Νέα

Που κολυμπαν οι ποθτανες ?σε ποιες παραλίες λιαζ τις κορμαρες των

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.030
Πόντοι
7.885
Ρε ''γιάσου'' μήπως είσαι από Αρκαδία και μιλάς την Τσακώνικη διάλεκτο :idiot: :think:.Τέλος πάντων εγώ ξέρω ότι οι Χανιόλες πουτάνες(οι πουτάνες των Χανίων δηλαδή αλλά και οι κωλομπαρούδες) πάνε για μπάνιο στην Νέα Χώρα  :grin: :grin: :dancing: :tits: :cum:

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Ρε ''γιάσου'' μήπως είσαι από Αρκαδία και μιλάς την Τσακώνικη διάλεκτο :idiot: :think:.Τέλος πάντων εγώ ξέρω ότι οι Χανιόλες πουτάνες(οι πουτάνες των Χανίων δηλαδή αλλά και οι κωλομπαρούδες) πάνε για μπάνιο στην Νέα Χώρα  :grin: :grin: :dancing: :tits: :cum:
ποθ το καταλαβαεσ?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.030
Πόντοι
7.885
ποθ το καταλαβαεσ?

Έχω πάει αρκετά καλοκαίρια για διακοπές σε αυτά τα μέρη :cool2: :thumbsup:.Ωραία είστε εκεί κάτω,το μόνο που δεν άντεχα ήταν αυτές οι στροφές που είχαν όλοι οι δρόμοι κι έτρωγα στην μάπα όπου κι αν πήγαινα.Θα πας φέτος στην γιορτή της ''τσακώνικης μελιτζάνας'' :think:

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Έχω πάει αρκετά καλοκαίρια για διακοπές σε αυτά τα μέρη :cool2: :thumbsup:.Ωραία είστε εκεί κάτω,το μόνο που δεν άντεχα ήταν αυτές οι στροφές που είχαν όλοι οι δρόμοι κι έτρωγα στην μάπα όπου κι αν πήγαινα.Θα πας φέτος στην γιορτή της ''τσακώνικης μελιτζάνας'' :think:
εμ βεβαια !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom