Επισκέπτης
αυτό σε πείραξε;;;
το γεγονός πως ο άλλος λέει πως το πουλάει 15400 και αυτός του προτείνει να το πουλήσει πιο...χαμηλα...στα 16700-17500 τι σου λέει;;;
χαχαχαχαχαχαχα
μιλάμε γκάου μπίου ο τύπος....
Καλά,πάρτο απ'την αρχή να κλάσεις στο γέλιο:
Γεια Σε ολους ! ! !
Ειμαι ο Στεφανος, Γεννημα Θρεμα Σαλονικιος αλλα Ζω στην Αθηνα απο το 2007 ωπου εβγαλα και ολο το Λυκειο.
Χαιρομαι πολυ που απο σημερα θα ειμαι μελος στην υπεροχη παρεα σας μεχρι τουλαχιστον τις αρχες του Σεπτεβρη !
Το Υπεροχο αυτο Site το ειχα ανακαλυψει απο το πασχα αλλα επειδη ειμουν πολυ απασχολημενος με τα μαθηματα και τις εξετασεις εμπαινα μονο σαν επισκεπτης μερικες φορες.
Θα ηθελα να εκφρασω τον πολυ μεγαλο μου θαυμασμο για τους Μαγγες :
ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ - PITSILISTIS - CHEVALIEUR FIDELE - EASY RIDER
Τα Videos τους τα εχω δει στο Youtube και πραγματικα τα παιδια αξιζουν το ΑΠΟΛΥΤΟ R*E*S*P*E*C*T
(Αν τους μιλαω στον Ενικο ΔΕΝ ειναι επειδη ειμαι αγενης... Απλα πιστευω πως ειτε εισαι 18 ειτε 25 ειναι το ιδιο για φιλια)
Βλεπω οτι πολλοι απο εδω εχουν γυρισει αρκετα το Ανατολικο Μπλοκ και πραγματικα θα χρειαστω την βοηθεια τους για να διαλεξω χωρα σπουδων μεχρι τον Σεπτεβρη.
Σκεφτομαι να παω για σπουδες σε καποιο Αγγλοφωνο πανεπιστημιο : Τσεχιας, Σλοβακιας, Πολωνιας, Ουγγαριας, Ρουμανιας, Λεττονιας.
Την Ρωσια τη σεβομαι σαν χωρα αλλα την απορριπτω για λογους Ασφαλειας οπως επισης και τις υπολλοιπες Ex-Soviet δημοκρατιες
(Ukraine, Moldova, Belarus που δεν ειναι κρατη μελη E.U.)
Τις Κωλο Γιουγκοσλαβικες Βρωμο-χωρες (Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia-Hergegovina, Montenegro, Kosovo, Fyrom) και την Γυφτο Βουλγαρια φυσικα τις αφηνω απ' ΟΞΩ !!!
Εχω περασει με λεωφορειο απο ΠΓΔΜ-Σερβια και εχω μεινει μια μερα Κροατια(οταν κατεβηκαμε απο το καραβι της κρουαζεριας στην Αδριατικη) και επισης ειχα επισκευτει την Βουλγαρια 3 φορες για Σαββατολυριακα πιο παλια, Οποτε ΔΕΝ θελω με τιποτα να παω σε αυτα τα απαισια μερη να σπουδασω!!!
Οι γονεις μου κανουν Sponsoring μεχρι 2.000 ευρω το μηνα. Μου εχουν μαλιστα τριξει τα δοντια πως εαν χαλασω εστω και 100 ευρω παραπανω θα αναγκαστω να γυρισω πισω.
Επισης, οι γονεις μου θα προτιμουσαν να παω Αγγλια για σπουδες αλλα εγω λεω ΟΧΙ επειδη ειχα παει με τα ξαδερφια μου σαν τουριστας πριν απο ενα χρονο και ειδα ποσο χαλια ειναι.
Εκει αλλωστε θα χρειαζομουν 4.000 ευρω (τουλαχιστον) για να εχω fun , οποτε ας παει να γαμηθει και το UK μαζι με τους προαναφερθεντες Σκατο-Βαλκανιους
Τελος παντων, μεχρι το Σεπτεβρη πιστευω οτι εχω αρκετο καιρο να ακουσω γνωμες (να διαβασω δηλαδη) και να παρω την πιο σωστη αποφαση.
Δεν θελω να ακουστω Arrogant, αλλα ενταξυ απο εμφανιση ειμαι πολυ ξεχωριστος οποτε Δεν με ενδιαφερει μια χωρα με πολλες πουτανες και πολλα μπουρδελα.... Θελω απλα μια Ανατολικη χωρα για να πουλαω Γαμπριλικι σε οσο πιο πολλες Ανατολικες γινεται και να περναω καλα με ΜΗ επαγγελματιες !
Ολες οι γνωμες σας και οι εμπειριες σας απο Czech Republic - Slovak Republic - Poland - Hungary - Romania - Latvia
ειναι κατι παραπανω απο ΔΕΚΤΕΣ !
Να ειστε ΟΛΟΙ παρα πολυ καλα και να περνατε ΤΕΛΕΙΑ