Νέα

Που πάμε με αυτές τις γυναίκες ρε παιδιά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ελεω της ημέρας καθησα όλο το απόγευμα στην tv..Τεμπελιά και ζάπινγκ  και πέφτω στα απογευματινά..Και ξεκινάμε:Στην Μπάρμπα:'παιρνει τηλεφ μια 32 χρονη κ λεει οτι κερατωσε τον ανδρα της με την πρωτη της σχέση και δεν νιώθει τύψεις..' ΚΑΙ ΟΛΟΙ μαζι Μπάρμπα(τι αλλο θα έλεγε|) και ψυχολόγοι ελεγαν : 'καλά ακανες!!'
Παιρνει η αλλη στην χοντρή την Θρασκια και λεει :'ειμαι 37 ετων ανυπαντρη (απιστευτο-δειτε και στο αναλογο τοπικ) χωρις γκόμενο και δεν δουλευω και θέλω να χωρίσω τον άνδρα μου απο την αρραβωνιαστικιά του γατι δεν μας τα ακουμπαει πλεον και αναγκαζόμαστε να δουλευουμε..' κλπ κλπ
Σιγουρα ολοι εχετε δει τι ΝΟΥΜΕΡΑ (και ειναι πολλα) παπαρολογουν σε αυτες τις εκπομπες..Και θελω να πω..Που παμε με αυτες τις γυναικες ρε παδια?τι θα γινει επιτελους με τις Ελληνίδες?ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΠΙΑ?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτα ειναι στημενα τα τηλεφωνηματα κατα πλειοψηφια (το ξερω απο φιλο μου που δουλευε στο κουςκους, παλιοτερα στη δρουτσα και τωρα στη μπαρμπα)καλα οχι οτι δεν υπαρχουν και νουμερα :P

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ΓΤΠ!!!!!!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Στάνταρ είναι κάποια στημένα. Ο καθένας μπορεί να παίρνει τηλέφωνο και ή να επιχειρηματολογεί ή να παπαρολογεί. ʼλλο επίσης του τι θα ήθελα να κάνω και άλλο του τι κάνω πραγματικά...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Kαι τα όσα γράφουν στα γυναικεία φορουμ είναι και κείνα όλα στημένα;

Όλες οι γυναίκες σήμερα σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο και όλες κρύβουν μία κατίνα μέσα τους, δυστυχώς ακόμα και αυτές που υποτίθεται ότι είναι σοβαρές.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Kαι τα όσα γράφουν στα γυναικεία φορουμ είναι και κείνα όλα στημένα;

Όλες οι γυναίκες σήμερα σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο και όλες κρύβουν μία κατίνα μέσα τους, δυστυχώς ακόμα και αυτές που υποτίθεται ότι είναι σοβαρές.

α δεν ξερω τοντοκακο μου......εσυ που μπαινοβγαινεις συχνα εκει μεσα και παραθετεις λινκ διαρκως θα μου πεις......εγω τα αποφευγω :)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ναι, εσύ προτιμάς την παρέα των γαμιάδων.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απο την παρεα των χαζογκομενων ναι.......εσυ μαλλον προτιμας και τις δυο.....δεν ξερω αν ειναι σοβαρο αυτο αλλα εχω ελπιδες :)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Υπάρχει διαφορά μεταξύ του "παρατηρώ" και του "συμμετέχω στην παρέα".

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι........οπως και του ασχολουμαι υπερβολικα με κατι το οποιο υποτιθεται δε με ενδιαφερει, το καταδικαζω και το χλευαζω.....και σιγουρα εσυ ασχολεισαι και διαβαζεις μανιωδως αφου καθε τρεις και μια μας παραπεμπεις σε λινκ του κοσμοφορουμ......

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Διακρίνω τα πρόθυρα μίας τυπικής γυναικείας υστερίας. Το "κάθε τρεις και μία" κάθε πότε είναι;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σιγα μη διακρινεις και λοιμώδη μονοπυρήνωση......το καθε τρεις και μια ειναι αρκετα συχνα μιας και εγω απο σενα εμαθα οτι υπαρχει κοσοφορουμ για πρωτη φορα......τες παν μη βγαινουμε και εκτος θεματος (παλι...) το αναλυουμε αλλη φορα σημερα ηταν μια κουραστικη μερα :P

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Γιατί, είχες να πάρεις τηλέφωνο σε καμιά εκπομπή;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οχι μιλαγα παραλληλα οσο εγραφα και εδω......δεν ακουγες την υστερικη κυρια στον Αλφα? :P ελα ας το κοψουμε ομως πληζ γιατι ως συνηθως οι μουνιτσες μπαινουν και αλλοτριωνουν τα ξενα θρεντς

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καλα, η bite που ειναι ΚΑΙ απο αυτο το θρεντ ????????

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μονο σε μασατζιδικα παει η μπαιτ απ οσ ξερω.......(τωρα ποιος χαλαει τα θρεντ μου λετε???????? παλι εγω θα φταιω????????)

εν τω μεταξυ γραφουμε σε θρεντ......σχολιαζετε......δε γραφουμε (η μπαιτ δηλαδη εγω χλωμο να μη γραψω καπου :2funny: )παλι σχολιαζετε!!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
λακά σεκλά.... (γαλλικά)

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)