Νέα

Που κολυμπαν οι ποθτανες ?σε ποιες παραλίες λιαζ τις κορμαρες των

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
άντε μωρή σκατόπουστα μουνόδουλη πουτανογλύφτρα βάλτα στον πάτο σου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μια μαντηναδα θα σου πω να 'κουσεις τη φωνη μου,
να κρεμαστης στα αρ..... μου να γλυψεις την ψ.λη μου :pipa2: :pipa2: :2on1: :pipa1:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ρώτησα μια κοπέλα αν κάνει τοπλες στην παραλία και η απάντηση της ήταν αφοπλιστική!

"Όχι δεν κάνω.Να βλέπουν τα βυζιά μου χωρίς λεφτά;"

Όλα το χρήμα τα κινεί...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.985
Πόντοι
6.925
Ρώτησα μια κοπέλα αν κάνει τοπλες στην παραλία και η απάντηση της ήταν αφοπλιστική!

"Όχι δεν κάνω.Να βλέπουν τα βυζιά μου χωρίς λεφτά;"

Όλα το χρήμα τα κινεί...

Χα! Σωστά. Εδώ ακόμα και το μινιόν πετίτ Κατερινάκι (Φ66) με στήθος 0 έχει σημαδάκι από το μαγιώ (καλά κάνει βέβαια διότι είναι καβλωτικες οι τανλάινς)

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
οπου το χρήμα εκει και αυτές.
οι ποιο πολλές πάντως πανε στον Αστερα για μουρη και κάνουν παρέα σε χοντρα πορτοφόλια..
σιγα μην πάνε στην Λούτσα! :grin:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Μα που αλλου!!!
Στον Λαγανα Ζακυνθου!!
Η παραλια με τις περισσοτερες πουτανες.!!

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
ρε παιδιά όπου και να κάνουν μπάνιο δεν υπάρχει καμιά παραλία μόνο με πόρνες, ούτε κυκλοφορύν γυμνές και με ταμπελάκι "δουλεύω Φυλής 66" ... σιγά μην έχουν και ταρίφα δλδ για ένα στα γρήγορα στην παραλία... σαν κανονικές κοπέλλες θα είναι εκεί... από την άλλη συμφωνώ με το παιδί που λέει τι σημασία έχει που τρώνε, που κατουράνε, που κάνουν μπάνιο και όλα αυτά.... σημασία έχει που μπορεί να τις βρει κανείς για να ξεχαρμανιάσει... κατά τα άλλα μια δουλειά κάνουν όπως όλοι μας... αν σας χαλάει τόσο που δεν υπάρχει συναίσθημα βρείτε μια κανονική κοπέλλα να σας αγαπάει κιόλας..

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Οι πουτανες της Θεσσαλονικης που πηγαινουν αραγε για μπανιο? Εχει πετυχει κανενας καμια τους πουθενα?

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
στην Μυκονο ........ εκει πανε ολες

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
50
Πόντοι
5.760
που κολυμπανε οι ποθτανες ?σε ποιες παραλίες λιαζουν τις κορμαρες των? :rockon: :rockon:
και τι μας νοιαζει, ενα σωρο μουνια εχει στις παραλιες να δουμε, τις πουτανες περιμενουμε?
τις πουτανες τις βλεπουμε στα μπουρδελα και τις γαμαμε κιολας!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Να μία geiasoy!!
URL]]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εν οψει καλοκαιριου ας ξαναθυμηθουμε λιγο το θρεντ...απο τρεις δικες μου γνωστες τανες απο θεσσαλονικη η μια παει σαντορινη ,μια αλλη σε ξενοδοχειο στην χαλκιδικη λιγο πριβε και μια τριτη σε σκαφος γνωστου της κρουαζιερα χαλκιδικη ...ονοματα δεν λεω...σημειωτεον οτι η μια παει με φιλες και gay φιλο ελλειψει σχεσης...οποιος δει ή μαθει κατι ή τρακαρει καποια τωρα που ειναι καλοκαιρακι χωρις ονοματα απαραιτητα ας γραψει εδω να κανουμε τις στατιστικες μας και να δουμε που λιαζουν τα κορμια τους οι αγαπημενες τανες μας...

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
εγω ειδα μια στον σκαραμαγκα και στον ασπροπιργο μετα για δεθτερη βοθτιτσα !! :rockon:

OP
OP
giasou

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Εν οψει καλοκαιριου ας ξαναθυμηθουμε λιγο το θρεντ...απο τρεις δικες μου γνωστες τανες απο θεσσαλονικη η μια παει σαντορινη ,μια αλλη σε ξενοδοχειο στην χαλκιδικη λιγο πριβε και μια τριτη σε σκαφος γνωστου της κρουαζιερα χαλκιδικη ...ονοματα δεν λεω...σημειωτεον οτι η μια παει με φιλες και gay φιλο ελλειψει σχεσης...οποιος δει ή μαθει κατι ή τρακαρει καποια τωρα που ειναι καλοκαιρακι χωρις ονοματα απαραιτητα ας γραψει εδω να κανουμε τις στατιστικες μας και να δουμε που λιαζουν τα κορμια τους οι αγαπημενες τανες μας...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
τωρα βεβαια αυτες οι συγκεκριμενες δεν κολυμπανε πια γιατι πηγαν στις πατριδες τους..... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom