Νέα

Πού παίζουν δύο κοπέλες στην ίδια βάρδια σε μπουρδέλο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές στη σημερινή μου μεταμεσονύχτια μπουρδελότσαρκα διαπίστωσα ότι - μάλλον λόγω κρίσης - έχει αρχίσει να παίζει πολύ η παρτούζα στην παρουσίαση της εκάστοτε κοπέλας απ' την τσατσά στο σαλόνι... Σε ένα μπουρδελάκι όμως (Μονής Προδρόμου & Φυλής γωνία) πέτυχα να δουλεύουν δύο κοπέλες στην ίδια βάρδια οι οποίες φυσικά συμμετείχαν & σε παντός είδους παρτούζα... Επειδή λοιπόν μετά το κλείσιμο του πολυχώρου 1 κτίσμα - 3 μπουρδέλα - 6 κοπέλες περιφερόμενες στη Φυλής προσφάτως αγνοώ πού παίζουν δύο κοπέλες ταυτόχρονα στην ίδια βάρδια σε μπουρδέλο θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας όσοι έχετε πετύχει τέτοιο σκηνικό... Όχι σε studio, αλλά σε μπουρδέλο συγκεκριμένα... Παρακαλώ ποστάρετε αναλυτικά τις διευθύνσεις για να μην ψαχνόμαστε.

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
Συναγωνιστές στη σημερινή μου μεταμεσονύχτια μπουρδελότσαρκα διαπίστωσα ότι - μάλλον λόγω κρίσης - έχει αρχίσει να παίζει πολύ η παρτούζα στην παρουσίαση της εκάστοτε κοπέλας απ' την τσατσά στο σαλόνι... Σε ένα μπουρδελάκι όμως (Μονής Προδρόμου & Φυλής γωνία) πέτυχα να δουλεύουν δύο κοπέλες στην ίδια βάρδια οι οποίες φυσικά συμμετείχαν & σε παντός είδους παρτούζα... Επειδή λοιπόν μετά το κλείσιμο του πολυχώρου 1 κτίσμα - 3 μπουρδέλα - 6 κοπέλες περιφερόμενες στη Φυλής προσφάτως αγνοώ πού παίζουν δύο κοπέλες ταυτόχρονα στην ίδια βάρδια σε μπουρδέλο θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας όσοι έχετε πετύχει τέτοιο σκηνικό... Όχι σε studio, αλλά σε μπουρδέλο συγκεκριμένα... Παρακαλώ ποστάρετε αναλυτικά τις διευθύνσεις για να μην ψαχνόμαστε.
στο 84 σπογευματινες βαρδυες παιζει αυτο που ζητας.δεν ξερω καθημερινα αλλα 3-4 φορες που εχω περασει εχει στανταρ 2 κοπελες.συνηθως παιζει η ξενια με την αλεξανδρα που ειναι ενδιαφερον διδυμο-φορκαστ.αλλες φορες εχω πετυχει διαφορετικες κοπελες γενικα αποδεκτες.δεν χανεις τιποτα να πας μια βολτα.(συνηθως η μια απο τις 2 δινει και λοκο)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

Ένα μεγάλο μπράβο για το άνοιγμα του συγκεκριμένου thread.

Χωρίς να έχω επισκεφθεί ακόμα το συγκεκριμένο, πρίν περίπου δυο εβδομάδες είχα διαβάσει ότι δυο μαζί παίζουν στην πρωινή βάρδια στο Ιάσωνος 46.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Φυλής 67-71Γ-92Β, Φωκαίας 22 και πολλά άλλα.
Τα παρτουζόσπιτα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάριαααααχχχχχ χύνωωωωωωωωωω

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Φυλής 67-71Γ-92Β, Φωκαίας 22 και πολλά άλλα.
Τα παρτουζόσπιτα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάριαααααχχχχχ χύνωωωωωωωωωω
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Ερχομαι για μαραθωνιο, χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Τωρα εχω ακουσει και για μεταξι παρτουζα τυποι μου, μας περιμενουν καλυτερες γκωλονμέρες  :zfuck: :zfuck:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

Ερχομαι για μαραθωνιο, χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Τωρα εχω ακουσει και για μεταξι παρτουζα τυποι μου, μας περιμενουν καλυτερες γκωλονμέρες  :zfuck: :zfuck:
Μάζευε σπέρμα πριονόγκαβλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
smilie_x_002.gif
smilie_x_036.gif
URL]]

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
παρτούζες προσφέρουν, αλλά χρόνο επιπλέον αφήνουν ή όταν περάσουν 5-7 λεπτά αρχίζει η μουρμούρα απο την τσατσά ή τον τσάτσο;

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Μάγκες ευχαριστώ για την ενημέρωση αλλά θα ήθελα κάποιο τσακάλι της μπουρδελότσαρκας να μου πει & σε ποιο απ' αυτά αξίζει να τα σκάσει κανείς για παρτούζα... Γιατί πολλές φορές σε τέτοιου τύπου μπουρδέλα οι υπηρεσίες είναι μούφα... Για παραθέστε λοιπόν θετικές εμπειρίες... Και φυσικά & νέες διευθύνσεις!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Χθεσινοβραδυνη αυτοψια :
Φωκαιας 25Α

Φωκαιας 24 (και στα δυο-πανω/κατω)

Απο υπηρεσιες μην ρωτας. Ο lex πηρε την μια απο τις δυο στο Φ. 25 και ηταν μαπα.

