peskandritsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Ξερω απο πρωτο χερι οτι το πετρελαιο θα επιτραπει και στην Αθηνα σε λιγο καιρο υπο καποιες προυποθεσεις
τι να κλασει το χρεπι σου μπροστα στο τζιμνυΟύτε Jimny με A/C δεν αγοράζετε με τόσα φράγκα....
και σου τα λέγαμε...το μουνί δεν σέρνει μόνο καράβι αλλά και τζιπάκι.... με το καλό να το πουλήσεις και γρήγορα...Γάμα τα warhol.
Τον ήπιαμε...
τι να κλασει το χρεπι σου μπροστα στο τζιμνυ
Ελπίζω βασικά ότι κινούμαι στα όρια του site και ότι δεν θα μου τη διαγράψει κάποιος Mod.
Thanks.
Λοιπόν μάγκες ,
Μετά λύπης μου ανακοινώνω ότι πουλάω το τζιπάκι μου. :'(
Είναι Mitsubishi Pajero mod 1999, τρίθυρο.
Από τα λίγα μοντέλα που ήρθαν στην Ελλάδα με τα φουσκωτά φτερά.
Έχουμε και λέμε:
V6 3000cc 24βάλβιδο, 181 bhp και περίπου 25 κιλά ροπή.
Απείραχτο, σε ότι αφορά το μοτέρ. Όλα εργοστασιακά.
Έχει 96.000 km. Πραγματικά. Πριν από 6 μήνες (στα 92.000 Km) έκανα ένα μεγάλο service. Ιμάντες εκκεντροφόρων - δυναμό, φρένα, μπουζί, λάδια, φίλτρα, βαλβολίνες κτλπ.
Το τζιπάκι έχει:
• 2 μπλοκέ διαφορικά (κεντρικό και πίσω 100%) – εργοστασιακά.
• Ζάντες 16άρες - aftermarket.
• Αποστάτες τροχών.
• Λάστιχα BF Goodrich Mud Terrain T/A διαστάσεις 32 Χ 11.
• Εργάτη.
• Αναρτήσεις OldManEmu μπροστά (αλλαγμένες πριν 2 μήνες) και Iron Man πίσω.
• Ψήλωμα από αναρτήσεις, αλλά και με αποστάτες για ψήλωμα από το σασί.
• Αεριζόμενα τρυπητά aftermarket δισκόφρενα μπρος-πίσω.
• MP3 με ενισχυτή και Sub, της Rockford.
• Φιμέ τζάμια.
• Συναγερμό Meta Systems, κλείνει και τα παράθυρα.
• Έξτρα όργανα, Πυξίδα, θερμόμετρο, κλισιόμετρο, υψόμετρο, Βολτόμετρο, Οικονομόμετρο.
• ...Και βέβαια τα κλασικά ... ABS, Ηλ.παράθυρα, Ηλ.καθρέπτες, προβολάκια ομίχλης, Ηλ.κεραία
Το τζιπάκι θέλει:
• Αλλαγή λαδιών (όχι φίλτρου) στα 98.500 km
• Προφυλακτήρα μπροστά, για όποιον τον χαλάει το μαύρο σίδερο. Κόστος περίπου 400 ευρώπουλα.
• ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
Επίσης:
• Δεν καίει λάδια.
• Δεν χάνει από πουθενά.
• Δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.
• Τα διαφορικά του είναι σε άριστη κατάστα
ση.
• Τακάκια έχει άνετα για 10.000 km ακόμα.
• Όλα λειτουργούν κανονικότατα.
Δεκτός κάθε έλεγχος.
Εννοείται ότι το τζιπάκι έχει πατήσει χώμα. Μη λέμε μαλακίες. Με σύνεση, προσοχή και σωστή off road οδήγηση πάντα.
Δεν υπάρχουν τριξίματα όμως στο εσωτερικό. Είναι σκύλος ο Ιάπωνας.
Θα σας πάει όπου θέλετε σε άσφαλτο ή χώμα. Δεν θα σταματήσει πουθενά. Ταξιδεύει όπως ένα κανονικό επιβατικό αυτοκίνητο και κάνει τους χωματόδρομους βούτυρο. Είναι η χρυσή τομή.
Νέα τιμή [size=32pt]16.400 [/size] ευρώπουλα!!!
Εντάξει το συζητάμε βρε παιδιά. Δεν θα το σκοτώσω κιόλας.
Κάτι καλύτερο θα κάνουμε για σας τους συναγωνιστές...
Παρακάτω θα βάλω και μερικές φωτό.
Ευχαριστώ τους mods για την φιλοξενία της αγγελίας.
Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά ας στείλει PM.
Το ειδα κι εγω με τα ματια μου?δεν προκειται να ριξω τοσα φραγκα στον ιαπωνα μου!!αλλωστε τον θελω για το νησι ,γιατι μονο το τζιμνυ χωραει απο κει που περναω και δεν ειναι μονο χωματοδρομος!εκει χρειαζεται σκληροτραχηλο τζιπακι!!στην αθηνα πως θα κανω σφηνες ρε με την μαουνα σου?πως θα το παραταω διπλα σε σκουπιδοντενεκεδες στη χευδεν για να πηγαινω στη παιωνιου?ετσι οπως ειναι τωρα.χωρις κανενα αφτερ πανω του ,πηγαινει εκει που λιγα τζιπακια πανε!!γαμει ο τζιμνυς....!!!χεχεχεχεχ
αμα θυμωσει και εκνευριστει ο τζιμνυς κανει και ταρζανιες αμα λαχει !!εργαλειο σκετο θηριο !!και ειδικα αμα ζουλεψει γινεται της ποπηςΤο ειδα κι εγω με τα ματια μου?
Σ?έναν δρομο της παραλιακης εχει αφησει
τα λαστιχα στην ασφαλτο?.
Μπουχαχαχαχαχα?..!!!!
η κατερινα ομως δεν με θελει!!!
ναι....και το εχει δειξει :'( :'( :'(Γιατί ρε warhol?
:o Στο 'χει πει?
Κατερίνα έλα να μας διαφωτίσεις....
φιλε μου καλη η ιδεα να πουλησεις το τζιπακι σου στο σαιτ και ειναι ευκαιρια για τους αδμινιστρατορσ να ανοιξουν ενα καταλογο για οσους θελουν να πουλησουν διαφορα αντικειμενα..με καποια προμηθεια φυσικα...οσο αναφορα για το τζιπακι σου μην το παρει κανενας καιμουρθει για μοστρα στο κολωνακι και μου κλεισει την εισοδο στο αμαξι μου διοτι θα τον φαω..και ασ ειναι συναγωνιστης,, οσον αφορα την γνωμη μου για τα τζιπ την εχω εξαντλησει σε μια αλλα συζητηση...θελω να προσθεσω οτι ειναι ενα αυτοκινητο για υπαιθρο πρωταρχικα και μετα για τα υπολοιπα..καφεδες βολτες στην παραλια κλπ