Νέα

Που να πουλησω γυμνες φωτογραφιες της φιλης μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dim P
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Παιδες εχω μια γκομενα (που λεει ο λογος) που θελει να πουλησει γυμνες φωτογραφιες της να βγαλει κανενα φραγκο. Απλα θελει να ειναι σε ξενο website που θα εχουν περιορισμο σε ελληνικες ip μην παιξει καμια στραβη. Εχετε καμια ιδεα;  :tits:

Πες της να προσγειωθεί στη πραγματικότητα αρχικά. :headbang: :headbang: :headbang: ποιός θα πληρώσει να πάρει φωτό της ενώ είναι άσημη η κοπέλα έλεος.

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Αναρτήστε ένα μικρό δείγμα, προκειμένου να αξιολογήσουμε και να αποφανθούμε.

Εσύ μη χάσεις!! :2funny: :2funny: :2funny: Μας το παίζεις αυστηρός αλλά άμα πάρεις πρέφα κανά μουνάκι το γυρίζεις στο ''να δούμε να αποφανθούμε''  :rolleyes: ;)

greekswingers

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2015
Like
3.227
Πόντοι
441
μια σελιδα ειναι το adultwork.com εχει και αλλες παρομιες.......

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
408
Πόντοι
26
Τϋπε, πήγαινε την στον Σειρηνάκη...Αν είναι καλή, θα γίνει σταρ.

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
521
Πόντοι
81
Που να πουλησω γυμνες φωτογραφιες της φιλης μου;

ΕΔΩ  1 - 0 
χαχαχαχαχαχαχαχα  :dancing: :dancing:

A random visitor

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω ότι θα κονομήσετε χοντρά με τις γυμνές φωτογραφίες. Ο κόσμος είναι τόσο στερημένος και δεν μπορεί σχεδόν πουθενά να βρει γυμνές φωτογραφίες τη σημερινή εποχή κι έτσι θα γίνουν ανάρπαστες!

:grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
ξεχνα τις γυμνες φωτογραφιες και πες της να δημιουργησει ενα online profil στα social δικτυα
instagram,flickr,snapchat ειναι πλεον οι συγχρονες επιλογες
τα χρηματα ερχονται απο τις διαφημισεις, τους followers, την επισκεψιμοτητα , τα clicks
σχετικα ομορφο προσωπο, ωραιο σωμα, προκλητικες φωτογραφιες και δεν χρειαζονται αλλα.
οριστε ορισμενες

https://www.instagram.com/demirosemawby/
https://www.instagram.com/juli.annee/
https://www.instagram.com/yoga_girl/
https://www.instagram.com/niykeeheaton/

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Eγώ, τώρα, γιατί έχω την αμυδρά υποψία ότι η νεαρά δεν έχει ιδέα για το όλο στόρι και πρόκειται να πουλήσεις τις φωτός της για να βγάλεις εσύ φραγκάκια κι όχι εκείνη;

OP
OP
D

Dim P

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2014
Like
4
Πόντοι
1
Οχι ενημερη ειναι για το θεμα δε θα τσεπωσω εγω το χρημα. Ειναι σουπερ περιπτωση ανωτερη απο πολλα μοντελα... μην κραζετε χωρις να εχετε ιδια αποψη καποιοι

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.062
Πόντοι
2.696
Αν είναι τόσο όμορφη ρε μεγάλε,ας επικοινωνήσει με κάποιον φωτογράφο να κάνει κάποια σοβαρή δουλειά,μπορεί να κλείσει κανά συμβόλαιο με εταιρεία ρούχων κλπ και να γίνει γνωστή.Μετά θα βγάζει λεφτά.Εντάξει να γίνει Candice Swanapoel,Miranda Kerr,Ambrosio κλπ πολύ δύσκολο,αλλά μεροκάματο θα βγάζει.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Πες της να επικοινωνήσει με την valar morghulis. Ξέρει αυτή !!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Οχι ενημερη ειναι για το θεμα δε θα τσεπωσω εγω το χρημα. Ειναι σουπερ περιπτωση ανωτερη απο πολλα μοντελα... μην κραζετε χωρις να εχετε ιδια αποψη καποιοι

Τότε πες της να ασχοληθεί με τον κρεμπιέ.
Εκεί είναι τα λεφτά.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο αλλοδαπά μπάζα
και ημίμπαζα κομοδίνα.

Εγχώριο και ποιοτικό , θα τσακίσει την αγορά.

Bronson81

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Τυπε αρκετα πιστευω για το τιποτα  Η  Αν σκεφτετε να αρχισει το αθλημα :zfuck: και προετειμαζει την εισοδο ???

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
322
Πόντοι
281

Ποσό χρόνων είναι η κοπέλια ρε φίλε ;  Εάν είναι τόσο κούκλα όσο λες γιατί δε το έκανε καριέρα στα 16 που δε θα χρειαζόταν να κάνει "ακατάλληλα " ; Εάν πάντως είναι όντος κούκλα πες της να βρε έναν φωτογράφο της προκόψεις να κάνει τίποτα καλλιτεχνικά γυμνά να τα πουλήσει στο deviant art εάν τη δει κανείς να το παίζει και μοντέλο , αλλιώς μπορεί να στησει ένα Twitter account που επιτρέπει τα κάτω των 18 .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom