Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.819
Πόντοι
496
ενα δωματιο κατοψης 5μ χ 5μ τι επιφανεια εχει

πιθανες απαντησεις

-  5μ2
- 25μ2
- 55μ2
:2funny:

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχας ο κυβος εχει το ιδιο μηκος ακμων αρα εστω πχ ακμη 5μετρα. Ειτε πεις 5*5*5 ειτε πεις 5^3 το ιδιο ειναι. Μη μπερδευεσαι, ο κυβος 1*1*1 ειναι ενα κυβικό μετρο. Ο κυβος 2*2*2 ειναι 8 κ.μ. , 3*3*3=27 κ.μ. και ουτω καθεξης. Σκεψου το και θα καταλαβεις, εχεις φάει σκαλωμα τωρα....

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Τα τεραγωνικα μετρα ειναι μετρο εις την δευτερα.ΖΩΑ .Μουνι τα κάνατε.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αυτο που λεω εγώ είναι ηλίθιοι όλοι.
σταματα μωρο μου,δεν εχει νοημα..ειναι Ζωα ολοι τους...
εγω αν θελεις καθομαι να μου διδαξεις διπλα ολοκληρωματα κ οργανικη χημεια.

θα μου κατσεις τωρα;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Α οκ ρε, δηλαδή αν γαμήσεις μια τύπισσα με την οποία είσαι ερωτευμένος και μετά εξαφανιστεί και δεν δώσει σημεία ζωής, εσύ πρέπει να σκεφτείς: Who gives a fuck about feelings at least i fucked her fuck yea! Ωραία λογική τύπε φαντάζομαι έχεις κάνει πολλές και πετυχημένες σχέσεις στην ζωή σου. Στην τελική στ'αρχίδια μου αν με πιστεύεις ή όχι εγώ ξέρω τι έγινε, εγώ μπορώ να γράψω ότι υποψιάζομαι με βάση αυτά που γράψεις ότι έχεις ψυχικά τραύματα και ότι ο πούτσος σου είναι 5 εκατοστά και εσύ μπορείς να γράψεις ότι αφού έφυγε την έβγαλα με τσόντες και μαλακία. Αυτές οι δηλώσεις δεν αναιρούν όμως την αλήθεια.

Υ.γ πήρε πρίν μισή ώρα τηλέφωνο είπε ότι είχε πάει σε μια φίλη της και είχαν πιεί οπότε γύρισε σπίτι και με ρώτησε αν ξενέρωσα. Άντε βγάλε άκρη...

Πες της ότι δεν ξενέρωσες και την γράφεις στις μπάλες σου τύπε. Πες της επίσης ότι κάνει τις χειρότερες πίπες που έχεις δει ποτέ και οι πουτάνες είναι καβλιάρες ενώ αυτή για τα πανυγήρια  :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom