Προφανώς αυτό που σε ενδιαφέρει είναι για να συμπληρώσεις το ποσό από pos για το αφορολόγητο...
Κ εγώ το έχω σκεφτεί αυτό...
Κοιτα κάποια καλά studio θα έχουν pos, αλλά το κακό είναι ότι θα φαίνεται στο ιστορικό σου υπηρεσίες ιερόδουλης.
Ο τύπος απλώς θα ήθελε να υπήρχε η δυνατότητα πληρωμής και με άλλο τρόπο.
Το αν φαίνεται ή όχι, προφανώς στα ραπαπάρια του, το ίδιο και εγώ, δεν είναι όλοι παντρεμένοι να φοβούνται.
Σε ότι αφορά την τράπεζα, σιγά μην μου ζητήσουν και τον λόγο γιατί τα ξοδεύω εκεί, η απάντηση θα είναι: αν θέλουν να στήσουν λώκο οι όμορφες υπάλληλοι της να ξεδίνω εκεί(θα πληρώνω με επιταγές και με bitcoin, θα μένει και το χρήμα σε αυτούς) .
Όλος ο κόσμος της νυχτερινής διασκέδασης, μαγαζιά κ.λ.π., έτσι λειτουργούν, αποκρύπτοντας εισοδήματα, όπως ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι λειτουργεί και η πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελματιών, άρα, προς τι η έκπληξη;;; Και αυτοί που δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν, μισθωτοί και συνταξιούχοι, αν μπορούσαν θα το έκαναν, γιατί ακόμη και οι πιο ευσυνείδητοι καταλαβαίνουν κάποια στιγμή σε τι μπουρδέλο χώρα ζούμε(ζητώ συγνώμη από τα μπουρδέλα για την σύγκριση) .
Υ.Γ.: ακόμα και να έχεις συγγενείς συνδικαιούχους, έυκολα μπορείς να ανοίξεις νέο λογαριασμό, να μεταφέρεις λίγα χρήματα και να πληρώνεις από εκεί, χωρίς να εκτίθεσαι.