Νέα

Που να πουλησω γυμνες φωτογραφιες της φιλης μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dim P
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Dim P

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2014
Like
4
Πόντοι
1
Παιδες εχω μια γκομενα (που λεει ο λογος) που θελει να πουλησει γυμνες φωτογραφιες της να βγαλει κανενα φραγκο. Απλα θελει να ειναι σε ξενο website που θα εχουν περιορισμο σε ελληνικες ip μην παιξει καμια στραβη. Εχετε καμια ιδεα;  :tits:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.893
Πόντοι
5.827
Στείλε μου τις πμ και θα τις κανονίσω. Είμαι ειδικός  :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.851
Πόντοι
34.538
Πες την να παει στη ΤΑΤΙΑΝΑ!!!!!

Bronson81

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2016
Κριτικές
3
Like
147
Πόντοι
1
Nα κανει καμια Βιζιτα ρε τυπε πες στην δικια σου για να βγαλει κανενα ΕΥΡΩ και αφηστε της μαλακιες με της ΦΩΤΟ :zfuck:

petset pelat

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
:rockon:Αντε ανεβασε φωτο και τι κανει και εμεις θα  :wanker:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Νομίζω ότι θα κονομήσετε χοντρά με τις γυμνές φωτογραφίες. Ο κόσμος είναι τόσο στερημένος και δεν μπορεί σχεδόν πουθενά να βρει γυμνές φωτογραφίες τη σημερινή εποχή κι έτσι θα γίνουν ανάρπαστες!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.855
Πόντοι
3.656
Παιδες εχω μια γκομενα (που λεει ο λογος) που θελει να πουλησει γυμνες φωτογραφιες της να βγαλει κανενα φραγκο. Απλα θελει να ειναι σε ξενο website που θα εχουν περιορισμο σε ελληνικες ip μην παιξει καμια στραβη. Εχετε καμια ιδεα;  :tits:

τυπε να πας σε μερη με πολλους πιρφορους,γκαζι κλπ  :S
θα θησαυρησεις  :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Tύπε αν το γούστο σου στις γκόμενες είναι σαν του Άλεξ στείλε απευθείας στο National Geographic.

Αν όχι,ανέβασε καμία φωτό και η πολύπειρη επιτροπή του bou θα σε κατατοπίσει.  :grouphug:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.873
Πόντοι
216
ακου εδώ κατασταση....η άλλη πιστεψε πως το μουνι της εχει τοσο μεγαλη αξια, που η εικονα του και μονο, θα της αποφερει εσοδα!
Ναναι και σε ξενο site λεει κιολας, 'που να μπλοκαρει και τις ελληνικες ip'...τι λες ρε παιδι μου.....

εξηγησε της, πως εν ετει 2016, εχουμε ένα ολοκληρο πρωην ανατολικο μπλοκ ν παραγει ποιοτικο υλικο και παραλληλα να εκπορνευεται ανα την υφηλιο, την μιση Αφρικη να στηνει θεσπεσιο κωλο σε Πατισιωτικα παρκακια εναντι 10 Ευρου, μια Ασια που οργιαζει στην τσοντα με ο,τι βιτσια θελει κανεις, μια Λατινικη Αμερικη οπου το απειραχτο γυναικειο κωλαντερο συναντάται μονο σε παλιες εκγυκλοπαιδειες, και μια Βορεια Αμερικη οπου οι πορνοσταρ αποτελουν πια συμβολα στατους και πρότυπα γυναικων....Και όλα αυτά, είναι διαθέσιμα ανα πασα στιγμη, με το πατημα λιγων κουμπιων, να τα δει κανεις, και να τα χαρει....

Αλλα όχι-ξεχασα...οι γυμνες φωτογραφιες της εκάστοτε συνοικιακης ελληνιδας, αποτελουν θυσαυρο μεγαλο...αν δειξει το μουνι της δλδ, ξεπερναει όλα τα παραπανω....ρε μυαλο που εχουν μερικες...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.640
Πόντοι
6.056
οχι ρε φιλε!....μουνι σε φωτογραφια?
παντα ηθελα να αγορασω..αλλα στο ιντερνετ ηταν τζαμπα :-
ποσο το σμπροχνεις το σετ?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μόνο με βίζιτα θα βγεί χρήμα.
Με τις φωτογραφίες , ένα @ θα βγάλει.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
μόνο με βίζιτες θα τα καταφέρει...δεν έχει ζήτηση αυτό που που προσφέρει γιατί πολύ απλά προσφέρεται ήδη δωρεάν

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Αν δεν είναι διασημη πουθενά δεν μπορεί..

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.873
Πόντοι
216
είναι αστειο, τι ιδεα εχουν μερικες για τον εαυτο τους, παντως.....

sena1

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.933
Πόντοι
2.197
στον πατερα της.θα δωσει πολλα για να μην γινει ρεζιλι απο το πουτανακι που γεννησε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom