Νέα

Που πήγαν οεο (Baby O)?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ημουν τακτικος θαμωνας του baby o στη συγγρου,εκει που τωρα ειναι το baby gold!!!θεωρω οτι εκεινο το μαγαζι ειναι μακραν ενα απο τα καλυτερα που εχουν περασει ποτε στην αθηνα!ρωτω λοιπον που βρισκονται οι κοπελλες που δουλευαν εκει?δεν εχω πετυχει καμια τους πουθενα ,αλλα επειδη εχω ψιλοκοψει τα στριπτητζαδικα ρωταω αν ξερει καποιος!μονο την επιστημη ειχα πετυχει στο baby o στη πετρου ραλλη!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ημουν τακτικος θαμωνας του baby o στη συγγρου,εκει που τωρα ειναι το baby gold!!!θεωρω οτι εκεινο το μαγαζι ειναι μακραν ενα απο τα καλυτερα που εχουν περασει ποτε στην αθηνα!ρωτω λοιπον που βρισκονται οι κοπελλες που δουλευαν εκει?δεν εχω πετυχει καμια τους πουθενα ,αλλα επειδη εχω ψιλοκοψει τα στριπτητζαδικα ρωταω αν ξερει καποιος!μονο την επιστημη ειχα πετυχει στο baby o στη πετρου ραλλη!

αφου δεν κανεις βολτες πως θα τσεκαρεις?ειναι οπως λεμε:oti κανουμε θα λαβουμε!!!!!!

Επισκέπτης
αλλο εχω ψιλοκοψει τις βολτες στα στριπτητζαδικα και αλλο δεν παω καθολου!!!γενικα δεν τις εχω πετυχει καπου!μονο την επιστημη!!παντως εχεις δικιο!οτι κανουμε θα λαβουμε!εσυ ομως το ξερεις αυτο?λεω εγω τωρα....

Επισκέπτης
σου θυμισα πολλα ε?ποιος ξερει τι ειχες κανει εκει μεσα?χαχα!!εγω παντως ποτε δεν ειχα παρει χορο την επιστημη,επαιρνα μονο την ξενια!!!!αλλα το μαγαζι ηταν απιστευτο!ωραιες γκομενες ,ωραιος  χωρος , φραπεδιες!!!διναν και τηλεφωνο οι γκομενες....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Επιστήμη? τι μου θύμισες τώρα ρε συνάδελφε warhol... Μιλάμε για όλα τα λεφτά και χύμα τύπος χεχεχε! Πάντως το baby Ο με το  Baby GOLD και το Lido παραμένουν σταθερές αξίες σαν στριπτιζάδικα. Και ωραίες γκόμενες και 'φραπεδιές' και παραπέρα παιχνίδι... Για τα Aphrodite  να μη μιλήσω καλύτερα γιατί αν θα πω κάτι θα είναι χειρότερο και απο το κάκιστο. Μόνο την 'Ναστάζια' αν τι θυμάσαι απο το παλιό baby o στη συγγρού την είχα πετύχει τον Ιούνιο και μάλιστα επειδή πήγα πάνω απο 4 φορές στο μεγάλο Aprhrodite palace που είναι επίσης στη Συγγρού.

θυμισε μου ποια ηταν η νασταζια?περιεγραψε μου την λιγο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom