giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αμα ειναι η πληρωμη με σπερματοζωαρια τοτε ενταξη διαθετουμε πολλα εκατομμυριαΜπορεί να πληρώνουν σε σπερματοζωάρια
Αμα ειναι η πληρωμη με σπερματοζωαρια τοτε ενταξη διαθετουμε πολλα εκατομμυριαΜπορεί να πληρώνουν σε σπερματοζωάρια
Καυλή κ η αδερφή της!
Αναρωτιέμαι ΠΟΙΑ είναι η τιμή για duo... ;)
Εάν το κοντέρ της ταρίφας έφτασε στα 3.500.000 δολάρια για την 'παρθενιά' της το master της ψυχολογίας της είναι τελείως άχρηστο.
Εμενα θα μου λυσετε την απορια ,μιας και ειμαι ξανθια,γιατι ολος αυτος ο ντορος για ενα πηδημα ?!?!
Κλασσικη Αμερικανια παντως το κοβω,δεν φημιζονται και για το iq τους!!!Ελα ντε! ΚΑΜΙΑ δεν αξίζει παραπάνω από μερικά δεκάδες ευρώ/h το ΠΟΛΥ!
Αφου δεν εισαι ξανθια,ο ντορος ειναι οτι το ενα πηδημα φερνη και αλλαΕμενα θα μου λυσετε την απορια ,μιας και ειμαι ξανθια,γιατι ολος αυτος ο ντορος για ενα πηδημα ?!?!
Εμενα θα μου λυσετε την απορια ,μιας και ειμαι ξανθια,γιατι ολος αυτος ο ντορος για ενα πηδημα ?!?!
Τι αλλο να φερει ?!?!Αφου δεν εισαι ξανθια,ο ντορος ειναι οτι το ενα πηδημα φερνη και αλλα
Τι αλλο να φερει ?!?!
Εκτος απο καποια χρηματα και μια "εμπειρια" στο club των γυναικων πλεον?!?!!
Ο θεος να την κανει δλδ.....με αυτον τον τροπο....
Οπως τη βρισκη ο καθενας η καθε μιαΤι αλλο να φερει ?!?!
Τι αλλο να φερει ?!?!
Kαλως τονε!!!Και το ελεγε ο τοτος στην δασκαλα του " οταν μεγαλωσω θελω να εχω τουφες πολλες τουφες σε ολο μου το κορμι " οταν τον ρωτησε η δασκαλα το γιατι απαντησε " η αδελφη μου εχει μια και εχει χεστει στο χρημα "
Αχ τι να κανω ελαττωματα ειναι αυτα ....Αχ βρε Κριστυ...Ακομα προσπαθειs να τετραγωνισειs τον κυκλο.....Τηs κακομοιραs ρε γινεται....Κι αυτα ειναι μονο οσα μαθαινονται....Φαντασου τι γινεται μ αυτα που δεν μαθαινονται....