Νέα

Πουλάω Ασήμι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 45
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε μαγκες πειτε μου την τιμη με το κιλο ποσο την πουλαω?558 ευρω /κιλο?

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ε που θελεις να μαθω ρε φιλε να παρω το ασημι και να τρεχω στους δρομους σαββατιατικα και να ρωταω τον καθε πικραμμενο που εχει μαγαζακι και ειναι και ξενερωμενος που δεν εχει κανει ταμιο?να μου το σκοτωσει?Κ ολη λετε συνεχεια την ατακα ρε φιλε εδω μεσα θες να μαθεις?Σας πληροφωρω οτι εδω μεσα η περισσοτεροι δεν ασχολουνται με το κουλουρι ολη την ωρα η αν θα γαμησουμε την μαντονα η την αννα την σερβα σημερα.Υπαρχουν και αλλα πολλα θεματα στις γενικες συζυτησεις που πραγματικα αξιζει καποιος να ασχοληθει.φιλια και μην χαλατε τα θρεντ.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ε που θελεις να μαθω ρε φιλε να παρω το ασημι και να τρεχω στους δρομους σαββατιατικα και να ρωταω τον καθε πικραμμενο που εχει μαγαζακι και ειναι και ξενερωμενος που δεν εχει κανει ταμιο?να μου το σκοτωσει?Κ ολη λετε συνεχεια την ατακα ρε φιλε εδω μεσα θες να μαθεις?Σας πληροφωρω οτι εδω μεσα η περισσοτεροι δεν ασχολουνται με το κουλουρι ολη την ωρα η αν θα γαμησουμε την μαντονα η την αννα την σερβα σημερα.Υπαρχουν και αλλα πολλα θεματα στις γενικες συζυτησεις που πραγματικα αξιζει καποιος να ασχοληθει.φιλια και μην χαλατε τα θρεντ.
Καλα ρε τυπε.. μια κουβεντα ειπα... :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:2funny: :2funny:
θα πάμε τότε στο φόρουμ της εκκλησίας να ρωτήσουμε που θα γαμήσουμε σήμερα.

υπάρχουν εκατοντάδες σάιτ που έχουν αυτό που θες, απλά τα περιμένεις όλα έτοιμα.καλά κάνεις! :headbang:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ε ναι ρε τυπε δες να μουνια που θες να γαμησεις και τραβα και γαματα παρε και κουλουρι αμα γουσταρεις.και που ξερεις εσυ οτι εγω δεν θελω να παρω το 500κοσαρικο απο το ασημι και να το δωσω στο κυριακατικο ραντεβου μου στην Πλατεια Καραισκακη με δυο μουνια Ναταλι Θανου κυβικων και να γινει κολαση. μην χαλατε το καθε θεμα του καθενος αμα δεν σας αρεσει.φιλικα παντα!

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
:2funny: :2funny:
θα πάμε τότε στο φόρουμ της εκκλησίας να ρωτήσουμε που θα γαμήσουμε σήμερα.

υπάρχουν εκατοντάδες σάιτ που έχουν αυτό που θες, απλά τα περιμένεις όλα έτοιμα.καλά κάνεις! :headbang:

οχι ρε φιλαρακο δεν ειμαι γραμμενος στα αλλα σαιτ και ουτε μπαινω στον κοπο.εδω εχει ολα τα θεματα......απο μουνια μεχρι αυτοκινητα μεχρι και την ελινα μπεκατωρου το τσολι.....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
οχι ρε φιλαρακο δεν ειμαι γραμμενος στα αλλα σαιτ και ουτε μπαινω στον κοπο.εδω εχει ολα τα θεματα......απο μουνια μεχρι αυτοκινητα μεχρι και την ελινα μπεκατωρου το τσολι.....
Ε ναι ρε τυπε μεχρι και τον κωλο τους πουλανε μερικοι εδω μεσα... :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
θελω να πουλησω μια πλακα ενος κιλου ασημι και κατι.ξερει κανεις ποσο και που μπορω??ηταν του παππου μου.
τυπε το μελλον ειναι στο χρυσο
οι καιροι ειναι δυσκολοι
κανε οτι εκανα και εγω :2funny:

Συνημμένα

• sc-CT230-PI-goldteeth.jpg
    sc-CT230-PI-goldteeth.jpg
    4,6 KB · Εμφανίσεις: 24

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
12.809
Πόντοι
4.891
Όπως στα λέει ο συναγωνιστής Chevalier Fidèle.
Έχω να προσθέσω ένα ακόμη site, το επίσημο των κοσμηματοπολών, όπου εκεί μπορείς να βλέπεις την τιμή ανά κιλό και μάλιστα σε ευρώ.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
θελω να βαλω φωτογραφιες και μου βγαζει αυτο το μηνυμα Το αρχείο είναι πολύ μεγάλο. Το μέγιστο μέγεθος συνημμένου που επιτρέπεται είναι 400 KB.μπορει να γινει κατι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom