sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Εμμμ αφου δεν κανονιστηκε τ ραντεβου για ξεκαθαρισμα μην εχεις παραπανα...εντάξει τώρα...αμα πλακώσει το τσαρδί σου το'κλεισαμε το μαγαζάκι..
Εμμμ αφου δεν κανονιστηκε τ ραντεβου για ξεκαθαρισμα μην εχεις παραπανα...εντάξει τώρα...αμα πλακώσει το τσαρδί σου το'κλεισαμε το μαγαζάκι..
ρε μαγκες πειτε μου την τιμη με το κιλο ποσο την πουλαω?558 ευρω /κιλο?
Εμμμ αφου δεν κανονιστηκε τ ραντεβου για ξεκαθαρισμα μην εχεις παραπανα...
μπα δεν βλέπεις? κότεψε...
Ρε μορτη..εδω μεσα παριμενης να μαθεις ποσο να πουλησεις το ασημι σου...ρε μαγκες πειτε μου την τιμη με το κιλο ποσο την πουλαω?558 ευρω /κιλο?
Καλα ρε τυπε.. μια κουβεντα ειπα...ε που θελεις να μαθω ρε φιλε να παρω το ασημι και να τρεχω στους δρομους σαββατιατικα και να ρωταω τον καθε πικραμμενο που εχει μαγαζακι και ειναι και ξενερωμενος που δεν εχει κανει ταμιο?να μου το σκοτωσει?Κ ολη λετε συνεχεια την ατακα ρε φιλε εδω μεσα θες να μαθεις?Σας πληροφωρω οτι εδω μεσα η περισσοτεροι δεν ασχολουνται με το κουλουρι ολη την ωρα η αν θα γαμησουμε την μαντονα η την αννα την σερβα σημερα.Υπαρχουν και αλλα πολλα θεματα στις γενικες συζυτησεις που πραγματικα αξιζει καποιος να ασχοληθει.φιλια και μην χαλατε τα θρεντ.
Παλι στα ασχετα θρεντς πας και χωνεσαι
και μετα θα αναρωτιεσαι ποια ιεροδουλη ειναι τελικα τραβελι.
θα πάμε τότε στο φόρουμ της εκκλησίας να ρωτήσουμε που θα γαμήσουμε σήμερα.
υπάρχουν εκατοντάδες σάιτ που έχουν αυτό που θες, απλά τα περιμένεις όλα έτοιμα.καλά κάνεις!
μπα δεν βλέπεις? κότεψε...
Ε ναι ρε τυπε μεχρι και τον κωλο τους πουλανε μερικοι εδω μεσα...οχι ρε φιλαρακο δεν ειμαι γραμμενος στα αλλα σαιτ και ουτε μπαινω στον κοπο.εδω εχει ολα τα θεματα......απο μουνια μεχρι αυτοκινητα μεχρι και την ελινα μπεκατωρου το τσολι.....
κοτεψα?
αντιλέγεις? πάρε 200...
ουφφφ η μεγαλυτερη τιμωρια μου μεχρι τωρα ηταν 80
αυστηρος εισαι εσυ
τυπε το μελλον ειναι στο χρυσοθελω να πουλησω μια πλακα ενος κιλου ασημι και κατι.ξερει κανεις ποσο και που μπορω??ηταν του παππου μου.