις, διάρκεια, κλπ) είναι διαφορετική από εδώ

Τριγύρω μου βλέπω και σχέσεις κάποιων ετών που δεν έχουν παρει ακόμα άρωμα γάμου (σοβαρά τώρα).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom