Ε τότε το παιγνίδι δεν είναι προκαθορισμένο, όπως είπες παραπάνω. Στην ουσία είναι θέμα ισχύος. Το φεμινιστικό κίνημα είναι απλά πιο ισχυρό στις εποχές που διανύουμε. Τίποτα δεν προδικάζει το μέλλον πάντως.
Εγώ είμαι πιο κοντά στο κίνημα MGTOW, το ορίτζιναλ, όχι όπως το κατάντησαν τα αγάμητα που ψάχνουν φιλοσοφική κάλυψη για την αγαμία τους που έχει μετατραπεί σε μισογυνισμό. Μία χαρά τα πάω με τις γυναίκες, θέτοντας τα όρια στα οποία τους επιτρέπω να κινηθούν.
Αυτό που είπες κάποιου πιο πάνω για προσφυγή στις σεξεργάτριες το θεωρώ υποχώρηση. Ελπίζω καταλαβαίνεις ότι άμα γουστάρεις να νταραβερίζεσαι με νορμάλ γκόμενες, αλλά αναγκάζεσαι να καταφεύγεις στις σεξεργάτριες τιμωρείς τον εαυτό σου κι όχι τις κακόβουλες γυναίκες. Αν καταφέρνουν να σε κάνουν να αλλάξεις πορεία ζωής σημαίνει ότι κερδίζουν αυτές. Σιγά μην αφήσουμε τώρα κάποιες μαλακισμένες να μας κιοτέψουν.
Το πουτανιλίκι είναι παράλογο να το βλέπεις ως υποχώρηση. Είναι η πιο έμπρακτη μορφή ανεξαρτησίας από την γυναικεία κυριαρχία μέσω του ίδιου τους του μουνιού. Αποκτά μ’ άλλα λόγια άμεσα τη δυνατότητα να σταματήσει κανείς να ασχολείται με το «κυνήγι» αν το κόστος του σε χρόνο, χρήμα και ΠΥΡΦΟΡΙΛΙΚΙ αρχίζει να υπερβαίνει τις όποιες ανοχές του.
Το μοναδικό πρόβλημα είναι οι σάπιες πουτάνες (σε εμφάνιση και υπηρεσίες) καθώς και το ότι το μπουρδέλιασμα στην Ελλάδα θεωρείται ακόμα ντροπιαστικό χόμπυ, το οποίο ακόμα και φανατικοί οπαδοί του, δύσκολα θα αποκάλυπταν ότι το ασκούν. Απ’ oσους φίλους μου έχω «κατεβάσει» στη φυλής, δεν έχει υπάρξει ούτε ένας που αφενός να έφυγε ξενερωμένος και αφετέρου να μην μου ξαναζήτησε να το επαναλάβουμε (ακόμα και έτσι σκατά που είναι η κατάσταση κάτω).
"Αν καταφέρνουν να σε κάνουν να αλλάξεις πορεία ζωής σημαίνει ότι κερδίζουν αυτές": ΜΠΟΥΡΔΑ ΟΛΚΗΣ!!!
"Σιγά μην αφήσουμε τώρα κάποιες μαλακισμένες να μας κιοτέψουν": Δεν είναι θέμα κιοτέματος, αλλά άρνησης συμμετοχής σε ένα παιχνίδι που (υπερβάλλοντας λίγο) είναι στημένο υπέρ τους (έχουν μακράν περισσότερες επιλογές και δυνατότητες από εμάς στον τομέα σεξ). Και μην ξεχνάς τη μαλακία που κουβαλούν στον εγκέφαλο τους, ὀπως π.χ.: την αναμονή για την άφιξη ενός πρίγκιπα (εννοώντας τα υψηλά standards που έχουν ενώ οι περισσότερες είναι «σκουπιδιάρισσες»), την παθητικότητα τους αναφορικά με τις απαιτούμενες κινήσεις κατά τη φάση της γνωριμίας... and the list goes on...