Νέα

Πουτάνα η κόρη μου !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Agamos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Χαλάρωσε μεγάλε! Το παιδάκι σου και το σκυλάκι σου όπωσ το μάθεις! Μη φοβάσαι, κανένας δε γεννήθηκε πατέρας, θα μάθεις και συ σιγά σιγά

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κατ'αρχην, να σου ζήσει + να την χαίρεσαι! :dancing:
Οσον αφορά την συνέχεια και παρόλο που ΔΕΝ έχω παντρευτεί ποτέ, ούτε έχω παιδιά (ή τουλάχιστον δεν το ξέρω... lol), επειδή όμως είχα πολλά κουτάβια που με ΣΩΣΤΗ εκπαίδευση έγιναν ΣΚΥΛΑΡΟΙ, θεωρώ πως πέρα απ' την αυτονόητη αγάπη σου, το παν είναι η σωστή "εκπαίδευση" η διαπαιδαγώγηση δηλαδή... :rockon:
Ακόμα λοιπόν κι αν δεν είσαι Ο Ειδικός, στην σημερινή εποχή μας είναι ΕΥΚΟΛΗ η ενημέρωση... ΔΙΑΒΑΣΕ σχετικά βιβλία, ενημερωτικά Forums στο internet για παιδιά και γονείς... κι όλα θα πάνε καλά!

Βέβαια, αν ΔΕΝ κάνεις τίποτα απ' αυτά... και ο υπολογιστής σου είναι συνέχεια συνδεδεμένος στα bourdela.com τότε ΙΣΩΣ και η κορούλα σου ακολουθήσει το αρχαιότερο επάγγελμα... αλλά και σ' αυτήν την περίπτωση μην στεναχωριέσαι και ούτε να σε παίρνει από κάτω... σκέψου ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΠΙΤΙ... :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Φίλε το αν θα γίνει πουτάνα εξαρτάται απο το πως το εννοείς εππαγγελματίας δεν νομίζω να γίνονται πολλές με σωστή ανατροφή.Αν πάλι εννοείς μεταφορικά την έννοια πόρνη φυσικό επακόλουθω  της υπαρξης των γυναικών είναι να πηδιούνται. :grin:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε το αν θα γίνει πουτάνα εξαρτάται απο το πως το εννοείς εππαγγελματίας δεν νομίζω να γίνονται πολλές με σωστή ανατροφή.Αν πάλι εννοείς μεταφορικά την έννοια πόρνη φυσικό επακόλουθω  της υπαρξης των γυναικών είναι να πηδιούνται. :grin:

γτ των αντρων τι ειναι;;;;;

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
γτ των αντρων τι ειναι;;;;;

Ακριβώς το ίδιο αλλά η Ελληνική νοοτροπία την βιολογική ανάγκη που είναι κοινή και για τα δυο φύλα την έχει συνδέσει λανθασμένα με το πουτανιλίκι όσο αφορά τις γυναίκες.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ακριβώς το ίδιο αλλά η Ελληνική νοοτροπία την βιολογική ανάγκη που είναι κοινή και για τα δυο φύλα την έχει συνδέσει λανθασμένα με το πουτανιλίκι όσο αφορά τις γυναίκες.

+10000 γτ καταλαβενεις οτι ειναι αναγκη κι οχι χομπυ οπως λενε καποιοι ανωμαλοι

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αν παρει απο την γυνσικα μου κατι γινεται αν απο την πεθερα μου τελειωσαμε!!!

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Εδω στην Ελλαδα εχουμε ακομα πολλα κομπλεξ......και μετα λεμε οτι φταινε μονον οι Ελεινηδες

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Παρατηρωντας παντως μια ανιψια μου που παει 1η γυμνασιου να μιλα ανετα φορα παρτιδα για το "αγορι" της οπως λεει φορωντας ενα μινακι μεχρι τον αφαλο αντιλαμβανομαι οτι οι καιροι εχουν αλλαξει πολυ και λιγα μπορουμε να κανουμε.Ας  ελπισω οτι θα διαψευστω.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Παρατηρωντας παντως μια ανιψια μου που παει 1η γυμνασιου να μιλα ανετα φορα παρτιδα για το "αγορι" της οπως λεει φορωντας ενα μινακι μεχρι τον αφαλο αντιλαμβανομαι οτι οι καιροι εχουν αλλαξει πολυ και λιγα μπορουμε να κανουμε.Ας  ελπισω οτι θα διαψευστω.

πολλα λενε λιγα κανουν ακου που σου λεω και θεμα ειναι αν τα γουσταρουν ολα αυτα. ασε γτ αμα σου πω ατακα που μου εσκασε μια μερα γκομενα 25αρα φρικαρα για να μην πω τι λενε τα 15χρονα να τα βαρας ειναι οτι βλεπουν στην τβ

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Σας το έχω ξαναπεί βέβαια, αλλά η επανάληψη είναι χρήσιμη: πιο πουριτανούς μπουρδελιάρηδες δεν έχω ξαναδεί πουθενά στον κόσμο...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Ελπιζω ως μπαμπας να εχεις δικιο.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

Χάλασε η κοινωνία μας απο την κωλοτηλεόραση 15χρονα πηδιούνται σαν αντίγραφα πορνοστάρ.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Και με την σεξοαλικη αγωγη στα σχολεια ανυπαρκτη δεν ξερω και τι προφυλαξεις παιρνουν.

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Χάλασε η κοινωνία μας απο την κωλοτηλεόραση 15χρονα πηδιούνται σαν αντίγραφα πορνοστάρ.

Καλα μην το γαματε.

Το οτι γαμιουνται μερικα τσουλακια απο τα 15 δεν σημαινει οτι γαμιουνται και τα περισσοτερα σε εκεινη την ηλικια.

Αλλωστε αν μια ειναι δαχτυλοδειχτουμενη οχι με εναν θα γαμηθει αλλα με ολο το σχολειο γιατι το κουτσομπολειο στα σχολεια ειναι μονιμη ασχολια.

www.freesmileys.org] [/url]

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Δεν νομιζω οτι ειναι μερικα παντως.Οι περισσοτερες σημερα πιανουν γκομενο με το που πανε γυμνασιο.Και ναι μεν αρχικα ικανοποιουν τα αγορια τους οπως λεει και το μεγα Κοσμοπολιταν με στοματικους τροπους συντομα ομως γινεται το περασμα στην ολοκληρωση..
Αυτα!! στην τελικη εχει και πολυ χειροτερα οποτε μην γκρινιαζουμε ολο. 

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν νομιζω οτι ειναι μερικα παντως.Οι περισσοτερες σημερα πιανουν γκομενο με το που πανε γυμνασιο.Και ναι μεν αρχικα ικανοποιουν τα αγορια τους οπως λεει και το μεγα Κοσμοπολιταν με στοματικους τροπους συντομα ομως γινεται το περασμα στην ολοκληρωση..

ναι το θεμα ειναι το κανουν γτ το γουσταρουν η γτ ετσι πρεπει;;;

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τι να κανουν.....τα παιδακια..........πεφτουν θυματα 18αρηδων-22αρηδων.....................που θελουν να λεγονται αντρες.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom