Νέα

Πουτάνες: Ανάγκη ή Διασκέδαση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιατι πατε στις πουτανες , και τι κανετε μετα ? Λετε την εμπειρια σας ?

• Παω "απο αναγκη"

Ψήφοι: 61 42,4%
  • Παω για "Διασκεδαση"

Ψήφοι: 81 56,3%
  • Το κραταω για μενα

Ψήφοι: 38 26,4%
  • Το μοιραζομαι με φιλους

Ψήφοι: 29 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
"Αναγκη" ή Διασκεδαση

Καλα ξερω .. το τερπνον μετα του οφελημου  :grin:
"Και τα δυο" ειναι σωστη απαντηση ή εν παση περιπτωση ο συνδιασμος αυτων
που ομως συγκαταλεγεσαι σε αυτους που πανε απο "αναγκη" η σε αυτους που πανε για διασκεδαση - αναψυχη

Επισης , προτιματε να λετε σε φιλους για τις περιπετειες σας ειναι ή το θεωρητε κατι εντελως προσωπικο ?

Για περιπτηξεις με πουτανες φυσικα μιλαμε στο bourdela.com ειμαστε  ;)
Αν θελαμε να ρωτησουμε για την χρηση του pc θα πηγαιναμε στο φορουμ του pc Magazine

Το θεμα ξενικησε απο μια μινι συζητηση εδω ( δε χρειαζετε να το διαβασετε απαραιτητα )
και ειπα να το συζητησουμε ολιγον  :grin:

2 ψηφους μπορειτε να βαλετε .. μια στις 2 πρωτες και μια στις 2 επομενες επιλογες
Λαικ Δατ
www.imagerous.com/] [/URL]

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εγω παω φορ φαν  :dancing:
Ενω αν δεν μοιραστω την εμπειρια με καποιον κι αν δεν  γραψω και στο bou κριτικη
τοτε τζαμπα πηγα .. καλυτερα να πηγαινα για σουβλακια  :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
απο χομπι....αλλοι παν για ψαρεμα,αλλοι κυνηγι.....εμεις μπουρδελο..... :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγω παω φορ φαν  :dancing:
Ενω αν δεν μοιραστω την εμπειρια με καποιον κι αν δεν  γραψω και στο bou κριτικη
τοτε τζαμπα πηγα .. καλυτερα να πηγαινα για σουβλακια  :cheesy:
Την φάση της της κριτικής την γουστάρω επίσης αν κ δεν γράφω πάντα γιατί βαριέμαι κ δεν έχω έμπνευση. :grin:

Βασικά δεν μπορώ να το περιγράψω,κάτι μεταξύ ανάγκης κ διασκέδασης....μπορεί μετά το μάθημα να μου την βαρέσει κ να πάω,μπορεί με το που ξυπνήσω να έχω τις γκαύλες μου οπότε να ετοιμαστώ κ να πάω...διχασμός σκέτος.

Ανάγκη πάλι δεν είναι γιατί δεν έχω πρόβλημα να ελέγχω τις γκαύλες μου κ αν βρω γκόμενα πλέον δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα κόψω τα στούντιο,εθίστηκα. :grin:

Αυτά κ ευχαριστώ για τον χρόνο σας,μετά τιμής ΠΖ. :sunglasses:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
απο χομπι....αλλοι παν για ψαρεμα,αλλοι κυνηγι.....εμεις μπουρδελο..... :2funny:

:2funny: κατι τετοιο ..

Παλια ηθελα ν ασχοληθω με μοντελισμο αλλα ηταν πολυ ακριβο σπορ
τελικα εδω και κατι μηνες ασχολουμε με μουνελισμο  :cheesy:, ο οποιος εχει αποδειχθει επισης ακριβος  :grin:

μαλλον πρεπει να σχοληθω με το πλεξιμο ...
www.imagerous.com/] [/URL]

να φιαξουμε και κανα κασκολακι για τον χειμωνα γιατι Γιωργακης ο λευτα υπαρχουν θα μας ανεβασει το πετρελειο λεει
που να του ανεβουν οι ψειρες απ τα μουστακια στην καραφλα να κανουν διαληλωση  :tickedoff:

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
πάω απο ανάγκη επειδή δε βλέπομαι και οι γκόμενες με φτύνουν

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
η πιο διασκεδαστική ανάγκη  :rockon:

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Στο πρώτο σκέλος έπρεπε να υπάρχει και η επιλογή “ Πάω επειδή είμαι άρρωστος (εθισμένος)”, άποψή μου  :tooth:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Εγώ πάω στα μπουρδέλα για διασκέδαση και ψυχαγωγία. :)

Θέλω επίσης να πω ότι παρόλο που το γαμήσι έως τώρα, δεν μου έλειψε ποτέ από μη Ιερόδουλες γυναίκες από τη ζωή μου, στο μπουρδέλο πήγαινα και θα πηγαίνω μέχρι να γεράσω και να μην μπορώ να περπατήσω. :cool2:

Είναι αυτή η φάση με την γκομενίτσα που θέλει να σε κάνει ευτυχισμένο έστω και για λίγο. Είναι αυτό το άγνωστο το παιχνίδι της ηδονής που εξιτάρει την φαντασίωση σου που σε κρατά ζωντανό, που σου δίνει αυτοπεποίθεση, που σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα με άλλη όψη. ;)

Είναι αυτό το άδειασμα που πολλές φορές αν η συνεύρεση με την Ιερόδουλη είναι πετυχημένη , ότι κάποιο υγρό σου λείπει από την σπονδυλική σου στήλη, και σε κάνει πιο γεμάτο ως άνθρωπο. ;)

Είναι αυτή η φάση του μυαλού σου που σε ταξιδεύει σε άλλες διαστάσεις και σε κάνει να θυμάσαι όμορφες στιγμές όταν είσαι μόνος σου στο κρεβάτι  και το πουλί σου είναι σκληρό σαν πέτρα και δεν ξέρεις πώς να το μαζέψεις. :grin:

Και είναι και κάτι ακόμη. :thumbsup:

Ότι εμένα προσωπικά μου αρέσει να μοιράζομαι με φίλους τις όποιες εμπειρίες μου στα μπουρδέλα και σε αυτό τον χώρο βρήκα πάρα πολλούς που έχουν την διάθεση να με ακούσουν ή να διαβάσουν αυτά που εξιστορώ. :thumbsup:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εγώ πάω στα μπουρδέλα για διασκέδαση και ψυχαγωγία. :)

Και είναι και κάτι ακόμη. :thumbsup:

Ότι εμένα προσωπικά μου αρέσει να μοιράζομαι με φίλους τις όποιες εμπειρίες μου στα μπουρδέλα και σε αυτό τον χώρο βρήκα πάρα πολλούς που έχουν την διάθεση να με ακούσουν ή να διαβάσουν αυτά που εξιστορώ. :thumbsup:

:grouphug:

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.225
Στις αρχες πηγαινα λογω αναγκης. Αργοτερα η αναγκη εγινε συνηθεια και η συνηθεια τερψη και ψυχαγωγια  ;)

Βεβαια ακομη και οταν ειχω  καποια σχεση και δεν λειπει το σεξ  πηγαινω γιατι το βλεπω σαν χομπυ ... η συνευρεση καθε φορα με μια διαφοερετικη ιεροδουλη κριβει παντα κατι το διαφορετικο . που  ισως δεν θα μπορει η δεν θελει να προσφερει η γκομενα σου

Φυσικα και το μοιραζομαι με καλους  φιλους συναγωνιστες  :grouphug: :grouphug:καθως και εμπιστους φιλους εκτος του χωρου .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με λιγα λογια τυποι

και βασιζομενος και στα παραπανω

πουτανες = η συνηθεια που εγινε λατρεια  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγω παω φορ φαν   :dancing:
Ενω αν δεν μοιραστω την εμπειρια με καποιον κι αν δεν  γραψω και στο bou κριτικη
τοτε τζαμπα πηγα .. καλυτερα να πηγαινα για σουβλακια  :cheesy:

Jo, αν μου επιτρέπεις, δύο ερωτησούλες:
α) Τα σουβλάκια τα παίρνεις από ανάγκη ή για διασκέδαση (έστω και αν διασκεδάζεις τη πείνα σου...)
β) Τα κρατάς για τον εαυτό σου ή τα μοιράζεσαι;
:2funny:

Πάντως η ψήφος μου στην ψηφοφορία είναι + σε όλα. :dancing:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Απο αναγκη!
Απο διασκσεδαση!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
διασκεδαση....ειδικα αμα βρεις μια δυο στανταρ...

τα κραταω για τον εαυτο μου ...την προσωπικη ζωη μου δεν την αποκαλυπτω σε κανεναν....  ;) ;) ;) ;)

και οταν με ρωτανε αν εχω γκομενα λεω οτι ειμαι γκει...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
και τα δυο ,και απο αναγκη και για διασκεδαση
η αλλιως ειναι μια αναγκαστικη διασκεδαση και μια διασκεδαστικη αναγκη  ;)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Με λιγα λογια τυποι

και βασιζομενος και στα παραπανω

πουτανες = η συνηθεια που εγινε [size=20pt]λατρεια [/size]  :2funny: :2funny: :2funny:

Επιτέλους κάποιος έγραψε την λέξη κλειδί!

Και δεν είναι απλά λατρεία, είναι ολόκληρη Θρησκεία!!! Μια θρησκεία που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τις υπόλοιπες θρησκείες!!!

Υ.Γ. Τις περισσότερες φορές όχι, δεν μοιράζομαι με άλλους αυτές τις εμπειρίες. Μόνο αποσπασματικά και κάποιες φορές σε γενικές γραμμές. Απόδειξη το ότι έχω γράψει ελάχιστες κριτιτκές ως τώρα και δεν σκοπεύω να αλλάξω ρυθμό. Μια κριτική που και που.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom