You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνα η κόρη μου !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Agamos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Καλησπέρα παιδες! Επέστρεψα μετά από μερικές μέρες γιατί γέννησε η γκόμενα μου ένα κοριτσάκι 3 κιλά ξανθό με δυο μπούκλιτσες.
Ρε παλικαριά τώρα που είμαστε σπίτι και την κρατώ στα χέρια το μυαλό μου πήγε σε όλες τις πουτανες που που πουλάνε το κορμί τους.. τρελάθηκα όταν σκέφτηκα πως μπορεί και η δικιά μου κόρη να κάνει πεζοδρόμιο η να μπει σε κανένα μπουρδελο. Τέρμα οι πουτανες μην πάθουμε και καμία λαχτάρα! Σήμερα του αλλουνού αύριο η δικιά μου κόρη? Βοήθεια!
Φίλε μου καλύτερα να βγεί πουτάνα η κόρη σου παρά καρατσουλαριό!!!
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
παντως εαν θελετε καμια βοηθεια για το μωρο εγω ειμαι πολυ προθυμη!!!
Επισκέπτης
παντως εαν θελετε καμια βοηθεια για το μωρο εγω ειμαι πολυ προθυμη!!!
Δεν πιστεύω να θέλεις να την εκπαΙδεύσεις να γίνει Ελλεεινίδα...
Καιγεσαι να γινεις μαμα ρε Μαριαννα? Τιποτε το πιο ευκολο...παντως εαν θελετε καμια βοηθεια για το μωρο εγω ειμαι πολυ προθυμη!!!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εγω παντως μπορω να αναλαβω την μουσικοπαιδαγωγικη του εκπαιδευση αμα θες και να του κανω παιχνιδακια και δραστηριοτητες
να σου ζησει η κορακλα να ειναι υγιης και τυχερη και να την δεις οπως επιθυμεις (και ουχι οπως φοβασαι )
να σου ζησει η κορακλα να ειναι υγιης και τυχερη και να την δεις οπως επιθυμεις (και ουχι οπως φοβασαι )
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
και εγώ νόμισα ότι θέλεις βοήθεια για να κάνεις μωρό...παντως εαν θελετε καμια βοηθεια για το μωρο εγω ειμαι πολυ προθυμη!!!
marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
γιατι υπαρχει κανεις προθυμος?η αληθεια ειναι πως θα θελα ενα μωρο!!!
Arion1955®
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγώ κάνω αγόρια πάντως έχω δυο με την πρώτη μου γυναίκα και 3 εξώγαμα με παντρεμένες..γιατι υπαρχει κανεις προθυμος?η αληθεια ειναι πως θα θελα ενα μωρο!!!
Κατ'αρχην να σου ζησει.
Κατα δευτερον μην τρομαζεις απο τωρα....εχεις καιρο μπροστα σου....!
Απλα τωρα χαλαρωσαι και απολαυσε την ζωη με την κορουλα σου και να ξερεις πως το παν ειναι η σωστη διαπαιδαγωγηση.
Ρωτα κανεναν ειδικο, ανοιξε και κανενα βιβλιο και ολα θα πανε καλα.
Υ.Γ.
Α! Ναι. Καλη αρχη (και καλο κουραγιο) στα βασανα: Ξενυχτια, κλαματα, χεσιματα, κατουριματα, βολτες, και αλλα πολλα που θα τα ανακαλυψεις εν καιρω!
Κατα δευτερον μην τρομαζεις απο τωρα....εχεις καιρο μπροστα σου....!
Απλα τωρα χαλαρωσαι και απολαυσε την ζωη με την κορουλα σου και να ξερεις πως το παν ειναι η σωστη διαπαιδαγωγηση.
Ρωτα κανεναν ειδικο, ανοιξε και κανενα βιβλιο και ολα θα πανε καλα.
Υ.Γ.
Α! Ναι. Καλη αρχη (και καλο κουραγιο) στα βασανα: Ξενυχτια, κλαματα, χεσιματα, κατουριματα, βολτες, και αλλα πολλα που θα τα ανακαλυψεις εν καιρω!
βλεπω το γερμανικο το χτυπας αεραΚαληνυχτα μαγκες παω να την πεσω γιατι σε ενα δυωρο θα εχουμε σκοπια παλι-γαλα-πανες-γαλα....
κανω αγορια λεει τεσταρισμενο λεμεεεεεγώ κάνω αγόρια πάντως έχω δυο με την πρώτη μου γυναίκα και 3 εξώγαμα με παντρεμένες..
βλεπω το γερμανικο το χτυπας αερα
Το Γερμανικο ειναι το καλυτερο νουμερο ρεεεεε.
Στον στρατο ΠΑΝΤΑ αυτο επελεγα και με φωναζανε και Γερμανο.
Εγω δε θα ηθελα να κανω ποτε κοριτσι οσο σκεφτομαι αυτα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι καλα ενταξει πουτανα δε θα γινει αλλα οσο σκεφτομαι οτι θα την μεγαλωνω ωραια και καλα και μια μερα θε ερθει καποιος να μου την παρει,να την πηδηξει και ολα αυτα παω να παθω εγκεφαλικο.
Αν κανω κοριτσι ποτε θα παω φυλακη σιγουρα γιατι καποιον θα σκοτωσω!!!
εσενα ρε φιλε οταν πηδουσες γκομενες ηρθε κανενας πατερας να σε σκοτωσει η να σου ζητησει το λογο? εχετε ξεφυγει εντελως ρε...