Για studio δεν αναφερω, μιας και ρωτας αποκλειστικα για μπουρδελα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τωρα μαλακια θα ρωτησω αλλα .... καλυφθητε την πεταω

Αυτο απαγορευτε κανονικα ε ?  :think:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Χθεσινοβραδυνη αυτοψια :
Φωκαιας 25Α

Φωκαιας 24 (και στα δυο-πανω/κατω)

Απο υπηρεσιες μην ρωτας. Ο lex πηρε την μια απο τις δυο στο Φ. 25 και ηταν μαπα.

Για studio δεν αναφερω, μιας και ρωτας αποκλειστικα για μπουρδελα.

& στο Κολωνού 27 το πάνω έχει 2βάρδυα κ μάλιστα βγαίνουν μαζί  χέρι με χέρι ... Μιλώ για Πέμπτη που έκανα μια βόλτα, αλλά δεν πέρασα .. με 30 γιούργια, καθάριζες και τα 2 μαζί, είπε η τσατσά..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τυπε αυτα παιζουν εδω καιρο
τωρα τα ανακαλυψες εσυ?  :2funny: :2funny:
Παρτουζιαρες εχει στην αετοφωλια
και στα διπλανα τους συνηθως ομως
μια εκ των 2 αξιζει και οχι και οι 2 ταυτοχρονα.
Να εισθε σε επιφυλακη  ;)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τωρα τα ανακαλυψες εσυ?  :2funny: :2funny:

Άστα αυτα εσυ, εισαι υπόλογος!
Από σαββατο σε σαββατο το αναβαλεις τυπε?  :referee:

Το σαββατο που θα κατεβω ετοιμαζω
τουμπανο ενημερωση θα χτενισω την περιοχη.

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
τωρα τα ανακαλυψες εσυ?  :2funny: :2funny:

Τύπε είχα καιρό να βγω για μπουρδελότσαρκα & γενικά σε μπουρδέλο έχω να πάω απ' το καλοκαίρι... Είχα ενδιαφερθεί & παλιότερα για παρτούζα αλλά σε studio. Για μπουρδέλα τα μόνα που ήξερα ήταν αυτά στη Φωκαίας & ο γνωστός πολυχώρος στη Φυλής 1 κτίσμα - 3 μπουρδέλα - 6 πουτάνες που όπως έμαθα σφραγίστηκε...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τύπε είχα καιρό να βγω για μπουρδελότσαρκα & γενικά σε μπουρδέλο έχω να πάω απ' το καλοκαίρι... Είχα ενδιαφερθεί & παλιότερα για παρτούζα αλλά σε studio. Για μπουρδέλα τα μόνα που ήξερα ήταν αυτά στη Φωκαίας & ο γνωστός πολυχώρος στη Φυλής 1 κτίσμα - 3 μπουρδέλα - 6 πουτάνες που όπως έμαθα σφραγίστηκε...
Ο λαός απαιτεί να ξανανοίξει το φ.κ.κ. κέντρο ψυχαγωγιας και ανακούφισης στη φυλης95 και μυρών!
Ωραίο που κανουν τα υπολοιπα παρτουζοσπιτα, αλλά άλλη μαγεία ηταν εκει περα  :2funny: :2funny:

Μια φορα μας ειχαν κλειδωσει μαζι με καμια 20αριά πακιστανους και αλλους αλλοδαπούς και τις 2 εκδιδόμενες περιμενοντας κανα μισάωρο να τελειώσει το ντού από έξω. Δεν υπαρχει αυτο το γελιο που εριξα  :grin:

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
3.996
Πόντοι
5.015
Ο λαός απαιτεί να ξανανοίξει το φ.κ.κ. κέντρο ψυχαγωγιας και ανακούφισης στη φυλης95 και μυρών!
Ωραίο που κανουν τα υπολοιπα παρτουζοσπιτα, αλλά άλλη μαγεία ηταν εκει περα  :2funny: :2funny:

Μια φορα μας ειχαν κλειδωσει μαζι με καμια 20αριά πακιστανους και αλλους αλλοδαπούς και τις 2 εκδιδόμενες περιμενοντας κανα μισάωρο να τελειώσει το ντού από έξω. Δεν υπαρχει αυτο το γελιο που εριξα  :grin:

Συναγωνιστή είχε πάει εκεί; Εγώ είχα ακούσει ότι ο χώρος ήταν πρωταθλητής στη βρωμιά, χειρότερος κι από Μετάξι & γι' αυτό δεν το αποφάσιζα να πάω... Μέχρι που έμαθα ότι σφραγίστηκε :( Πάντως είχα μάθει κάτι τρελά σκηνικά, να δίνουν συναγωνιστές 80 ευρώ & να παίρνουν 4 πουτάνες ταυτόχρονα στο δωμάτιο & άλλα τέτοια κουλά :) Κι απ' ό,τι ξέρω άξιζε το όργιο, δεν ήταν μούφα από υπηρεσίες...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom