Νέα

Πού και πότε είδατε τον πιό μούναρο ever, στην ζωή σας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass_kavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 376
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ρόδος, Αύγουστος 2009.
Οικογένεια Τσέχων στην παλιά πόλη.
Η κόρη 18-19 χρονών.
1.70, 55 κιλά, σώμα λαμπάδα, αγγελικό πρόσωπο, μελαχροινή με μπλε μάτια, βυζιά 5 νούμερο.
Έκανα 2-3 μέρες να συνέλθω.
ειχες homework να φανταστω οταν πηγες σπιτι;

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια την πιο ωραια γκομενα live την ειδα περσι στην χαλκιδικη ρωσιδα με εναν πλουσιο ρωσο ειχε audi r8 αυτος στο χερι φορουσε με ειπε ο κολλητος ρολοι βαλερον κονσταντιν εφαγε με την γκομενα αυτος και ακομα ενα ζευγαρι στην ταβερνα την καλυτερη της χαλκιδικης αστακους(εγω με τον φιλο τρογαμε σαρδελα τιγανιτη και τα σχετικα :grin:).. Τους ηρθε ο λογαριασμος 350 ευρω και αφησαν 500 ευρω :grin: Η γκομενα ηταν γιρο στο 1,85 Τι να πω ψιλη ξανθια γαλανοματα μαλι ξανθοκαστανο μακρι σωμα φιδισιο προσωπο μαγεικο. Αλλη φαση οτι και να πω ειναι λιγο η γκομενα στην ελλαδα θα ηταν για 10 χρονια μισ ελλας αν ηταν ελληνιδα :grin: Γαμαν καλα οι ρωσοι οι πλουσιοι... :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και αμα περναγε εφοδος τι θα ελεγε; αλτ τις ει;
URL]]

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια την πιο ωραια γκομενα live την ειδα περσι στην χαλκιδικη ρωσιδα με εναν πλουσιο ρωσο ειχε audi r8 αυτος στο χερι φορουσε με ειπε ο κολλητος ρολοι βαλερον κονσταντιν εφαγε με την γκομενα αυτος και ακομα ενα ζευγαρι στην ταβερνα την καλυτερη της χαλκιδικης αστακους(εγω με τον φιλο τρογαμε σαρδελα τιγανιτη και τα σχετικα :grin:).. Τους ηρθε ο λογαριασμος 350 ευρω και αφησαν 500 ευρω :grin: Η γκομενα ηταν γιρο στο 1,85 Τι να πω ψιλη ξανθια γαλανοματα μαλι ξανθοκαστανο μακρι σωμα φιδισιο προσωπο μαγεικο. Αλλη φαση οτι και να πω ειναι λιγο η γκομενα στην ελλαδα θα ηταν για 10 χρονια μισ ελλας αν ηταν ελληνιδα :grin: Γαμαν καλα οι ρωσοι οι πλουσιοι... :grin: :grin:
η ταβερνα :grin: Που ειδαμε την υπερ μουναρα :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απόλυτε έλα πες την αλήθεια. Η δικιά σου Νο1 είναι κανένα ματούρι τύπου Κοντούλη οικολόγρια να φανταστώ.
που την θυμηθηκες την καβλα;;;;; ξεροχυνω!
http://[URL unfurl="true"]www.opinionpost.gr/news/wp-content/uploads/2012/05/kontouli.jpg[/img[/URL]]
:bigdick:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Απ: Πού και πότε είδατε τον πιό μούναρο ever, στην ζωή σας?

μια (τοπλες) Ιταλίδα σε μια ξαπλώστρα σε παραλία της Σκιάθου..... για μια στιγμή την είδα αλλά μου έμεινε foreva στο μυαλό... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
δεν ξέρω γιατί.  :grin:  

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μια (τοπλες) Ιταλίδα σε μια ξαπλώστρα σε παραλία της Σκιάθου..... για μια στιγμή την είδα αλλά μου έμεινε foreva στο μυαλό... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
δεν ξέρω γιατί.  :grin:  
υποσυνειδητα μηνυματα ειναι τυπε
ολη μερα εβλεπες τα παρτυ του συλβιο στην τιβι
γιαυτο :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν μετραει αμα ησουν φανταρος. Ειδικα αμα δεν εβγαινες και συχνα. Κλασικο συμπτωμα να βλεπεις τα μπαζα για καλες και τις καλες για θεες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom