NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΥΝΑΡΟΣ
στον υπνο μου
στο λεωφορειο για παγκρατι 65 ετων ασπρομαλλα φαφουτα με ξυλινο ποδι και γατζο στο χερι
Όχι τύπε, η συγκεκριμένη 19χρονη Τσέχα και από παρτούζα με τις Playmate να είχα βγει πάλι θα μου φαινόταν η ωραιότερη γυναίκα που έχω δει. Δε μπορείτε να φανταστείτε για τι πράγμα μιλάμε.Δεν μετραει αμα ησουν φανταρος. Ειδικα αμα δεν εβγαινες και συχνα. Κλασικο συμπτωμα να βλεπεις τα μπαζα για καλες και τις καλες για θεες.
παιδια την πιο ωραια γκομενα live την ειδα περσι στην χαλκιδικη ρωσιδα με εναν πλουσιο ρωσο ειχε audi r8 αυτος στο χερι φορουσε με ειπε ο κολλητος ρολοι βαλερον κονσταντιν εφαγε με την γκομενα αυτος και ακομα ενα ζευγαρι στην ταβερνα την καλυτερη της χαλκιδικης αστακους(εγω με τον φιλο τρογαμε σαρδελα τιγανιτη και τα σχετικα ).. Τους ηρθε ο λογαριασμος 350 ευρω και αφησαν 500 ευρω Η γκομενα ηταν γιρο στο 1,85 Τι να πω ψιλη ξανθια γαλανοματα μαλι ξανθοκαστανο μακρι σωμα φιδισιο προσωπο μαγεικο. Αλλη φαση οτι και να πω ειναι λιγο η γκομενα στην ελλαδα θα ηταν για 10 χρονια μισ ελλας αν ηταν ελληνιδα Γαμαν καλα οι ρωσοι οι πλουσιοι...
η σαρδέλλα είναι και γαμώ τα ψάρια αλλά καλύτερα ψητή.
πολύ πιο νοστιμή από αστακούς και μαλακείες.
η σαρδέλλα είναι και γαμώ τα ψάρια αλλά καλύτερα ψητή.
πολύ πιο νοστιμή από αστακούς και μαλακείες.
από αυτό που λέμε καλαμπούρι, έχεις ακουστά?
η τυπισα ηταν σε αλλο επιπεδο
την ειδες με τα ματια σου αυτην μαστορα, απο κοντα?
Μαλλον εννοει οτι αυτη ηταν δεκαρι και αυτος εξαρι.Καν' το λίγο πιο λιανά αυτό.
Εννοείς?
στο λεωφορειο για παγκρατι 65 ετων ασπρομαλλα φαφουτα με ξυλινο ποδι και γατζο στο χερι