ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΟΥΤΙΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Θέλω να μου βάλεις και το άλμπουμ του Σαλέα "Μια βραδιά στα κλαρίνα" να κάνω κέφι. Μπορείς να τον φέρεις ως τις 12 τα μεσάνυχτα; Μετά θα κατέβω με τη Μαρκέλα Ομόνοια.
Eλα να παρεις και αλλους 12 σκληρους απο μενα να πουλησεις 13 μετα !!!Λοιπον μάγκες πουλας τον σκληρό μου δισκο 500 gb .Μεσα ειναι τίγκα στην τσοντα για ολα τα γουστα.παρα πολλεσ πορνοταινιες.θα εχετε να βλέπετε ολη σας την ζωη.ακομα ο σκληρος εχει μεσα πολυ μουσικη,πολλα παιχνιδια,παρα πολλα προγραμματα σπασμενα,ταινιες, και πολλες ξενες τηλεοπτικες σειρες.μου εχει παρει ατελειωτεσ μερες για αυτην την συλλογη.η τιμη μαγκες ειναι 310 ευροπουλα..για λεπτομερειεσ με περνετε τηλεφωνο στο κιν μ. 694******* Νηρεας
edit_antisthenis: από κανόνες: "Μη δημοσιοποιείτε προσωπικά στοιχεία (δικά σας ή άλλων)"
και "Απαγορεύονται αυστηρότατα οι δημοσιεύσεις αριθμών τηλεφώνου [...]".
30 ευρώ για το δίσκο, επειδή είναι μεταχειρισμένος.
Φιλάρα βάλε ένα κατάλογο με τις τσόντες ΕΔΩ και σε λίγες ώρες θα υπάρχουν τα link έτοιμα για κατέβασμα, μετά από συντονισμένη προσπάθεια όλων των συναγωνιστών. ;)
Που ζεις ρε μεγάλε?
Της κακνής τα κακνά αβελέ τα δικελτά
τι σημαινουν ολα αυτα Σταυροπουλε?
Λοιπον μάγκες πουλας τον σκληρό μου δισκο 500 gb .Μεσα ειναι τίγκα στην τσοντα για ολα τα γουστα.παρα πολλεσ πορνοταινιες.θα εχετε να βλέπετε ολη σας την ζωη.ακομα ο σκληρος εχει μεσα πολυ μουσικη,πολλα παιχνιδια,παρα πολλα προγραμματα σπασμενα,ταινιες, και πολλες ξενες τηλεοπτικες σειρες.μου εχει παρει ατελειωτεσ μερες για αυτην την συλλογη.η τιμη μαγκες ειναι 310 ευροπουλα..για λεπτομερειεσ με περνετε τηλεφωνο στο κιν μ. 694******* Νηρεας
edit_antisthenis: από κανόνες: "Μη δημοσιοποιείτε προσωπικά στοιχεία (δικά σας ή άλλων)"
katarxas o diskos eini 500 gb adeios exei 100 euro..gia katevase 500 gb tsoda re file na se doume...oute se ena xrono den tha ta exeis katevasei..to paizeis kai eksipnos..pekston esi me kana free..
Ειναι κριμα λοιπον για σενα να βρεθηκες σε μια εποχη που ενω κανεις απιστευτα πραγματα
οπως να κατεβαζεις ταινιες και τραγουδια απο το interneti
ολη αυτη σου η προσπαθεια να μην αναγνωριζεται και το χειροτερο να προκαλεις τον γελωτα.
Μην δινεις σημασια σε περιθωριακα ατομα που δεν καταλαβαινουν το εργο σου και το βαθμο δυσκολιας αυτου του οποιου κανεις.ΟΛοι τους ζηλευουν την ασυληπτη ιδεα σου και σαν ασημαντοι ανθρωπισκοι πεταγονται να σε λιδωρησουν και να σε χλευασουν.
Υπαρχει μια καλη δουλιτσα στην Αμερικη το 1857 για εμποριο δουλων .Στην αρχη θα τους παιρνουμε χοντρικη και θα τους πουλαμε στις υπαιθριες αγορες και οταν ανοιξουν οι δουλειες μπορουμε να αγορασουμε ενα πλοιο και να το γεμισουμε μαυρους απο Αφρικη και να τους μοσχοπουλησουμε στην Αμερικη και ετσι θα γλιτωσουμε και τα μεταφορικα.
Επειδη μου πηρε καποιο καιρο να φτιαξω την χρονομηχανη ετσι και συ για να μπεις πρεπει να κοψεις ενα εισητηριο που κοστιζει 2 ευρω (δεν ισχυει φοιτητικο )
Ελπιζω να δεχθεις την προσφορα μου και να μην το κανεις ζητημα για τα 2 ευρω
Μας περιμενουν ασυληπτα κερδη
πιστευω πρεπει να ανοιξεις ξεχωριστο θεμα..Παιδες, ωραια περναμε, αλλα εγω θελω να ζητησω (μηπως υπαρχει) το εξης, και δε βαζω καινουρια αγγελια για αυτο:
Ψαχνω να βρω (με λιγα λεφτα ομως, οχι 70~100€ που κανουν οι καινουριες στα sex-shop) μια φουσκωτη κουκλα, ή οτι αλλο ειδος κουκλα υπαρχει σε φυσικο μεγεθος. Απο βιτρινα π.χ.
Μεταχειρισμενη, κατασταση αδιαφορη, φυλο αδιαφορο, αρκει απο μακρια οταν της φορεσει κανεις παλιορουχα να δινει την εντυπωση του ανθρωπου.
Θα χρησιμοποιηθει για να γινει μια πλακα μανο μια φορα, και μετα θα χαθει.
Αν πανε καλα τα πραματα (και δε μας χωσουνε), ισως δειτε την πλακα και στο yοutube.
Αν ξερει κανεις να υπαρχει σε καποιο παταρι καμια για πεταμα (ή εστω με 5-10 €) ας το πει εδω. Περιοχη Αθηνα.
Kαλά ρε φίλε, δε ντρέπεσαι καθόλου?Λοιπον μάγκες πουλας τον σκληρό μου δισκο 500 gb .Μεσα ειναι τίγκα στην τσοντα για ολα τα γουστα.παρα πολλεσ πορνοταινιες.θα εχετε να βλέπετε ολη σας την ζωη.ακομα ο σκληρος εχει μεσα πολυ μουσικη,πολλα παιχνιδια,παρα πολλα προγραμματα σπασμενα,ταινιες, και πολλες ξενες τηλεοπτικες σειρες.μου εχει παρει ατελειωτεσ μερες για αυτην την συλλογη.η τιμη μαγκες ειναι 310 ευροπουλα..για λεπτομερειεσ με περνετε τηλεφωνο στο κιν μ. 694******* Νηρεας