alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν μου λες τα 700e-1200e βασικός σου φαίνονται γερή κονόμα;;;
Αυτά κ αν διασφαλίζει ο κάθε σπουδαγμένος...
Λαϊκίζεις.
Απαραδεκτο.
Δεν το περιμενα απο σενα.
Δεν μου λες τα 700e-1200e βασικός σου φαίνονται γερή κονόμα;;;
Αυτά κ αν διασφαλίζει ο κάθε σπουδαγμένος...
Έτσι είμαι γω,παιδί του λαού...Λαϊκίζεις.
Απαραδεκτο.
Λαϊκίζεις.
Απαραδεκτο.
Κατι αναλογο...μπραβο κερδισες ...μια σοκολατα..ερωτευμενες τυπε παντως δεν την χανουν.....οχι σημερα..εχω μιλησει με αρκετες και ολες μου ειπαν οτι ηταν κατι που ηθελαν να τελειωνουν με αυτο....δεν τις ενοιαζε πως και με ποιον..Δηλαδη πώς την χανουν σημερα συνηθως?
Με δημοπρασια?
Η δουλειά τους;;;Κατι αναλογο...μπραβο κερδισες ...μια σοκολατα..ερωτευμενες τυπε παντως δεν την χανουν.....οχι σημερα..εχω μιλησει με αρκετες και ολες μου ειπαν οτι ηταν κατι που ηθελαν να τελειωνουν με αυτο....δεν τις ενοιαζε πως και με ποιον..
Κατι αναλογο...μπραβο κερδισες ...μια σοκολατα..ερωτευμενες τυπε παντως δεν την χανουν.....οχι σημερα..εχω μιλησει με αρκετες και ολες μου ειπαν οτι ηταν κατι που ηθελαν να τελειωνουν με αυτο....δεν τις ενοιαζε πως και με ποιον..
Nαι αλλά όχι παρθένες,εδώ αγόραζεις αγνό πράγμα απείραχτο!!!Σιγα τη γκομενα που θελει και 2000 λιρες...
με ενα 20αρικακι στη φυλης γαμας πολυ ομορφοτερες και σιγουρα και πιο εμπειρες στο κρεββατι...
αντε με το καθε παρλιακο που νομιζει οτι το μουνι του αξιζει χρυσαφι!
Οχι ρε τυπε..κανονικα κοριτσακια,οχι πουταναρια..Η δουλειά τους;;;
Aυτές είναι γνωστές καλόγριες υποθέτω...Ποιες ρώτησες, τη Ντανιέλα και την Ίνα από τη ρουμανία;
Οχι ρε μαλακα..την μανα σου και την αδερφη σου...Ποιες ρώτησες, τη Ντανιέλα και την Ίνα από τη ρουμανία;
Δηλαδή με τον πρώτο που βρήκανε χωρίς να τους αρέσει ιδίαιτερα θες να μου πεις απλά για να χάσουνε την παρθενία τους;;;Οχι ρε τυπε..κανονικα κοριτσακια,οχι πουταναρια..
Nαι αλλά όχι παρθένες,εδώ αγόραζεις αγνό πράγμα απείραχτο!!!
Στον άντρας πώς διαπιστώνεται;;;
Οχι ρε μαλακα..την μανα σου και την αδερφη σου...
δεν μιλαμε να πηγαν με κανα φρανκεσταιν...ενταξει με καποιον εμφανισημο..Δηλαδή με τον πρώτο που βρήκανε χωρίς να τους αρέσει ιδίαιτερα θες να μου πεις απλά για να χάσουνε την παρθενία τους;;;
στο κρατανε κρυφο..αποκλείεται, δε μιλάνε με γύφτους
Eεε αρα θα είχανε ψιλοτσιμπηθεί ρε...δεν μιλαμε να πηγαν με κανα φρανκεσταιν...ενταξει με καποιον εμφανισημο..
Τυπε και ομως ετσι ειναι..ετσι σκεφτονται οπως το ειπες...τουλαχιστον το εχω ακουσει πολλες φορες απο τις ιδιες...Eεε αρα θα είχανε ψιλοτσιμπηθεί ρε...
Δεν είναι το πράγμα αιντε να μην μας λένε παρθένες...