mazda6
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2009
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
anyways m8...το οτι μιλάω με διάφορα nicknames εδώ..δε σημαίνει οτι παραμένω ανώνυμος κ nickname για όλους...
είναι κ ξεκάθαρο νομίζω..το πως μιλάω με τον καθένα...
Κανενα προβλημα.
anyways m8...το οτι μιλάω με διάφορα nicknames εδώ..δε σημαίνει οτι παραμένω ανώνυμος κ nickname για όλους...
είναι κ ξεκάθαρο νομίζω..το πως μιλάω με τον καθένα...
Επαναφέρω το thread λόγω έναρξης σαιζόν θαλασσο- και ηλιο-θεραπείας! Πήρε κανένα μάτι τίποτε το Σ/Κ που μας πέρασε;
αυτο το θρεντ πως και την γλιτωσε και δεν το ανοιξε ο τιτανοτεραστιος γιασοθ;Αποριες που εχει ο κοσμος .....
Στην πλαζ Αλιμου, αν πετυχεις 5-6 Ελληνες ειναι σουρεαλισμος !!!
το 50% του Ρασπούτιν πάντως πάει balux και αστέρα (καρατσεκαρισμένο)
Thanks για την απαντηση φιλε αγιανη οταν λες balux επειδη πολλοι λεν οτι παιζει εκει ενοεις τη παραλια στη θαλασσα που βλεπουν οι καναπεδες του baluχ αυτη ειν'η πλαζ της γλυφαδας (εκει εχω παει αρκετες φορες περυσι κυριως αλλα δε πετυχα καποιο κομματι τοπλες που να'ναι στανταρ επιπεδου στριπ.. ) ή εννοεις την πισινα του balux που εχει μονο μια πολυ μικρη παραλια στη θαλασσα..; εκει φανταζομαι ειν'ολη την ωρα ξαπλα στη ξαπλωστρα οποτε δε μπορουμε να μιλαμε για μπανακι τοπλες δηλαδη να σηκωνονται και να βουτανε στη θαλασσα με ελαφρα περιβολη.. ;)
Κι'Αστερα βουλιαγμενης εχω παει μερικες φορες αλλα δεν πετυχα ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ κορασιδιο στριπ για την ακριβεια οσες φορες εχω παει 5-6 τουλαχιστον δε καταφερα να δω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΠΛΕΣ..!(παντα τοπλες μπανακι εννοουμε ετσι να μπαινουν στη θαλασσα ανευ μαγιω κι'οχι απλως να κανουν ηλιοθεραπεια μονο με το στριγκακι και καλα αλλα μπρουμυτα μονο και να φορουν το μαγιω πριν πεσουν στη θαλασσα >! ασε που με το εισητηριο του αστερα τετοιες εποχες δεν ειναι για πολλες αποπειρες ευρεσης ηλιοθεραπευομενων τοπλες κορασιδων.. :o!!!
Φχαριστω πολυ για τις απαντησεις ολους τους σοβαρους και commited συναγωνιστες που κρατουν ψηλα τη σημαια της παραλιακης ερευνας !Αναμενομεν περαιτερω πορισματα των ερευνων οποιου συναγωνιστη εντοπισει κατι να μας ενημερωσει κι'εμας.. ;)
Εννοειται η ερευνα δε περιοριζεται μονο σε στριποκοριτσα του σωληνα αλλα γενικα που εχει παρει το ματι σας καποιο καλο τοπλες κι'οχι τα κλασσικα μπαζα εννοειται κυριως για εφετος τι εχετε εντοπισει στανταρ γιατι καθε χρονια αλλαζουν πιθανως τα στεκια των καθως πχ.περυσιν ειχα πετυχει πληθωρα κορασιδων στη πλαζ αλιμου αλλα φετος αρκετες φορες που χω παει απο 3-4 το απογευμα ως 8-9 που ερημωνει το μονο που ειδα σε μπλε,καμπανα,κτλ ηταν τα κλασσικα χονδρα ρυτιδιασμενα και κρεμασμενα αηδιαστικα μπαζα(πενηνταρες,και λοιπες γελαδες που οταν βγαζουν το μαγιω σηκωνουν και πετουν τα βυζια πισω απτους ωμους για να μην τα πατησουν και πεσουν μπαινοντας στη θαλασσα..χαχαχα !!!
Αρνητικα εντυπωσιακο φετος στη πλαζ αλιμου δεν εχω πετυχει κανενα κομματι που να μπορεις να πεις στανταρ οτι'ναι επιπεδου στριπ.. ???!!!!
Ειδωμεν παντως το καλοκαιρι εχει μελλον οποτε ας ελπισωμεν να εντοπισωμεν.. !!!
Καλη συνεχεια σε ολους!
ασε που με το εισητηριο του αστερα τετοιες εποχες δεν ειναι για πολλες αποπειρες ευρεσης ηλιοθεραπευομενων τοπλες κορασιδων.. :o!!!
αφού δεν το χεις το πορτοφολάτο γιατί ψάχνεις ζούδες;
να πάνε μαζί σου γιατί είσαι φέτες και όμορφος;
για την καλή του την καρδούλα, όπως έρχονται μαζί μου. :-*
Ψαρού στη Μύκονο από του χρόνουποια πορτοφολια και καρδουλες ρε πατριωτες για ματι θελουμε να παμε οχι για να στεφανωθουμε να ουμε... !!!!
Αντε επιτελους ας απαντησει κανεις επι του θεματος αν και τελειωσε σχεδον το καλοκαιρι εστω για ερευνητικους λογους ας μαθουμε που συχναζουν τα καλυτερα τοπλες...
Ψαρού στη Μύκονο από του χρόνου
Χαιρετε αγαπητοι συναγωνιστες! Μιας κι'εχουμε μπει στην εποχη του θερους ειν'ευπροσδεκτες οι οποιες παρατηρησεις εχει κανει οποιοσδηποτε συναγωνιστης για το τι εχει παρει το ματι του στις παραλιες της Αττικης μεχρι τωρα να μας ενημερωσει που; πως; ποσα..; (εμφανιση κορασιδων(μπαζα με βυζια ως τα γονατα ή επιπεδου στριπ στανταρ, αριθμος(ενα μονο κι'ερημο ή παρεα 2-3 κορασιδων,κτλ..;),λεπτομερης ενδυση τι ακριβως φορουσαν(κανονικο μπικινι, στρινγκακια, τοπλες κανονικα μπαινουν στη θαλασσα ανευ στηθοδεσμου ή η κλασσικη απατη του τοπλες μπρουμυτα ξαπλωματος για να μαυρισει η πλατη και μετα φοραμε το μαγιω πριν βουτηξουμε..,κτλ..κτλ.. ;
Αναμενομεν απαντησεις και καλο καλοκαιρι !!!!!!!!!!