ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.815
- Πόντοι
- 366
ρε φιλε εδω περιπτερα "δεν εχουν" θα εχει το μπουρδελο ?
Στην ΑΑΔΕ δουλευεις?
Στην ΑΑΔΕ δουλευεις?
Κανονικά θα'πρεπε με τα φράγκα που'χουμε αφήσει τόσα χρόνια στα ιδρύματα...Χωρις πλάκα συναγωνιστή...
Η μπιστολια αυτή εχτισε και αφορολόγητο ...?
Στο ebanking την τράπεζας σε ποια κατηγορία το βάλανε ...
Ιατρικές υπηρεσίες...? ))
Κάνε μία προσπάθεια με την Σερίφισα στο Σ40-42 και πες της , θέλω να περάσω με Μαρίνα και θα πληρώσω με κάρτα .Χαζή ερώτηση: μια που έχω λεφτά σε μια κάρτα, ποιες κοπέλες και μαγαζιά έχουν POS αντί να δίνω μετρητά;
Ή είναι πια τόσο στάνταρντ που δε χρειάζεται να το σκεφτώ και θα βρω παντού;
Χαχαχαχα κλαίωΚάνε μία προσπάθεια με την Σερίφισα στο Σ40-42 και πες της , θέλω να περάσω με Μαρίνα και θα πληρώσω με κάρτα .
Είναι καλή γυναίκα , με κατανόηση .
Σίγουρα θα σε εξυπηρετήσει .
Με πρόγραμμα δύο ωρών, μια πίτσα δώρο.θα εχει στις προσφορες και πιτσες 1+1?
Μετα απο δυο ωρες σεξ δεν θα με χαλαγε μια πιτσα για τη λιγουρα.Με πρόγραμμα δύο ωρών, μια πίτσα δώρο.
Σε περίπτωση αγοράς extra υπηρεσιών (anal, cim, gs) δώρο αναψυκτικό της επιλογής σας.
Τυπε μην δίνεις ιδεες για νέα πασσα, μπορεί να διαβάζει ο κουληςτυπε με την καρτα του fuel pass θα πληρωσεις την μποτανα;
αρα το προβλημα σου ειναι "πως θα βγαλω τα λεφτα απο την καρτα" και οχι το που θα τα ξοδεψεις.....
- όπως έγραψα στην αρχή, η κάρτα έχει μέσα λεφτά. Δεν υπάρχει τρόπος να τα πάρω μετρητά.
Καλησπέρα συναγωνιστή .Και το Casa Babylon δέχεται κάρτες και κάτω και πάνω .....[εγώ είμαι που έκανα την αρχική ερώτηση]
Ωραία, δε λέω, κάναμε την πλάκα μας και είπαμε τις μαλακίες μας για κάρτες και δώρα και συνδρομές και και και...
Να ξεκαθαρίσω ένα-δυο πραγματάκια:
Τι μάθαμε, τρεις σελίδες σχόλια μετά;
- έβαλα την ερώτηση στο φόρουμ "Μασάζ στην Αθήνα" για συγκεκριμένο λόγο. Τα περί μπουρδέλων / Μεταξουργείου / κλπ. είναι εκτός θέματος
- όπως έγραψα στην αρχή, η κάρτα έχει μέσα λεφτά. Δεν υπάρχει τρόπος να τα πάρω μετρητά.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες αυτές.
- "Στης Ζάνας" μπορώ να πληρώσω με κάρτα (εδώ και χρόνια)
- "Μερικά γραφεία μασάζ" δέχονται πληρωμή με κάρτα
Θα ρωτήσω τηλεφωνικά διάφορα μασατζίδικα. Αλλά αν κρίνω από τις αντιδράσεις, δεν είναι κάτι που απασχολεί κανέναν άλλο, άρα δεν έχει νόημα να επανέλθω με ενημέρωση.
Ξέρω εγώ τι λέω!!Μετα απο δυο ωρες σεξ δεν θα με χαλαγε μια πιτσα για τη λιγουρα.
Ρε λες εμένα να με έδιωχνε επειδή πληρώνω cash;Κάνε μία προσπάθεια με την Σερίφισα στο Σ40-42 και πες της , θέλω να περάσω με Μαρίνα και θα πληρώσω με κάρτα .
Είναι καλή γυναίκα , με κατανόηση .
Σίγουρα θα σε εξυπηρετήσει .
Ανοίγεις 2 λογαριασμούς paypal. συνδέεις τον ένα με την χρεωστική που δεν μπορείς να κάνεις ανάλυψη, στέλνεις μέσω αυτού του paypal το περιεχόμενο στο άλλο paypal, συνδέεις το 2ο paypal με έναν λογαριασμό τραπέζης και κάνεις εκταμίευση του ποσού από εκεί[εγώ είμαι που έκανα την αρχική ερώτηση]
όπως έγραψα στην αρχή, η κάρτα έχει μέσα λεφτά. Δεν υπάρχει τρόπος να τα πάρω μετρητά.
Θα ρωτήσω τηλεφωνικά διάφορα μασατζίδικα. Αλλά αν κρίνω από τις αντιδράσεις, δεν είναι κάτι που απασχολεί κανέναν άλλο, άρα δεν έχει νόημα να επανέλθω με ενημέρωση.
Μαζι σου.Ξέρω εγώ τι λέω!!