You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Που να πουλησω γυμνες φωτογραφιες της φιλης μου;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Dim P
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
petset pelat
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Νταβατζης?
Πες το κι ετσι!Νταβατζης?
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
Πες το κι ετσι!
Αναρτήστε ένα μικρό δείγμα, προκειμένου να αξιολογήσουμε και να αποφανθούμε.
petset pelat
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Με το ποσω??
petset pelat
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Αντε ανεβασε φωτο και τι κανει και εμεις θα
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Νομίζω ότι θα κονομήσετε χοντρά με τις γυμνές φωτογραφίες. Ο κόσμος είναι τόσο στερημένος και δεν μπορεί σχεδόν πουθενά να βρει γυμνές φωτογραφίες τη σημερινή εποχή κι έτσι θα γίνουν ανάρπαστες!
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
Παιδες εχω μια γκομενα (που λεει ο λογος) που θελει να πουλησει γυμνες φωτογραφιες της να βγαλει κανενα φραγκο. Απλα θελει να ειναι σε ξενο website που θα εχουν περιορισμο σε ελληνικες ip μην παιξει καμια στραβη. Εχετε καμια ιδεα;
τυπε να πας σε μερη με πολλους πιρφορους,γκαζι κλπ :S
θα θησαυρησεις
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.356
Παιδες εχω μια γκομενα (που λεει ο λογος) που θελει να πουλησει γυμνες φωτογραφιες της να βγαλει κανενα φραγκο. Απλα θελει να ειναι σε ξενο website που θα εχουν περιορισμο σε ελληνικες ip μην παιξει καμια στραβη. Εχετε καμια ιδεα;
Tύπε αν το γούστο σου στις γκόμενες είναι σαν του Άλεξ στείλε απευθείας στο National Geographic.
Αν όχι,ανέβασε καμία φωτό και η πολύπειρη επιτροπή του bou θα σε κατατοπίσει.
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.873
- Πόντοι
- 216
ακου εδώ κατασταση....η άλλη πιστεψε πως το μουνι της εχει τοσο μεγαλη αξια, που η εικονα του και μονο, θα της αποφερει εσοδα!
Ναναι και σε ξενο site λεει κιολας, 'που να μπλοκαρει και τις ελληνικες ip'...τι λες ρε παιδι μου.....
εξηγησε της, πως εν ετει 2016, εχουμε ένα ολοκληρο πρωην ανατολικο μπλοκ ν παραγει ποιοτικο υλικο και παραλληλα να εκπορνευεται ανα την υφηλιο, την μιση Αφρικη να στηνει θεσπεσιο κωλο σε Πατισιωτικα παρκακια εναντι 10 Ευρου, μια Ασια που οργιαζει στην τσοντα με ο,τι βιτσια θελει κανεις, μια Λατινικη Αμερικη οπου το απειραχτο γυναικειο κωλαντερο συναντάται μονο σε παλιες εκγυκλοπαιδειες, και μια Βορεια Αμερικη οπου οι πορνοσταρ αποτελουν πια συμβολα στατους και πρότυπα γυναικων....Και όλα αυτά, είναι διαθέσιμα ανα πασα στιγμη, με το πατημα λιγων κουμπιων, να τα δει κανεις, και να τα χαρει....
Αλλα όχι-ξεχασα...οι γυμνες φωτογραφιες της εκάστοτε συνοικιακης ελληνιδας, αποτελουν θυσαυρο μεγαλο...αν δειξει το μουνι της δλδ, ξεπερναει όλα τα παραπανω....ρε μυαλο που εχουν μερικες...
Ναναι και σε ξενο site λεει κιολας, 'που να μπλοκαρει και τις ελληνικες ip'...τι λες ρε παιδι μου.....
εξηγησε της, πως εν ετει 2016, εχουμε ένα ολοκληρο πρωην ανατολικο μπλοκ ν παραγει ποιοτικο υλικο και παραλληλα να εκπορνευεται ανα την υφηλιο, την μιση Αφρικη να στηνει θεσπεσιο κωλο σε Πατισιωτικα παρκακια εναντι 10 Ευρου, μια Ασια που οργιαζει στην τσοντα με ο,τι βιτσια θελει κανεις, μια Λατινικη Αμερικη οπου το απειραχτο γυναικειο κωλαντερο συναντάται μονο σε παλιες εκγυκλοπαιδειες, και μια Βορεια Αμερικη οπου οι πορνοσταρ αποτελουν πια συμβολα στατους και πρότυπα γυναικων....Και όλα αυτά, είναι διαθέσιμα ανα πασα στιγμη, με το πατημα λιγων κουμπιων, να τα δει κανεις, και να τα χαρει....
Αλλα όχι-ξεχασα...οι γυμνες φωτογραφιες της εκάστοτε συνοικιακης ελληνιδας, αποτελουν θυσαυρο μεγαλο...αν δειξει το μουνι της δλδ, ξεπερναει όλα τα παραπανω....ρε μυαλο που εχουν μερικες...
μόνο με βίζιτες θα τα καταφέρει...δεν έχει ζήτηση αυτό που που προσφέρει γιατί πολύ απλά προσφέρεται ήδη δωρεάνΠαιδες εχω μια γκομενα (που λεει ο λογος) που θελει να πουλησει γυμνες φωτογραφιες της να βγαλει κανενα φραγκο. Απλα θελει να ειναι σε ξενο website που θα εχουν περιορισμο σε ελληνικες ip μην παιξει καμια στραβη. Εχετε καμια ιδεα;
SatoshiNakamoto
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.116
- Πόντοι
- 6.796
Αν δεν είναι διασημη πουθενά δεν μπορεί..
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.855
- Πόντοι
- 3.656
Αν δεν είναι διασημη πουθενά δεν μπορεί..
τυπε μην το λες.ο ιπποτης εκανε θραυση με τις ψωλες του :S
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 2K