Νέα

Που πάνε για μπάνιο οι στριπτιτζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 648
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.433
Πόντοι
266
Ναι αλλά εσύ μας είπες ότι Xρεοκόπησες και ότι γαμάς μόνο trippers με 30Ευρώ .. Σουβλίζεις τπτ ή τις κάνεις μόνο βόλτες με τον περσόνα..;

Έχω σε λίγο φιλικό ραντεβού με κορίτσια από τη 10αδα playmates 2010.. Θες να σου κάνω κοννέ;
σιγα ρε φιλε
ξεφορτωσε μαγκια
και ολα αυτα με το γκολφακι....
με τι ασχολεισαι να πουμε;
η μηπως εισαι και συ παραπαιδι του ζαγοριτη;

maxpower

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τι να πω να της κυνηγαει κανεις σαν τους λιγουρες τους αλβανους δυχνει ποσα κυνα υπαρχουν μεταξυ αυτου και τον ακατανομαστον συγνωμη αλλα εγω ετσι το βλεπω καταντια τεσπα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οσοι το κανουν της βριζεται οτι ειναι πουτανες κλπ, ποιος ειναι που της ταιζει καθε βραδι? Θα πει ο καθενας αυτες τριβουνται για 50 euro η 10 κλπ ποιος ομως πληρωνει για να του τρυφτει μια ορεα γυναικα γιατι μια τετια γυναικα εφμανισιακα δεν υπηρχε περιπτωση ουτε να φτερνηστει επανο του ειναι ομορφες οπως και να το κανουμε για αυτο και της βριζουμ οσοι το κανουν.Μεγαλητερους ρατσιστες φασιστες απο εμας δεν εχω ξαναδει εχουμαι φαει ψωμι στης χωρες τους εμεις οταν πυναγαμαι οπως και τωρα παλλι σιγα σιγα εκι παμε εδω που ξανα καταντησαμαι. Θα τα πληρωσουμε ολα αυτα μια μερα πολλυ ακριβα  πανακριβα θα ελεγα. Ουτε εγω γουσταρω αυτα που βλεπω να γυνοντε για τα λευτα αλλα θελλω την συνηδηση μου καθαρη χωρις αυτοκτονιες καπιοι δυθεν μορτιδες και μαγγες της κουραδας δεν τους νιαζει, σε αυτους ευχωμε ολοψυχα να βρεθουν οι αδερφες του η μανες τους σε αυτη την θεση για να νιοσουν το αγγουρι.Οι Ελληνες ποτε δεν ειμασταν ετσι και της μαλακιες τον κουραδομαγγων της πληρωνουμαι εμεις στο εξωτερικο. ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για τα ορθογραφικα μου λαθοι που ειναι παμπολα και πανο απ' ολα για τα μπινελικια λιγος σεβασμος και βοηθεια σε αυτες δεν κανει κακο ανθρωποι ειναι οχι κουβαδεσ με σκατα. Και οχι δεν εχω σχεση με καπια κοπελα του εκσοτερικου ουτε σκοπεβω να παντρευτω καπια αλα εχω φαει ψωμι στης χωρες τους με εχουν αγγαλιασει και με εχουν βαλει στα σπιτια τους, ελεος ρε πεδες ελεος πια. και παλη ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!!  

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Τι να πω να της κυνηγαει κανεις σαν τους λιγουρες τους αλβανους δυχνει ποσα κυνα υπαρχουν μεταξυ αυτου και τον ακατανομαστον συγνωμη αλλα εγω ετσι το βλεπω καταντια τεσπα. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οσοι το κανουν της βριζεται οτι ειναι πουτανες κλπ, ποιος ειναι που της ταιζει καθε βραδι? Θα πει ο καθενας αυτες τριβουνται για 50 euro η 10 κλπ ποιος ομως πληρωνει για να του τρυφτει μια ορεα γυναικα γιατι μια τετια γυναικα εφμανισιακα δεν υπηρχε περιπτωση ουτε να φτερνηστει επανο του ειναι ομορφες οπως και να το κανουμε για αυτο και της βριζουμ οσοι το κανουν.Μεγαλητερους ρατσιστες φασιστες απο εμας δεν εχω ξαναδει εχουμαι φαει ψωμι στης χωρες τους εμεις οταν πυναγαμαι οπως και τωρα παλλι σιγα σιγα εκι παμε εδω που ξανα καταντησαμαι. Θα τα πληρωσουμε ολα αυτα μια μερα πολλυ ακριβα  πανακριβα θα ελεγα. Ουτε εγω γουσταρω αυτα που βλεπω να γυνοντε για τα λευτα αλλα θελλω την συνηδηση μου καθαρη χωρις αυτοκτονιες καπιοι δυθεν μορτιδες και μαγγες της κουραδας δεν τους νιαζει, σε αυτους ευχωμε ολοψυχα να βρεθουν οι αδερφες του η μανες τους σε αυτη την θεση για να νιοσουν το αγγουρι.Οι Ελληνες ποτε δεν ειμασταν ετσι και της μαλακιες τον κουραδομαγγων της πληρωνουμαι εμεις στο εξωτερικο. ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για τα ορθογραφικα μου λαθοι που ειναι παμπολα και πανο απ' ολα για τα μπινελικια λιγος σεβασμος και βοηθεια σε αυτες δεν κανει κακο ανθρωποι ειναι οχι κουβαδεσ με σκατα. Και οχι δεν εχω σχεση με καπια κοπελα του εκσοτερικου ουτε σκοπεβω να παντρευτω καπια αλα εχω φαει ψωμι στης χωρες τους με εχουν αγγαλιασει και με εχουν βαλει στα σπιτια τους, ελεος ρε πεδες ελεος πια. και παλη ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!!  
:rockon:

+1000000000

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
βρηκαμε και το κοτερο του stam...

http://[URL unfurl="true"]www.recipeapart.com/wp-content/uploads/2008/03/funny-donkey-in-boat.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny:

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
εννοει οτι συμφωνει μαζι σου..οπως & εγω εξαλλου γι αυτο ενω θελω να τις γαμησω,στο τελος με πιανει το ανθρωπιστικο μου & μενω με το καυλι στο χερι..

Μην το παρακανουμε?

Να τις γαμας ρε πλεζουρα τουλαχιστον θα σκεφτεσαι οτι εισαι καλο παιδι και τις γαμας με αισθημα και ρομανζο ενω αλλιως θα γαμηθουν με καναν ανωμαλο σεξιστη καυλοφατσα  :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
εννοει οτι συμφωνει μαζι σου..οπως & εγω εξαλλου γι αυτο ενω θελω να τις γαμησω,στο τελος με πιανει το ανθρωπιστικο μου & μενω με το καυλι στο χερι..
γιατι αλλοιως θα τις ξεκολιαζες ετσι;;;; :2funny: :2funny:

maxpower

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ναστε καλα πεδες και συγνωμη για το long post, ανθρωπια πανο απο ολα. φιλια σταυροτα και παντα φιλικα εεε? χαχαχα εισ το επανιδιν.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μονο εγω το διαβασα ρε πουστη μου???

όχι το διάβασα κι εγώ
δεν κατάλαβα βέβαια γιατί όταν δεν υπάρχουν αρκετά κόμματα και τελείες αγχώνομαι.
αλλά είπα να μην ρωτήσω γιατί θα τσινίσει ο μεσιέ πουρ

τώρα όμως κάνω την επανάστασή μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom