EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.524
- Πόντοι
- 17.885
Χαλάρωσε μεγάλε! Το παιδάκι σου και το σκυλάκι σου όπωσ το μάθεις! Μη φοβάσαι, κανένας δε γεννήθηκε πατέρας, θα μάθεις και συ σιγά σιγά
Φίλε το αν θα γίνει πουτάνα εξαρτάται απο το πως το εννοείς εππαγγελματίας δεν νομίζω να γίνονται πολλές με σωστή ανατροφή.Αν πάλι εννοείς μεταφορικά την έννοια πόρνη φυσικό επακόλουθω της υπαρξης των γυναικών είναι να πηδιούνται.
γτ των αντρων τι ειναι;;;;;
Ακριβώς το ίδιο αλλά η Ελληνική νοοτροπία την βιολογική ανάγκη που είναι κοινή και για τα δυο φύλα την έχει συνδέσει λανθασμένα με το πουτανιλίκι όσο αφορά τις γυναίκες.
Παρατηρωντας παντως μια ανιψια μου που παει 1η γυμνασιου να μιλα ανετα φορα παρτιδα για το "αγορι" της οπως λεει φορωντας ενα μινακι μεχρι τον αφαλο αντιλαμβανομαι οτι οι καιροι εχουν αλλαξει πολυ και λιγα μπορουμε να κανουμε.Ας ελπισω οτι θα διαψευστω.
Παρατηρωντας παντως μια ανιψια μου που παει 1η γυμνασιου να μιλα ανετα φορα παρτιδα για το "αγορι" της οπως λεει φορωντας ενα μινακι μεχρι τον αφαλο αντιλαμβανομαι οτι οι καιροι εχουν αλλαξει πολυ και λιγα μπορουμε να κανουμε.Ας ελπισω οτι θα διαψευστω.
Χάλασε η κοινωνία μας απο την κωλοτηλεόραση 15χρονα πηδιούνται σαν αντίγραφα πορνοστάρ.
Αφού ήταν με παντρεμένες, άρα δεν είναι ξώγαμα !!!εγώ κάνω αγόρια πάντως έχω δυο με την πρώτη μου γυναίκα και 3 εξώγαμα με παντρεμένες..
Χάλασε η κοινωνία μας απο την κωλοτηλεόραση 15χρονα πηδιούνται σαν αντίγραφα πορνοστάρ.
Δεν νομιζω οτι ειναι μερικα παντως.Οι περισσοτερες σημερα πιανουν γκομενο με το που πανε γυμνασιο.Και ναι μεν αρχικα ικανοποιουν τα αγορια τους οπως λεει και το μεγα Κοσμοπολιταν με στοματικους τροπους συντομα ομως γινεται το περασμα στην ολοκληρωση..
Αυτα!! στην τελικη εχει και πολυ χειροτερα οποτε μην γκρινιαζουμε ολο.
Τι να κανουν.....τα παιδακια..........πεφτουν θυματα 18αρηδων-22αρηδων.....................που θελουν να λεγονται αντρες.......Δεν νομιζω οτι ειναι μερικα παντως.Οι περισσοτερες σημερα πιανουν γκομενο με το που πανε γυμνασιο.Και ναι μεν αρχικα ικανοποιουν τα αγορια τους οπως λεει και το μεγα Κοσμοπολιταν με στοματικους τροπους συντομα ομως γινεται το περασμα στην ολοκληρωση..
Αυτα!! στην τελικη εχει και πολυ χειροτερα οποτε μην γκρινιαζουμε ολο.