Εγώ όπως σου είπα παίζω στα 1-3 ραντεβού, το αν θα γίνουν μπακ του μπακ η όχι depends.
η συζήτηση είναι γενική, όχι επί προσωπικού. αναφέρομαι στο μέσο όρο, κι ο μέσος όρος, μην πω η τραγική πλειοψηφία, κάνει πολλά πολλά κάθε μέρα
Τώρα στα θέματα εμφάνισης και ντυσίματος η κάθε μία πουλάει τον εαυτό της. Οτιδήποτε προσποιητο για μένα χάνει. Δηλαδή αν μια κοπέλα είναι από φυσικού της κυριλέ γαμω, αν όχι και το κάνει μόνο για τη δουλειά, not a good vibe.
Επειδή εσύ προσωπικά έχεις μια συγκεκριμένη εικόνα για το τι είναι call girl δεν σημαίνει ότι έχουν όλοι το ίδιο?
Μια φαντασίωση εκπληρώνουμε και δεν έχουν όλοι την ίδια. Άλλος θέλει να φαντάζεται την πιτσιρίκα γειτονισα άλλος την μπαργουμαν στο ροκ μπαρ άλλος τη γραμματέα του λογιστή του. Οπότε Κ αυτό που θα αναζητά από ένα κολ γκερλ είναι ανάλογο.
τα μπέρδεψες.
καταρχάς πούλα αυτό που θες, οκ. ναι υπάρχει το κοινό. πούλα το όμως σωστά. θες να πουλήσεις κυρίλα, βάλε το περιποιημένο ταγιέρ ταγιέρ και τη φουστίτσα, φτιάξε νύχι μαλλί κλπ
θες γκόθικ, κάνε πάλι τα ανάλογα.
Οχι όμως της πλάκας, όχι ξεπέτα ντύσιμο και περιποίηση του εαυτού σου, αυτό εννοώ.
ΕΠΕΝΔΥΣΕ στο επάγγελμά σου.
θα δώσω όμως και μία άλλη οπτική.
κάνεις ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. τι σημ,αίνει "αυτή είμαι?"
κι εγώ είμαι αθλητικός τύπος αλλά στο γραφείο ΠΡΕΠΕΙ να πάω με κουστούμι-γραβάτα. ΤΕΛΟΣ