amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Και μήπως, λέω μήπως, ξέρουμε κάτι για την εν λόγω κυρία (Γιάννα);
Και μήπως, λέω μήπως, ξέρουμε κάτι για την εν λόγω κυρία (Γιάννα);
( A-LEVEL )Ακαποτα σπιτια.. μια αμφιλεγομενη ενοτητα.. με πολυ κινδυνο..
το θεμα ειναι..
Υπαρχει οικος ανοχης στην αθηνα που δινει Α-LEVEL αυτη την περιοδο? ;) ;)
χαιρετο τουσ σινεμπουρδελιαριδεσ!
λιοσιον 91 εχι διο μπουρδελακια τα οποια προσφερουν τισ ιπιρεσιεσ τισ ακαποτισ τσιμπουκιασ..
στο αριστερο που μιαζει με το παλατι του προμιθεα.....πιτσιλιετε εκι τα βραδια ι ναγια απο βουλγαρια..ι οποια προσφερει ακαποτι τσιμπουκια και μαλιστα το ρουφαει με χαρι το πεοσ και εγκλοβιζει ολο το μαγικο ζομο στο βελουδινο στοματακι τισ.!ι τιμι στα 20 πορνογιουρια!
ειναι ψιλομιλφει με καυλιαρικο λιγεροκορμο πορνιδιο και πανο στο πιτσιλισμα ειναι σαν να εχι πειει το αμιλιτο νερο!μπουχαχαχαχα!
οφιλο να ενιμεροσο....και δεν προτρεπο κανεναν φισικα να το κανι!απλα ενιμερονο...!
Καλημέρα σε όλους. Επειδή η ακάποτη πίπα είναι καύλα και βλέποντας ότι δεν υπάρχει κάποιο thread που να μας πληροφορεί για τις κοπέλες και τα μαγαζιά που το κάνουν, σκέφτηκα να το ξεκινήσω εγώ και να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας και τις γνώσεις μας. Καλή μας αρχή και πολλές καύλες.
Πρεπει να υπαρχει ρε φιλε κατι αναλογο αλλα δεν ξερω μπορει και να κανω λαθος
εχει βαλει καποιο στοιχημα;;πας καλα ρε φιλε;;Υπαρχουν σπιτια που να γαμαμε χωρις προφυλακτικο?Αν καποιος εχει βρει κατι προσφατα ας μου πει τι παιζει.
τυπε αστειο ηταν αυτο φαναταζομαιΥπαρχουν σπιτια που να γαμαμε χωρις προφυλακτικο?Αν καποιος εχει βρει κατι προσφατα ας μου πει τι παιζει.
Δυστηχως η μαλακια τους, δεν ειναι αστειοτυπε αστειο ηταν αυτο φαναταζομαι