You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες στα Σκόπια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stek
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
padelis2000
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 123
- Πόντοι
- 291
καλησπερα..ειχα παει στα σκοπια 1.5 χρονο πριν,στο στιπ..ειναι ενα χωριο καμια 100 χιλιομετρα απο συνορα..και στην στρουμιτσα..γενικα πουτανες δεν παιζουν πολλες...παιζουν ομως πολλα γκομενακια που αν βρεις κανενα δικο τους και τους πει αν θελουν..αλλιως στα μπαρακια θα βρεις σιγουρα..παιζει τετοια φτωχια και κακομοιρια..
φιλαρακο οταν πας σε ξενη χωρα ενα να ξερεις ! μονο οι ταξιτζιδες εχουν τηλεφωνα ! εγω πρωσοπικα πηρα ενα στο γευγευλη !Καλησπερα σας , συντομα θα επισκεφτω τα Σκοπια , πιθανοτατα στην Γευγελη .Ηθελα να ρωτησω που θα βρω τηλεφωνα απο πουτανες εκει ? αν μπορει να βοηθησει καποιος με τηλεφωνα και πληροφοριες ας στειλει ! ευχαριστω
Αν δεν εχεις γνωστο με ακρη μην ψαχνεσαι αδικα δεν παιζει τιποτα....Φοβουνται υπερβολικα πολυ την αστυνομια!Εχει ενα νταβα με πουτανες που ερχονται μονο τα ΣΚ αλλα και παλι ειναι πολυ ζορικο και δυσκολο σου λεω υπαρχει πολυς φοβος για την αστυνομια.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
λοβερδοπογκρομ και εκει τυπε? :SΑν δεν εχεις γνωστο με ακρη μην ψαχνεσαι αδικα δεν παιζει τιποτα....Φοβουνται υπερβολικα πολυ την αστυνομια!Εχει ενα νταβα με πουτανες που ερχονται μονο τα ΣΚ αλλα και παλι ειναι πολυ ζορικο και δυσκολο σου λεω υπαρχει πολυς φοβος για την αστυνομια.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
λοβερδοπογκρομ και εκει τυπε? :S
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
..Εχει κατι σερβιδες μπουμπουκια!
Καλή συμβουλή είναι οι ταξιτζήδες ..αυτοί αν πετύχεις σωστό μπορεί να σε φτιάξει ...τέλος αυτό που αξίζει να δοκιμάσεις είναι στο καζίνο φτιάξε μάρκες 10€ και πήγαινε στα φρουτάκια εμείς βαρεθήκαμε να παίζουμε στο τέλος αλλά αυτό που θυμάμαι ήταν ότι οι σερβιτόρες χαζογελούσαν και μπορούσε να γίνει παιχνίδι ακόμη είδα 2-3 που ψαχνόντουσαν βίζιτούδες αλλά δεν μπορούσα να το διερευνήσω περαιτέρω.
1. Ταρίφες
2. Καζίνο - μέτρ ;)
3. Καζίνο τις κοπελίτσες εκεί
1. Ταρίφες
2. Καζίνο - μέτρ ;)
3. Καζίνο τις κοπελίτσες εκεί
kanarini(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κριμα και λεγαμε για γευγελη..καζινο κ μετα στο ξενοδοχειο να παρουμε κατι με φιλαρακια αλλα αποτι διαβασα απογοηρευση
black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Εγω χρειαστικε πρην κανα 6μηνο να παω 2 φορες στο Πριλεπ να στησω κατι γεννητριες σε ενα εργοστασιο
Την πρωτη φορα στο ξενοδοχειο επιδη δεν ειχε δωματια, τον ενα απο τους μηχανικους που ειχα μαζι μου του εδωσαν την νυφικη σουιτα
το βραδυ πηγα στα ισα στην ρεσεψιονηστρια και της λεω (μιλουσαμε αγκλικα) -Εδωσες στο συνεργατη τη νηφικη σουιτα αλλα δεν του εδωσες νηφη
- τι ενοεις? με ρωτα -κανα κοριτσι για μενα, και για αυτους που μπορουμε να βρουμε? -Εγω δεν ξερω απο αυτα, ρωτηστε το σερβιτορο, μου λεει.
Ο μαγκας εκανε ενα τηλεφωνο και μετα απο μιση ωρα ηρθε ταξι με 3 γιαβρακια μεσα, δωσαμε απο 30Ε και τα ειχαμε ολο το βραδυ,κοιμηθηκαν και μαζι μας.
την δεύτερη φορα ηταν αλλος σερβιτορος και δεν ηθελε να μας εξυπηρετισει, οποτε πηγαμε σε μια πιατσα ταξι, του λεω του ταριφα -Women hotel , μας ακολουθησε για να δει το ξενοδοχειο πηρε κια 10Ε απο τον καθενα μας και πηγε εφερε 3 κοπελιτσες, που για 20Ε η μια τις ειχαμε κανα 2ωρο.
Την πρωτη φορα στο ξενοδοχειο επιδη δεν ειχε δωματια, τον ενα απο τους μηχανικους που ειχα μαζι μου του εδωσαν την νυφικη σουιτα
το βραδυ πηγα στα ισα στην ρεσεψιονηστρια και της λεω (μιλουσαμε αγκλικα) -Εδωσες στο συνεργατη τη νηφικη σουιτα αλλα δεν του εδωσες νηφη
- τι ενοεις? με ρωτα -κανα κοριτσι για μενα, και για αυτους που μπορουμε να βρουμε? -Εγω δεν ξερω απο αυτα, ρωτηστε το σερβιτορο, μου λεει.
Ο μαγκας εκανε ενα τηλεφωνο και μετα απο μιση ωρα ηρθε ταξι με 3 γιαβρακια μεσα, δωσαμε απο 30Ε και τα ειχαμε ολο το βραδυ,κοιμηθηκαν και μαζι μας.
την δεύτερη φορα ηταν αλλος σερβιτορος και δεν ηθελε να μας εξυπηρετισει, οποτε πηγαμε σε μια πιατσα ταξι, του λεω του ταριφα -Women hotel , μας ακολουθησε για να δει το ξενοδοχειο πηρε κια 10Ε απο τον καθενα μας και πηγε εφερε 3 κοπελιτσες, που για 20Ε η μια τις ειχαμε κανα 2ωρο.
kanarini(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτο ειναι ενθαρρυντικο
kokkinofotoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2007
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
καλησπερα συναδερφοι.σκοπευω το σκ να επισκεφτω τα σκοπια για καζινο αλλα δεν εχω καταφερει να βτω κατι αξιολογο σε οτι αφορα το θεμα all girls.εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν εχει καποιο site poy na παραπεμπει σε κατι.θα με ενδιεφερε και μασαζ.γνωριζει καποιος κατι?αν υπαρχει καποιο site καποιες πληροφοριες εστω και σε π.μ ευχαριστω εκ των προτερων.καλη τσικνοπεμπτη σε ολους!!!!
Ταρίφες μονο φιλε, ταρίφες οπως πολυ σωστα λενε και οι συντροφοι εδω !!!φιλαρακο οταν πας σε ξενη χωρα ενα να ξερεις ! μονο οι ταξιτζιδες εχουν τηλεφωνα ! εγω πρωσοπικα πηρα ενα στο γευγευλη !
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις