Νέα

Πουτάνες και συναίσθημα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Εχετε κολλησει ποτε συναισθηματικα με πουτανα?

• ναι!!!

Ψήφοι: 2 66,7%
  • οχι!!!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • γιατι να κολησω αφου εκει παω για να γαμησω και μονο?

Ψήφοι: 1 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
...τις γυναίκες που δεν μπορείς να έχεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο

είναι η γοητεία του αδύνατου-άγνωστου, της terra incognita,(όχι της terra patrik :-) ), η τάση που μας έκανε να αφήσουμε τις σπηλιές, απλά εκπεφρασμένη στο κυνήγι του θηλυκού!

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
Σαββάτο μεσσημέρι πήγα σε ένα σπιτι που βρίσκετε στην κάθετη της Λιοσίων στο δρόμο που οδηγεί ακριβώς στον σταθμό λαρίσης(δεν ξέρω πως λέγετε ο δρόμος). Μπαίνω μέσα και μου λέει η τσατσά για την ελίνα που έχει. είναι 20 χρονων λέει και πρωτάρα στην δουλειά. αν και δεν με πολυ εντυπωσίασε μπήκα. παω στο δωμάτιο και περιμένω. με το που μπεικε μέσα ταραχτεικε μολις με είδε. καποιον γνωστό της καταλαβα οτι της εμοιαζα απο ισπανία. δεν μιλάει καθολου ελληνικα αλλα και αγγλικα λίγα οπως και εγω. περνει πίπα και αρχιζει να με γλυφει σε όλο το κορμί. επαθα πλάκα. νομιζα οτι δεν ημουν με πουτάνα. με εσφυγγε στην αγκαλια της σα να είμασταν 15χρονα ερωτευμένα. ποτέ δεν έχω φιλίσει πουτανα στο στόμα αλλα με εκείνη το έκανα. το ήθελε βασικα αυτή. μόλις τελειωσα με εσφυξε μες την αγκαλιά της. τέτοιο συναισθημα σε μπουρδέλο πρωτη φορά. κόλισα και την αλλη μέρα κυριακή παλι εκει εγω. ήταν αλλη και δεν μπείκα. πήγα διπλα στο άλλο και ήταν εκει. μόλις με ειδε στο δωματιο φερθηκε με τον ίδιο τρόπο αλλα ήταν λίγο πιο μαζεμένη. εχω τρελαθεί με την κοπέλα. αλλα δεν ξέρω αν με όλους κάνει έτσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom